Звездни компромати - Май'21

• 281 392
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 150
Чела съм я историята на Мат, прекрасен баща.
Ами гушкайте си ги вашите мъже некъпани, аз моят си го държа къпан.Stuck Out Tongue Winking Eye
Как ли пък не,  когато се влюбиш и спира да ти пука как изглеждаш.
Външният вид е отражение на отношението към самия себе си. Неслучайно един от първите признаци на депресия е занемяраването на външният вид. По принцип, нямам идея Киану дали е в мир със себе си в момента.

# 151
Мерси за Шанел прегледа. Разбира се, моите любимки Катрин Деньов и Одри Тоту са уникални. После Инес дьо ла Фресанж – лъха аристократизъм, страхотна, а и е аристократка. Другите са ми леко компромис (айде, Кийра е ок) за Шанел, но в тези времена на толеранс и всичко да има в рекламите вече е.... Линда Еванджелиста е страхотна, но не е за Шанел, а пък останалите хептен – Клаудия Шифър и Никол Кидман са ми НЕ, а тези последните години тотално не.

Киану е готин. Ми остарява човека, той не може да е все Нео цял живот.

# 152
  • Viena
Леонардо ди Каприо и Шарлийз Терон на нейният 22-ри рожден ден, 1997❤️

# 153
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 154
Поздравления за Мат! Беше ми интересна историята му.

# 155
Камелия, всъщност изглежда доста добре...
Скрит текст:

# 156
Ива Митева - Председателя на 45-тото Народно събрание с Шанел на Великденската литургия
Скрит текст:
Скрит текст:

# 157
Ива Митева - Председателя на 45-тото Народно събрание с Шанел на Великденската литургия
Скрит текст:
Скрит текст:
Бързо се ориентира към марковите дрешки !!
Толкова за новия морал.

# 158
Какво да се ориентира. Тя преди това е успешна. Не е кой знае какво да си купиш Шанел, ако си добре платен юрист. Последен спомен, на един консултант по юридически фирмени въпроси, му плащахме 180 лв. на час. Два дни и ето ти Шанел, кое е толкова чудно.

# 159
Че тя нали не е имала частна юридическа практика, работила е нинамколкогодини в Народно събрание, държавен служител.

Дори да може да си позволи Шанел, когато си политик, обществено лице, трябва да показваш и доза скромност, това е част от имиджа. Особено в храм.

# 160
  • софия
Не всички жени, които работят в администрацията, го правят, за да изкарват насъщния. Тя и Николинка беше на държавна заплата, Лилето също и още много други другарки от политическата палитра.
Скромността е за другарките директорки на заводи за производство на поцинковани кофи или физкултурниците, носещи чантите с документи.
Не виждам нищо нескромно в това да си облечен подходящо за мястото, на което отиваш.

# 161
Друго си е да се виждат преплетените инициали на Камила и Чарлз Laughing

# 162
  • Бургас
Не знаех за Мат!Много ме разтърси историята му!Страхотен човек и баща!

Иконите на Шанел са прекрасни,но моята фаворитка е Клаудия Шифер!

# 163
  • In The Middle Of Nowhere
А коя е жената до Ива Митева? От една страна ми изглежда позната, но от друга ми прилича на нея и се чудя дали не й е роднина.

# 164
Че тя нали не е имала частна юридическа практика, работила е нинамколкогодини в Народно събрание, държавен служител.

Дори да може да си позволи Шанел, когато си политик, обществено лице, трябва да показваш и доза скромност, това е част от имиджа. Особено в храм.
Е колко па да е скромна.Бойчето се търкаля у дома с фланела за 1000 лв и играе мачлета с тениски за 300 долара.Жената може да е омъжена за заможен човек.А и на държавните служители им плащат добре ,особено в НС

Общи условия

Активация на акаунт