Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Мики, и аз не съм фенка на бретоните, ама реших да си замълча 😀😀

# 391
Магийка , колко обсъждахме косата на Керем, сега за Ханде ли ще си мерим думите Stuck Out Tongue Winking Eye на хубав човек всичко му отива, както се казва, но според мен без бретон е по-добре и има повече опции за прически. И като че ли малко е потъмнила косата си Thinking

# 392
Не се ли казва, че когато една жена сменя прическа и цвят на коса, сменя и мъжа 🙄 Сигурно Керем ще го смени с Thebursin Ханде 😆

# 393
  • Пришълец
Само на мен май ми харесва с бретон Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе миналото лято бях със същия, но едва го изтърпях...

Аквамарин, Славена, страхотно сте се допълнили - едната описва по време на бременността, другата - след раждането. Sweat Smile

# 394
  • Плевен / София
Още любими моменти....от преговорените.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще ме прощавате, но тук погледа на Селин е като попикано мушкато....

Ако има желаещи утре можем да преговорим любимата серия на нашата "маргаритка" -7 серия-РД на Серкан Болат....

# 395
# 396
  • Пришълец
...

Ако има желаещи утре можем да преговорим любимата серия на нашата "маргаритка" -7 серия-РД на Серкан Болат....
Охх, Heart червена рокля, Анталия и двама неосъзнато влюбени...
Гости, не знам има ли други желаещи, но на самата ”маргаритка” желание хич не ѝ липсва. Е, ако нямам време за коментари само ще чета...

# 397
  • Кърджали
Ох, с бретон нещо не ми харесва.  То и Керем с тая прическа не ми харесва, ама и двамата няма да се трогнат особено от моето (не)одобрение

# 398
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Всички сцени между Еда и Серкан са ми любими, но най-много се радвах на признанието на Серкан и първата им истинска и споделена целувка:

Помня, че Дари Sparkling Heart за ето този кадър беше казала, че за първи път намира мъжки гръб за толкова вълнуващ:

Разтопи ме красотата на залеза и признанието на Серкан: "Лудо влюбен съм в теб, Еда!":

Славена и Аквамарин, Sparkling Heart разкошни сценарии! Дали втори сезон ще започне или ще завърши с тях?

Надявам се всички музи и символът на поетическото вдъхновение - крилатия кон Пегас да бъдат със сценаристите и Айше Кутлу, за да се насладим на още по-хубава приказка!

Марги, Sparkling Heart погледни какво държи в ръцете си Гамзе Ерчел! За теб са:

