Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 566
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
НФБ ти стартира някакъв протокол ли? Може ли да споделиш ?
Аз бях много смачкана тези дни, но си припомних коя съм и на какво съм способна и ще им разкажа играта на тия кила! Не знаят с кого си имат работа Joy
И сутринта бях смачка, ама си хванах детето и спортната количка и хванах баирите в квартала. Реших, ще уморена ще съм си и у дома в леглото, пих три витамин ц и излязохме, 450 калории показа гривната, имах няколко минути на "свински тръс" по равното. Като се прибрах пих един магнезии и бцаа. Ядох едно варено яйце и едно кето хлбече, дето направих преди няколко дни за всеки случай. Мисля да изключа млечните за определено време, ама ще е като си изям вкусния чедър Grinning

# 361
Да, засега махам глутена и алкохола.
Почнах метфогама за ИР и от понеделник Т4 хормон.
От млечните ще оставя кашкавал и сирене ,без кисело и прясно мляко.

# 362
И аз мисля вече да махна алкохола...тъжно хаха

# 363
Спирам глутена и алкохола ,вече съм ги спряла ,де и ще видим кога ще изключа и млечните и дали изобщо ще се стигне дотам....ааа обаче протеина го спирам временно..

Това има ли връзка с резултатите от изследванията, съвет на ендото ли е?  И ако да- може ли малко повече инфо?

# 364
За протеина го спирам заради млечните ,а и в една група писаха че триптофана в него натоварвал щитовидната по някакъв начин .Ендото ми е много зле и никакви съвети не дава ,пише си там нещо и много,много не коментира ...

# 365
  • Бургас/Пз
За протеина го спирам заради млечните ,а и в една група писаха че триптофана в него натоварвал щитовидната по някакъв начин .Ендото ми е много зле и никакви съвети не дава ,пише си там нещо и много,много не коментира ...
Може да пробваш с Телешки протеин. ММ е много доволен

# 366
Ясно, благодаря за отговора.

# 367
Ани от коя марка е доволен?
Днес обяд -спаначена крем супа ,съомга на скара и зелена салата.
Вечеря - гювеч с месо +шопска салата
Междинни -около 4 праскови

# 368
  • Бургас/Пз
Ани от коя марка е доволен?
Днес обяд -спаначена крем супа ,съомга на скара и зелена салата.
Вечеря - гювеч с месо +шопска салата
Междинни -около 4 праскови
Първо пробвахме на Май протеин. С много добри показатели е, но няма разтваряне. Ужас просто.
После взехме този https://www.silabg.com/bg/18503-BIOTECH-USA-Beef-Protein.html, определено е в пъти по-хубав, но и по-скъп.

# 369
Ани, а на вкус и мирис как беше My protein? Гледам, че имат телешки неподсладен и се чудя дали ще мирише неприятно.

# 370
  • Бургас/Пз
Ани, а на вкус и мирис как беше My protein? Гледам, че имат телешки неподсладен и се чудя дали ще мирише неприятно.
Ние бяхме взели шоколад. За моя вкус беше прекалено сладък, но на ММ му харесваше. Не знам неовкусения как ще е, обаче се съмнявам, че ще се разбива по-лесно. Пробвахме по какъв ли не начин и все става на бучки и половината остава по мрежата на шейкър, по капачка та, абе ужас, не бяхме попадали на такъв.

Днес от сутринта така ме грабна работата, че си останах без закуска. Усетих чак по обяд, че съм само на кафе с бадемово мляко. За обяд хапнах омлет с киноа, едва го изядох. Следобяд още едно кафе с мляко. Като се прибрах изядох едно печено пилешко бутче, че детето само го беше отчоплило от едната страна. За вечеря ориз със задушени зеленчуци 350г и 150г печена пилешко филе. За десерт - ескимо. Тренировката я пропуснах - нямам грам сили.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:12 от ani_d

# 371
Аз ще си споделям тук вече менюто, защото явно нямам трезва преценка.
Закуска - 1 варено яйце и половин кето хлебче.
Обяд - пилешко месо бяло на хапки във фурна
Следобяд - две праскови
Вечеря - малка балканска пъстърва, малко херинга, домати и краставици, кето хлебче и хумус.
Вдигам вх малко и намалявам малко мазнините.
Калории - 1500, Протеини 122, вх 59, мазнини 79 грама.
Утре ще гледам да падна под 1500 калории.
Добавки, магнезий, витамин ц, селен, мулти витамини.
Вчера пак вдигнах малко въглехидратите и днес за първи път от месец и нещо се чувствам човек отново

# 372
  • Бургас/Пз
Аз като дърта свекърва да се обадя. Обаче с най-добри чувства - другият път без хумуса, кето хлебчето има достатъчно мазнини, за да добавиш и храна, в която има тахан,че и нахут и става манджа с грозде, барабар с рибата. Дори и само 1 лъжица хумус да е, по-добре я пропусни.

# 373
От мен глас против прасковите. Няма значение колко гр вгх са, вдигат инсулина.
Дух, в темата за ИР постовете на Невена Виролан (и други потребителки) са много полезни. Погледни там, ако още не си.

Какво ядох днес?
З- кафе
15км на гладно
О- ливанска леща, пилешки дробчета с лук
Снак- 60гр бадеми с кешу
Вечеря като обядя

# 374
За телешки протеин най-доброто, което съм пробвала, е този: https://fitness1.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D … trate-1000g/17841

на Dymatize съм пила суроватъчен мисля, но много ме издува. Като цяло аз избягвам прясното мляко. Ползвам растително мляко на Alrpo бадемово с ванилия, уникално е (и скъпо, около 5.60 кутията).

Общи условия

Активация на акаунт