Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!

Да мина да се разпиша в тази тема, че почти я изписахте.
Благодаря за творчеството на всички , които са съдействали за нейното съставяне!

Ханде и Керем, няма какво да кажа повече от това, което сте изписали. Както се казва за това време на годината- във въздуха ухае на любов.

Хубав ден!

# 226
Новината, че Айше поема руля е чудесна! Аз по принцип не разбирам, защо когато всичко върви чудесно се налага смяна на сценаристите. И друг сериал гледах именно с Айше Кутлу, смениха я и сериала тръгна надолу. И в един момент я върнаха, но само за 2-3 епизода, колкото да оправи бакиите и пак смениха екипа, те пък тотално объркаха цялата история, ама нейсе.
Да се надяваме, че тя ще си изкара докрая. За мен тя е човек, който сътворява магия, каквато е целия сериал.
Още не съм гледала последния епизод от 1 сезон, но пък изчетох всичко, което сте изписали и мисля, че няма да изпусна много, но пък чакам новите епизоди, за които нямам съмнение, че ще бъдат топ Rocket

# 227
  • София
Привет момичета!  Днес е Разпети петък! Най-тъжният ден в християнството.
Бъдете смирени, бъдете благословени. Това е ден за скръб и смирение.

# 228
  • София
Hug Серкан Болат ви пожелава весели празници... Hug

Revolving Hearts ... с няколко любими ЕдСер моменти! Revolving Hearts

# 229
  • София
Вижте каква новина ви нося момичета.
Бърборанка, ще те допълня! Семейство Бюрсин ви пожелава весели празници...
Официално, нашите сладури са се сгодили на Малдивите!

ЧЕСТИТО!

Ето ви и целия клип, в който има възможност да се вградят и бг субтитри.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 14:02 от БлагаВест

# 230
  • Кърджали
На фантазиите на папараците вяра нямам. Днеска ги сгодяват, утре ще ги разделят...
Иначе им го пожелавам да им се случи годежа, но докато един от двамата не го намекне/покаже - не вярвам. Пък им и е още рано /каза го този, който след две седмици връзка отиде на гости и забрави да се прибере вече почти 13 години/

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 14:08 от Aлекcандрa

# 231
"С теб раят е тук на земята"

-Лана Дел Рей

# 232
  • София
Пу, машала, да не са му уроки! Ама как може да е толкова хубав и очарователен този мъж?! Heart Eyes

И за баланс - една красива и ослепителна Еда! Heart Eyes

И сега, по повод Ханде и Керем, и външната им красота - майката природа е дала, дала, та се е оляла! Grinning

# 233
Вижте каква новина ви нося момичета.
Бърборанка, ще те допълня! Семейство Бюрсин ви пожелава весели празници...
Официално, нашите сладури са се сгодили на Малдивите!

ЧЕСТИТО!

Ето ви и целия клип, в който има възможност да се вградят и бг субтитри.

Не смятам, че Ханде и Керем биха взели това решение толкова бързо, въпреки че всичко е възможно. Но докато те самите не го оповестят, няма да се навивам излишно.🙂 Иначе много бих се зарадвала, ако беше истина. А тези репортери са толкова жалки в опитите си да получат повече популярност и да избухнат с някаква сензация, че просто не е истина.

# 234
Винаги съм се страхувал да се разкрия пред някого, да му позволя да опознае страховете ми , дефектите ми , слабостите ми. Страхувам се да се покажа уязвим, но с теб всичко се промени, вдъхваш ми мир, доверение и сигурност. Още от първия миг сърцето ми казваше , че си различна и не сгреши. @andresixtepan_

Днес просто се нуждая от една от тези прегръдки, които те смачкват отвън , но те изграждат отвътре. @cesarortiz
Любим кадър Heart Eyes

# 235
Винаги съм се страхувал да се разкрия пред някого, да му позволя да опознае страховете ми , дефектите ми , слабостите ми. Страхувам се да се покажа уязвим, но с теб всичко се промени, вдъхваш ми мир, доверение и сигурност. Още от първия миг сърцето ми казваше , че си различна и не сгреши. @andresixtepan_

Днес просто се нуждая от една от тези прегръдки, които те смачкват отвън , но те изграждат отвътре. @cesarortiz
Любим кадър Heart Eyes

Много хубаво казано за прегръдките... В сцената от снимката, може и да греша, но си личеше, че вече се чувстват в комфортна близост един до друг... И прегръдките им бяха като че ли различни, някак по-свойствени и естествени...  Иначе за годеж и сватба аз хич не бързам... И да няма такава,  хич, ама хич няма да тъгувам... В днешно време колко двойки живеят без брак и пак са щастливи... Дано успеят да запазят емоцията помежду си, това е важно...

# 236
Пишат, че Мелиса е напуснала сериала и ще се включи в друг сериал по Фокс от юни месец.
Очакваше се и не съм изненадана.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1388109460246257669

# 237
Мен малко ме изненадва, защото тъкмо върнаха Джерен в правия път и ми е интересно как ще обяснят изчезването й.

# 238
  • Монтана
Мен малко ме изненадва, защото тъкмо върнаха Джерен в правия път и ми е интересно как ще обяснят изчезването й.
И аз съм изненадана и то неприятно!...Но всеки има право на изява в по-добри възможности!
Желая ѝ много успешна реализация, защото го може! Може го!
А за Айше Кутлу и нейното завръщане - очаквах го и това беше най-логичното нещо, което продуцентът трябваше да направи след това лутане напред от страна на другите екипи сценаристи!
Мили дами, днес е най-тъжния ден в годината за всеки християнин, нека съпреживеем и помолим за прошка!
Нека благодарим за всичко, което имаме и на което се радваме, да се надяваме на здраве и благоденствие!
Нека бъде за всички!

# 239
Имам чувството, че на Мелиса вече не и се играеше втора цигулка. Набра доста популярност последната година. Джерен беше хубав образ и след Еда нея най-много я разгърнаха. Но явно не и е достатъчно и в крайна сметка е съвсем нормално, да търси нови възможности и изяви. Искаше ми да я видим във втори сезон, но нейсе.

Там ролите на килограм ги взимат. Не ти е свършил сериала и започваш нов. И актьорът, който играе в Бараж в момента по Фокс ще участва. Този модел на работа не ми допада, но като се гони основно популярност и последователи е така. А и е криза, макар че в този сектор работата не е спирала.

Общи условия

Активация на акаунт