Отговори
# 150
Привет и от мен,
Приятно гледане и коментиране! Nerd
Само да допълня и аз по повод на Зюлейха, за да изясня мнението си - пресметлиовостта й на моменти по повод на Яман и Демир е свързана именно с благополучието на детето Аднан и сега на децата. Точно това е и обяснението ми по повод на нейните действия преди ареста на Йълмаз, по време на ареста и след това: това, че Зюлейха не каза на Йълмаз за бременността си; спести и информацията за снимката му във вестника; когато отиде в полицията, говори само с него през решетките, но отново спести истината за детето, не се осмели да отиде и да говори с прокурор или следовател и да разкаже истината, а се върна при Хюнкяр и спокойно й каза, че Йълмаз не знае нищо за детето; нито потърси Йълмаз впоследствие, нито пожела да говори с него в онзи момент, нито отиде с Демир на свиждането. Зюлейха знаеше, че ако се бори за Йълмаз, няма да може да отгледа детето в семейство, чийто статут ще даде спокойствие и за нея и за детето на Йълмаз. За това тя се "довери" на Хюнкяр за Йълмаз - колкото помогне, толкова...стига Йълмаз да е жив. От гледна точка на сегашното развитие на нещата и виждайки дейната Зюлейха, която веднага се свърза с комисар Шаде при нужда и който каза няколко пъти, колко обичал Йълмаз....аз си мисля, че същият Шаде би спомогнал Йълмаз да получи много по-малка присъда, но все пак щеше да има такава, щеше да има затвор за Йълмаз, дори и за кратко време...но това щеше да постави неизвестни и за Зюлейха и за детето им междувременно. За мен, Зюлейха се бореше за детето им, а не толкова за Йълмаз. Защото борба от нейна страна нямаше, тя просто се съгласи с изнудването на Хюнкяр. И това го доказва сегашната й дейност с комисаря, такава каквато можеше да бъде и преди. Познавайки Шаде, Зюлейха изобщо можеше да "отсвири" Хюнкяр, но...Така или иначе, мисля, че този комисар не е бил предвиден от СЦ и го измислиха сега, което не се връзва с историята от миналото Grinning

Да, явно онзи мъж, който видя Севда и Зюлейха ще идва в конака...може би, за да изнудва.
Бетюл е красавица. Дали няма да привлече окото на Фикрет?

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:00 от dana78

# 151
Този Джумали опитва да се вмъкне в конака. Каква ли му е целта Rolling Eyes

Ето го бандитът.

Сега Фикрет знае, че има един убит, погребан тайно.
Оффф, Зюлейха пак намери изповедницата си. Rage

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:36 от LU4IQ

# 152
Фикрет плати на онзи мъж, свързан с обира на конака. Защо му плати, ако е договорено, че за нападението онези си получават плячката като награда - много пари и скъпи бижута? Ако е договорено друго - защо онзи не даде на Фикрет парите и някои бижута, ако нападението е било Фикрет да се сдобие с пари, заради това че Фекели го "отряза"? Странно е, че обирджиите запазват и плячката и платеното от Фикрет. Тогава, защо му е била цялата операция? Така или иначе, Демир го подозира и ще рови. Дали не е станало, както някой предположи - че Фикрет е бил там за друг повод, но после онзи е решил да си действа самосиндикално и да се сдобие с двойно повече пари. Подобно на историята с Йълмаз и онези, които разследваха Бехзат. После решиха освен платеното от Йълмаз, да изнудват и Бехзат. Thinking

# 153
Зюлейха се направи пред Мюжгян, че знае за Демир и Юмит от гордост. Но в действителност това беше голям удар за нея, който я връхлита като лавина. Но нищо не показва външно. Гюлтен обаче я усети, каза и, че се държи така все едно ще умре или ще замине. Голяма изненада е че Фикрет наистина стои зад нападението. Падна ми в очите тотално, лика прилика са си с Юмит, да се вземат и да се пръждосват в Германия или където щат. Ама не щат! Smile Ще ни тровят и в 4ти сезон. А аз се надявах в трети да гледам бъдещето, с децата, ама няма да стане и в четвърти. Frowning1

# 154
Мюжгян добре постъпи като каза на Зюлейха; Зюлейха добре отигра пред нея; но нататък обмисля какво да прави. Пред Демир замълча, но чакаше той да започне. Въпросът дали Юмит не е организирала нападението беше подсещащ, но Демир не пое. И на масата го чакаше, отново нищо. Раздаването на колиетата, мисля, че са от нейните, вече издава, че в ход е някаква мисъл за напускане. И Гюлтен и каза правилно - да помогне на Демир, но Зюлейха в този момент няма да преодолее обидата.
Много централна фигура направиха от човека с кръпката. Разпозна и двете. Ще го видим каква птица е.
Фикрет плати на човека от сервиза - водача на нападателите. Но за какво му плати? Фикрет дали знае, че сейфът му е пълен с бижута от конака на Яман? Май не.
Мюжгян получи покана, засега хвърли визитката в коша за боклук, но нещо ще я накара може би да я извади оттам.

# 155
Повтарям се: Странно е, че обирджиите запазват и плячката и платеното от Фикрет. Тогава, защо му е била цялата операция на Фикрет? Мисля, че СЦ сега ни заблуждават...не е Фикрет.

# 156
Зюлейха вече продава, но май не знае на кого Rage Да не се окаже Юмит.
Много странно продавачът да не знае купувача.

Последен шанс на Демир да признае за Юмит.

Лютвие супер доволна, готова е да пее и танцува от радост, че прогони Мюжган. Rage

Този истанбулски доктор да не е изпратен от Лютвие да я кани на новата работа.