https://www.instagram.com/p/COa_Q5InvQ_/

# 399
На който му се чете

Скрит текст:
Бащи Close

Офиса на Енгин в АртЛайф. Той седи и си търка коляното. Срещу него Серкан замислен си търка челото. Пред двамата няколко чаши от кафе.
- Братле, как се справяхте с Пъръл с коликите на Лиля? Каан е толкова гръмогласен, че ушите ми все още кънтят. А представяш ли си , Еда не го чува! Не чува плача на собствения ни син...
- Серкан, изневрвен си затова. Бебе е, нормално е да плаче. Ами не знам, Пъръл се занимаваше с тези неща, спящия бях аз. Но сега, с тези зъби...
- Ама и зъби ли ще има . братле?
- Добре де, баба без зъби съм виждал, но бебе не. Така, че да... Ох, че ме боли коляното!
- Какво е станало?
- Ами нали знаеш братле, Лиля се опитва да върви или пълзи и навсякъде има пръснати играчки. Настъпих едно пате снощи, на него нищо му няма, но аз бях в поза умиращ лебед. Пъръл умря да се смее. Но сега така ме боли. А преди малко Пъръл ми прати съобщение да отида да  взема храната на щерката от кухнята, че нейната кола била развалена... Братле, къде са онези безгрижни години от Лондон. Няма съпруги, няма пълни памперси, не бъркаш кърмата с млякото за кафе, нямаше " Енгин, Лиля защо пак е облечена с това? И блузата и е наобратно? Енгин, Лиля плаче"...Трудно е бащинството Серкан! Хайде , до после.Ооох...
10 минути по късно, Серкан все още е в същата поза и гледа все по мрачно.
5 минури по късно, Серкан пише ли пише на телефона си:
1. Каан да се превъзпита да не плаче постоянно
2. Каан да се заведе на зъболекар за да се провери кога ще му поникнат всичките зъби
3. Каан възможно най бързо да се научи да си подрежда играчките
4. Каан да се научи да се храни здравословно, за целта ще се научи да готви
5. Каан д........
" Ама, че съм. пратих го на Еда недовършен този списък."
- Серкан бей,  имате конферентна връзка с Италия.
- Добре, Лейля, идвам...
Два часа по-късно.
Бебе Каан се усмихва блаженно в кошницата си на всеки който го поглене. Но мама Еда е като буреносен облак, влизайки в офиса. И все по тъмен и става погледа наближавайки заседателната зала на АртЛайф.
- Еда?
- Серкан Болат! Какво е това?- и му показва съобщението, което е получила два часа преди това.
- Еда, скъпа, не слагай бебето на масата, там е мръсно...
- Серкан Болат, докога ще продължава това. Да се превъзпита, да не плаче? Серкан, Каан е на три месеца и ще плаче когато и колкото си поиска. Това е неговия начим да си изразява емоциите. Да го заведеш на зъболекар?
 Защо, да си дъвче по здравословно биберона или гърдата ми когато го кърмя. И ти е дошла гениалната идея , че няма да има зъби или да му вземат мярка за изкуствени? Да си подрежда играчките? Не разбрах по цвят или по размер трябва? Или по видове животни- пернати, сухоземни. Каан да се научи да се храни здравословно? И как да стане? На три месеца да се научи да чука пържоли и да ги мята на грила? Серкан Болат, синът ти е на три месеца и е едно здраво и нормално бебе... И спокойно, стига си му местил кошницата, няма да стане да се разхожда по " мръсната маса"...
- Еда, успокой се! Той Енгин...
- Какво Енгин? Да не би той да гледа Лиля.
- Еда, аз не съм дописал още списъка...
- Сакън Серкан, да не си посмял и ред да напишеш... Един ден когато Каан порасне ще му ги покажа да знаеш. Нека да види умния му баща какво изисквания е имал към него... Хайде сине, да си вървим, докато не се е сетил баща ти да те учи да си шофираш детското кошче.
" Мх, затова пък не бях се сетил."

# 400
  • София
Славена,
с глас се смея!!! Страхотни идеи имаш. Шапка ти свалям. Grinning Сега очаквам и Налбантова да се включи... Само един въпрос - как ти хрумна бебето да се казва тъкмо Каан?? Joy

# 401
Серкан- Каан, в превод името означаваше и владетел по спомен.
А и имам опита да живея със подобие като характер на Серкан Болат вече много години и да отгледаме заедно поколение.

# 402
  • София
Ама като знам Каан от първите серии какъв любимец беше на Серкан, съмнявам се да кръсти сина си така. Grinning Залагам по-скоро на Алп (името на починалия брат). Обаче смятам, че трябва да пратиш едно сиви на Айше. Имаш място в новия екип от сценаристи! Wink

Серкан- Каан, в превод името означаваше и владетел по спомен.

# 403
  • Пришълец
Къде ме накараха да се връщам Аквамарин и Славена... Докато ви чета се сетих за епизода, в който докато чакаха колата пред холдинга Еда и Серкан си говорят как ако продължат с това темпо, някой ден ще се събудят родители на две деца. Joy А вечерта Еда споделя пред Джерен, на пръв поглед ѝ изглежда плашещо, но пък колко ли грижовен баща щял да е Серкан в отглеждането и възпитанието на малките роботи. Joy

...
Марги, Sparkling Heart погледни какво държи в ръцете си Гамзе Ерчел! За теб са:

https://www.instagram.com/p/COa_Q5InvQ_/
Мире, много мило, че си се сетила за мен. Изпитвам колебание обаче хризантеми ли са или маргаритки. Не че е важно, красиви са Heart Eyes

# 404
Мира и на мен 11 епизод ми е любим! 🥰Толкова пъти съм го писала, всички вече го знаят! 😁Но не знаете, че  след като го гледах не спах до сутринта! Толкова се развълнувах, все едно аз се влюбих! ❤️😆Едва дочаках сутринта да го гледам със английски и испански субтитри. Тогава още не пишех тук(голяма грешка😝), та нямаше с кой да си споделям лудостта 🤣. После го гледах пак на турски, за да не се разсейвам да чета🤭, после с бг превод, дублиран на испански и..... не знам колко пъти съм го гледала 🤪🤭
Аквамарин, Славена толкова хубаво пишете! Предлагам да си разпределим епизодите и всяка да напише един епизод от вече излъчените! 😂Книга по филм 😁После ще ги съберем и ще издадем книгата! 😄

Общи условия

Активация на акаунт