Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 406
Добро утро, момичета! 💛
Пожелавам ви успешен и усмихнат ден с тази сцена, която не е на Еда и Серкан, но ми е много забавна:

Знам, че все още ме харесваш.

Не ви харесвам, господин Серкан.

"Господин"?

Мислех, че съм твоя "зетко".

# 407
Добро утро , мили момичета !☺❤🌷

Flowers HibiscusЗа добър тонус и прекрасно настроение ви водя нашия любимец !

Серкан в различни настроения и душевни състояния - усмихнат , ядосан, вбесен...

Мислещият Серкан

Мечтаещ  и влюбен Серкан

Впечатлен и учуден

Flowers Hibiscus Момичета , при първа възможност ще се опитам да напиша продължение - втора част на поглед в бъдещето. За грижовния съпруг Серкан и бременната Еда. Няма да ми е много трудно понеже вкъщи ,по-точно в кухнята си имам Серкан Болат. Признавам ,че е отличен готвач, но е много взискателен и педантичен на тема качествено и здравословно хранене.
При желание и възможност нека се пробват и  включат и други момичета да напишат нещо- дали за нови и предстоящи , дали за стари епизоди няма значение или пък с клипчета, снимки, има варианти. Интересно ще бъде , защото ще е поднесено през погледа, разбиранията на всяка една от нас.

Отговорност е да си жена  - грижовна майка, любима,съпруга,домакиня, работеща ....и още...и още...
Надявам се СЦ да ни доставят удоволствие и да видим в развитие , разбира се с много хумор и забавни моменти младата двойка Еда и Серкан като съпрузи, бременност,грижи за наследника/ чката от мама и тате, от двете баби Айдан и Айфер , а защо не и от дядовци....

Щастлив и спокоен да е денят ви момичета! ❤

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 08:51 от akvamarin007

# 408
  • Пришълец
Днес в Туитър се обсъждат любими цитати - най-впечатляващите думи на Еда. Мисля, мисля, трудно е да посочи човек само едно нещо... Като започнем с решителността, с която заявява всеки път „ненавиждам те, Серкан Болат” и преминавайки през различните емоционални състояния, нещата които я карат да се радва като дете или я огорчават дълбоко, начина по който описва Робота, за който е сгодена или монолозите когато е сред цветята; също и раздялата им със Серкан при която му заявява  „Аз съществувах преди теб, ще продължа да съществувам дори и след теб. И знай, че в живота ти няма нищо, с което да можеш да ме замениш” или че всъщност невинаги е така както изглежда - ”не е край, а начало”.... Пътят, който извървяха заедно от ”ненавиждам те, Серкан Болат/чувствата ни са взаимни” до реципрочното ”лудо влюбен съм в теб/чувствата ни са взаимни” беше дълъг, но вълнуващ.

Затова навярно са ми особено впечатляващи думите ѝ: ”по-трудно е да забравиш, отколкото да си спомниш”и са ми наистина любими Heart

# 409
  • София
Добро утро на всички ХанКерки!    
Кафе за разсъмване от мен!

Днес, Ханде и Керем ни се индикират много деликатно и в техен стил.

https://twitter.com/EylulThoughts

Ханде ни поздравява с този прекрасен букет от ухаещи бели цветя    

А Керем - с тази песен....

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 10:13 от БлагаВест

# 410
Здравейте!

За кафето
Скрит текст:
Неделна, ранна утрин. Семейство Болат в спалнята. Еда блаженно е притоврила очи наслаждавайки се на момемнтното спокойствие. Серкан полуобърнат към нея се наслаждава на мига. Красивата му съпруга до него, бебе Каан накърмен и сух, между тях изучава пухкавите си ръчички и рита с краченца, същевременно издавайки своите си звуци.
" Мда, добре се подредиха нещата в живота ми. Еда е до мен, Каан ми даде нов смисъл на живота, в холдинга нещата вървят, приятелите и семейството са здрави. Всъщност благодарение на Еда приоритет сега ми е Каан. Хм , никога не съм питал Еда защо реши да се казва Каан, Алп, на брат ми ясно. Но Каан на кого, да не е на някое нейно старо гадже? По добре да си замълча, че пак ще се разрази поредната буря. "
- Сине... Какво има? Мама не ти обръща внимание? Нищо, нека мама да си почине. Ти какво? Имаш две ръчички. Даа, и са съразмерни, със всички пръстчета. Искаш ли да те науча да броиш? А на какъв език? Какво умори ли се? Добре, тати ще те сложи в креватчето. Така, заспа.
- Еда. Еда?
- Ммм.
- Мислиш ли, че трябва вече Каан да изучава чужд език? И защо така все още движенията му са некоординирани? Дали не трябва да го заведем на лекар? Давам му дрънкалката той се бие по носа. Не може да я задържа, крачетата му....
- Серкан Болат!
- Какво? Да не мислиш, че е лесно да си баща ... Еда, не! Еда, това не беше ли памперса на Каан... Всъщност отдавна искам да те питам, защо точно Каан? Нали не е кръстен на някой...
- Серкан, архитект си, но фантазията ти е необятна...
- Нали не е на Каан Карадаа?
" Бам...Тряс..."
- Ох, Еда! И нощната лампа счупи. Не се сърди, моля те. И Каан разплака....
Семейна неделна идилия Болат малко по-късно, бебе Каан дава вой от креватчето си, гладен и неангажиран към заобикалиящия го свят и гениалните идеи на амбициозния му баща, Еда сърдита, става да го вземе за да го накърми. Серкан разрошен и със светнал поглед гледа най прекрасната гледка - наведенета над креватчето Еда, обърнала прекрасните си задни части към него.
- Еда Болат, и три деца да родиш все така ще имаш прекрасни форми.
- ?! Серкан, стига мечта на глас, Каан и ти ми стигате. Три? Да бе,...

Тези почивни трябваше да съм Истанбул, но по стечение на обстоятелствата съм в бг мама и си пия кафето у дома, а не на Босфора. Та така, живота е хубав, когато се чувстваш ок... навсякъде.
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 10:49 от Slawena

# 411
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Готови ли сте за бърз преговор на 7 серия...?Това е серията след като бяхме в Анталия, а в следващата серия, Еда сбъдна една мечта,  Серкан се откри пред нея показвайки и как почита паметта на брат си...
Това е серията, в която Еда осъзна, че се влюбва в Серкан и започна да се отдръпва, а той искаше тя да е до него...в резултат на което в края той изригна и я обвини за патента....
Започваме ли ?

Когато получиш за подарък "перце", но той има за теб значението и тежеста на диамант...

Прибираш се и там те чака "изненада"...

Това е един от любимите ми моменти в серията....

Трохи от любов!

Тук вече започва отдръпването и чуденето...

Разбрахме, че дизайна е одобрен и някой трябва да уреди патента...Еда се зае, защото иска да е по далеч от Серкан...

Другата порция спомени по късно...

# 412
Бедо е качил това и е написал "Животът обича съвпаденията". Днес Ханде има някакви снимки. Четох, че снима реклама. Интересно дали е за Nocturne или Signal, или за някоя нова кампания с друг бранд.🤔🤷‍♀️🥳

# 413
  • Плевен / София
Продължавам....

Когато получаваш подарък от благодарност, а ти си въобразяваш, че е от любов...

Сблъсък на минало и настояще...

Въпросите продължават....

Когато очакваш едно, а се оказва, че трябва си на "служебна" вечеря....

На каквото си постелиш....

Следващата порция по късно....

# 414
  • Пришълец
Гости, благодаря, ще си го припомня с удоволствие любимия ми епизод на части Heart
На моменти сигурно повтарям и потретвам неща свързани с него, но през моя поглед е един от най-хубавите. Едновременно с това ми навява и тъга.... Сега просто ще гледам и ще му се наслаждавам..
...
Това е един от любимите ми моменти в серията....

Трохи от любов!

”Тази нощ забелязах нещо. Серкан Болат е вълшебник. Очарова човек с идеите си, с ума си, усмивката, погледа, докосването. Притегля го в зоната на привличане. А после го изхвърля... Като хладна вселена, на която ѝ харесва да бъде в самота. Ако се приближиш - лед, ако се докоснеш огън. Най-важно е да не се поддаваш на привличането. Да стоиш далеч от него, както той иска...”

# 415
Добър ден, къзлар. Леко със закъснение но се включвам по темата с любимата сцена. Не видях никой да я е споделил, но от друга страна тази сцена не е от известните. Става дума за дефилето на Селин ( aka Пернатото) и Еда с булчинските рокли. Сама по себе си тази сцена лесно може да бъде пренебрегната, но според мен тя показа колко издръжлива психически е Еда. В този момент, в който тя вече е насясно с чувствата си към един робот, е принудена да се показва със сватбени рокли и да убеждава онова ходещо недоразумение, че Серкат иска да се ожени за най-логичната жена (видите ли кокошката). От друго страна Айдан, която не спира да сипе комплименти по чужда снаха, което според мен допълнително натоварва Еда. За играта на Ханде няма какво да коментирам. Имам чувството че в един момент наистина с видяха сълзи в очите й.
А момента, когато дойде Серкан си личаха неизказаните дуви между тях. Съмненията и в двамата, че отсрещния иска просто това фиаско да приключи, и скритите желания и на двамата това да не беше просто игра.

# 416
  • Плевен / София
Когато си на вечеря със Селин, а все си спомняш за Еда...

Когато ти подарят целият свят с усмивка и любов...
И след вечеря в скъп ресторант хапнеш сладко...сладко  чорба....

Празникът свърши...време е да поработим....

И кулминацията от отдръпването на Еда и неудовлетворението на Серкан...Той я обвини за кражбата на патента и каза "върви си..."

Това е краят на моя преговор на серията....през моя поглед и моите усещания от видяното...Умишлено пропуснах сцените с приятелките и се фокусирах върху преживяното от Серкан и Еда...За мен това беше преломът за Серкан...той призна пред себе си, че обича Еда и ще започне да се бори за нея...Но първо ще трябва да заслужи прошката и....Лоша рана зараства, но лоша дума трудно се забравя....Щу му прости ли феята ...
Ако искате да гледате серията отново...

https://www.vbox7.com/play:77fd999cc3

# 417
Здравейте от Nocturne
@nocturnestyle
On the set all day, something HUGEEE is coming! -

На снимачната площадка през целия ден предстои нещо HUGEEE! -

Те казват на Дилара дали би могла да изпрати няколко гласа за Hankers, а тя казва, че не би изпратила няколко, ако не би изпратила хиляда

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 14:27 от sani1212

# 418
Здравейте от Nocturne
@nocturnestyle
On the set all day, something HUGEEE is coming! -

На снимачната площадка през целия ден предстои нещо HUGEEE! -
Какво по Huge може да има, освен Керем да започне да показва мъжка колекция и фотосесията да е обща 😏

# 419
  • Пришълец
The Aries, всеки се впечатлява от различни неща. Тази сцена, която сподели сякаш действително е от по-малко популярните... И си права, че Еда показа издръжливост като се разхождаше с булчински рокли, убеждаваше Селин в нещо което дори самата тя не вярваше и търпеливо понасяше Айдан.
Мен друга сцена почти ме просълзи. Еда преди да замине за Италия се сбогува с Айдан, а тя ѝ казва пръстена да остане в нея. За да не се сеща Серкан за преживяното всеки път, когато го погледне.Neutral Face Искаше да я изтрие от живота му с лека ръка, че нали по-подходяща от Селин към онзи момент нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт