Звездни компромати - Май'21

• 280 733
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 190
  • DE
На мен руснаците са ми ужасни, не разбрах миналата година какво толкова ги харесваха Thinking

# 2 191
  • София
Няма ли да я арестуват Андреа за това гологъзурчене, където й падне, та дано миряса накрая.

# 2 192
  • София
Има потенциал италианчето, разгледах снимки. Барабанистът също не е за изхвърляне. Някаква рок/глем носталгия ми навява - дългите коси, грима...

# 2 193
И аз му разгледах инстаграма и още онзи ден мислих да напиша, че има нещо секси в него. Не знам какво точно, но го има. Може би специфичния нос или брадичка. Не знам какво е, но има нещо. А гаджето му ми е много секси мадама.

# 2 194
Джугна си е праивла липосукция, което е мега тъпо, имаше много малко за чистене, вместо да си ги свали с малко усилия се е подложила на доста инвазивна и травмираща процедура, от която определно нямаше нужда🙄
Андреа ако я видят по гол г@з в ДОбай ще я арестуват, кои ги бяха накачили от нашите за непристойно поведние, не помня?
Та или е Фотошоп и монтаж някъв или тотално е изкукала…
Кво иска да покаже с тия снимки, че още ствава, че е првживяла Пулев?! Та това даже не е нейното тяло…

# 2 195
  • Rock & Roll feeling ...
Момичета, да се радваме, че не се е пуснала по предник. Андреа има нужда от специализирана помощ.

Стефка Костадинова гони жената котка. В " На кафе" :
Скрит текст:

Тия двамата младоци в панела и на малкия пръст по интелигентност и чувство за хумор не могат да стъпят на Илиян Л. Той сякаш ще си остане единственото готино присъствие в това предаване.

# 2 196
  • София
Вие се оплаквате от разтеглени снимки, а аз пък от това, че не мога да уголемя снимките, за да видя някои детайли по-добре. Имате ли го този проблем?
Скрит текст:
От телефон ли? Няма при мен (за момента) такъв проблем. Натискам и задържам върху снимката и използвам опция "Визуализация". (Не знам дали зависи от модела телефон или си е общовалидна опция в мобилната версия на форума.) Може и с "Отвори в нов раздел", но първата е по-удобна. Дано да е нещо временно при теб. И дано не е общ бъг. Simple Smile
Мне, с два пръста разтеглям снимките и ги уголемявам. Със задържане върху тях не става. В други приложения нямам този проблем, а вече от два дни във форума не става.

Джугани е като джудже до Петкановица. Мислех я за по-висока.

# 2 197
Мне, с два пръста разтеглям снимките и ги уголемявам. Със задържане върху тях не става. В други приложения нямам този проблем, а вече от два дни във форума не става.
Скрит текст:
На мен по принцип не ми дава да ги разтеглям с пръсти, ако не избера първо Визуализация или Отваряне в нов раздел. Възможно е телефоните да имат разлики.

# 2 198
О, тия руснаци ми ги бяха показали децата и много ги харесаха. Наистина не знам защо ги смениха.

# 2 199
Днес ми попадна епизод на "Седем часа разлика" с Александра Раева. Ами разликата с това, което е в момента, е огромна. Наскоро нали гостува при Оприте и я коментирахме тук.

# 2 200
И аз му разгледах инстаграма и още онзи ден мислих да напиша, че има нещо секси в него. Не знам какво точно, но го има. Може би специфичния нос или брадичка. Не знам какво е, но има нещо. А гаджето му ми е много секси мадама.

Според мен има нещо перверзно в очите!
Става за “проект”. Simple Smile Нали така се казваше.

# 2 201

Андреа ако я видят по гол г@з в ДОбай ще я арестуват, кои ги бяха накачили от нашите за непристойно поведние, не помня?

БЕха писали кОр на една от египетските пирамиди Grin Скоро се сещах за този случай Grin

# 2 202
  • Rock & Roll feeling ...
Ето какво й ставало на Андреа https://woman.bg/zhulta-shpionka/kobrata-e-vlyuben-v-mlada-gimna … Td2Ekvcbz3uq0M1X0
Само, че снимките на гимнастичката са еротични, а на Андреа вулгарни и налудничави.

Топла, гореща новина -  по последно инфо, Mr. Big ще присъства в "Sex and the City revival series, And Just Like That…" Heart

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:23 от Летящ Кактус

# 2 203
  • На морето!
Разгледах ѝ ИГ на тази гимнастичка, пише, че е от националния отбор, явно е от резервите, но е толкова пошла- рязък контраст на останалите момичета в НО. Права е Нешка, че трябва малко да се поработи по визията и поведението на някои състезателки и да се въведат някакви правила. Може да съм твърде консервативна, но определено не ми харесват надути устни, татуировки, трика-гащи и публични снимки на разчекнати (полу)голи национални състезателки. Чалгата и пошлостта явно са покълнали и в любимия ми спорт.
Скрит текст:

# 2 204
На тази се проветрява. Лято е вече! Joy

Общи условия

Активация на акаунт