Приятно гледане и коментиране!

Само да допълня и аз по повод на Зюлейха, за да изясня мнението си - пресметлиовостта й на моменти по повод на Яман и Демир е свързана именно с благополучието на детето Аднан и сега на децата. Точно това е и обяснението ми по повод на нейните действия преди ареста на Йълмаз, по време на ареста и след това: това, че Зюлейха не каза на Йълмаз за бременността си; спести и информацията за снимката му във вестника; когато отиде в полицията, говори само с него през решетките, но отново спести истината за детето, не се осмели да отиде и да говори с прокурор или следовател и да разкаже истината, а се върна при Хюнкяр и спокойно й каза, че Йълмаз не знае нищо за детето; нито потърси Йълмаз впоследствие, нито пожела да говори с него в онзи момент, нито отиде с Демир на свиждането. Зюлейха знаеше, че ако се бори за Йълмаз, няма да може да отгледа детето в семейство, чийто статут ще даде спокойствие и за нея и за детето на Йълмаз. За това тя се "довери" на Хюнкяр за Йълмаз - колкото помогне, толкова...стига Йълмаз да е жив. От гледна точка на сегашното развитие на нещата и виждайки дейната Зюлейха, която веднага се свърза с комисар Шаде при нужда и който каза няколко пъти, колко обичал Йълмаз....аз си мисля, че същият Шаде би спомогнал Йълмаз да получи много по-малка присъда, но все пак щеше да има такава, щеше да има затвор за Йълмаз, дори и за кратко време...но това щеше да постави неизвестни и за Зюлейха и за детето им междувременно. За мен, Зюлейха се бореше за детето им, а не толкова за Йълмаз. Защото борба от нейна страна нямаше, тя просто се съгласи с изнудването на Хюнкяр. И това го доказва сегашната й дейност с комисаря, такава каквато можеше да бъде и преди. Познавайки Шаде, Зюлейха изобщо можеше да "отсвири" Хюнкяр, но...Така или иначе, мисля, че този комисар не е бил предвиден от СЦ и го измислиха сега, което не се връзва с историята от миналото

Да, явно онзи мъж, който видя Севда и Зюлейха ще идва в конака...може би, за да изнудва.
Бетюл е красавица. Дали няма да привлече окото на Фикрет?

Ще ни тровят и в 4ти сезон. А аз се надявах в трети да гледам бъдещето, с децата, ама няма да стане и в четвърти.

Та какъв ли край ще измислят за Фикрет и Юмит? Няма да е скоро. За Фикрет не знам, не разбрах за какво точно плати и какво точное заръчал на бандитите. Чичо нали му прости, плячката не го интересува, той на дребно не играе. Някой ден ще разбере, че бандитите са щели да отвлекат дете и тогава дали ще отиде да спасява Зюлейха и Севда?