Да, тя е уредила преместването на Мюжган.

Още не е бременна Grin

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:41 от LU4IQ

# 157
Да, Лютфийе е уредила онзи лекар да покани Мюжгян, но Мюжгян му отказа и хвърли визитката.
Фикрет сам си "посля вода" и неговите действия са в основата на това, Мюжгян да размисли и да реши да заминава. Мюжгян избра Истанбул не заради предложението, организирано от Лютфийе, а заради това, че Фикрет се свърза с Юмит и предоговориха отмъщението. Мюжгян разбра, че Фикрет ще продължи да отмъщава. Тя знае, че Юмит е влюбена в Демир, а Фикрет се "люшка" между любовта към нея - Мюжгян и омразата си, травмата си и паметта на майка си. Прегръдката между Юмит и Фикрет значи ново начало за отмъщението и Мюжгян избра да не е част от това.

# 158
Ами какво да коментирам? Мюжгян в Истамбул, Зюлейха в Германия, а Фикрет и Юмит на бял кон в Чукурова? Мисля си, Мюжгян отмъщаваше на Зюлейха, явно затова са решили да я накажат със смърт. Малко тъпо, тя тъкмо реши да влезе в правия път, ама... Cry Та какъв ли край ще измислят за Фикрет и Юмит? Няма да е скоро. За Фикрет не знам, не разбрах за какво точно плати и какво точное заръчал на бандитите. Чичо нали му прости, плячката не го интересува, той на дребно не играе. Някой ден ще разбере, че бандитите са щели да отвлекат дете и тогава дали ще отиде да спасява Зюлейха и Севда?

# 159
Много интересен еп. като филм.
Решението е взето, емоционално е, но всичко е добре обмислено за пътуването. Показателно за разбирането на отношенията е, че Зюлейха продава акциите на Аднан. А за Демир - нови неприятности, да видим кой ги е купил.
Зюлейха и Демир в момента се разминават. Тя отново го подсеща на тема Юмит, но той нищо не казва, как не усеща, че тя знае всичко. Той се страхува да не я загуби, а тя си мисли, че той крие от нея...
Отмъстителите влюбени, но този път не един в друг. Пак ще отмъщават.
Мюжгян грешно разбра разговора им, а Лютвие постигна своето  - раздели ги. И ако Мюжгян загине в това пътуване, се пише грях на всички замесени в пътуването, на първо място на лелята.
Много ми хареса решението на Зюлейха с изненадата да изгони Юмит, добро действие за една стопанка на Чукурова. Но стопанките така ли напускат? "Такава като теб не може да обича!" съгласна съм.
Тъжна песен, всички са самотни, на финала - дивите растения от ризата на Фикрет.
Юмит от болницата директно във фирмата. Абсолютна кучка! Как може да живее в мир със себе си тази жена.
Къде ли ще отиде сега?

# 160
Дана, каквото и да беше видяла Мюжган, нямаше да замине, ако не беше предложението, уредено от Лютвие. Скрита лимонка е тя, но Фекели разбра интригата.

Очертава се и пети сезон - Юмит и Фикрет няма да си тръгнат, ако някой не вкара поне него в затвора.

# 161
Фикрет е платил за друго, но за какво. Този обир по никакъв начин не ми помага. Няма как да е знаел, че Севда ще стреля в някой, че това да му е от полза. Нещо не ми се вижда логично, но ще видим тепърва. Кой е купил малкия конак? Кой е купил акциите на Зюлейха? Дали не е един и същи човек? Надали Бетюл следи ситуацията, че да е тайствената купувачка.
Да, но лелята няма как да знае, че самолетът ще се разбие, никой не може да предположи такова нещо. Не мисля, че греховете се числят по този начин. Абсурдно е!
Тогава Назире и тя има грях, че звънна на Йълмаз, стресира го и той катастрофира и умря. Даже Назира би трябвало да има по-голям грях, защото може да предположи, че Йълмаз ще бърза и ще е стресиран и може нещо да стане; докато Лютфийе няма как да знае, че самолетът ще се разбие. Мюжгян си избра деня и полета. Можеше и да замине и другия ден, или с друг полет и да живее и да бъде щастлива с друг мъж в Истанбул. Не мисля, че тук някой има грях. Съдба, за съжаление!
Така или иначе, Мюжгян нямаше да бъде щастлива. Тя нямаше да участва в тази война, още повече с Юмит около Фикрет и връзката им беше невъзможна в тези условия.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:10 от dana78

# 162
Мнооого ми е странна тая любов - гонят я, крещят й, а тя обичам те, та  обичам те ..., дай ми още един шанс. Направо обсебеност.
А още по-странно ми е, че сценаристите решиха да атакуват Демир с любов, напомняща неговата от първите два сезона. Не знам как да го окачествя това решение, но ... не ми харесва идеята.

# 163
Лютвие можеше от приличие малко да потъгува - че ще се разделят с Керем Али.

Много странно, че Зюлейха не сподели нищо със Севда. Страхува се да не я издаде на Демир.

Севда вместо да разубеждава Зюлейха, да беше позвънила на Демир.

Гаффур пак ще се вкара в някоя афера.

Порасна Керем Али Heart Eyes

Фикрет се разбърза, но късно.

За турския Кипър няма нужда от разрешение на бащата, но как ще изведе децата през границата за Германия.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:38 от LU4IQ

# 164
Аз останах с впечатление, че Зюлейха ще пътува за Франция. Не стана ясно обаче, дали замина или ще се върне. А май свърши серията. Трагедията с Мюжгян превзе вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт