Звездни компромати - Май'21

• 280 197
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 475
Да де, и тя казва, че копират от "Приятели" в "Как се запознах с майка ви", а според мен наистина и в Биг бенд има елементи. Аз гледам и много руски сериали, и там има понякога препратки към тази и други класики, естествено, пречупени през съвсем различната руска душевност, не точно копиране, а някакъв трибют.

Аз бях ученичка, като започнаха да го дават Приятели. Само в петък, един път седмично, без повторения, всички чакахме с нетърпение. Тогава програмата беше и много постна откъм съвременни сериали, а и филми. Чат-пат разнообразявахме с видеокасети, ама и там беше ограничен изборът и възможностите. Не беше като сега, да си преситен от подобни филми и сериали.

# 2 476
  • Пловдив

Хайде сега малко от жената- коледна елха, модното недоразумение и дъното на българската журналистика Кристинааа Патрашковааа…

Душата на Патрашкова е поп-фолк стих и малко е позабравила, че е интелектуалска:

Скрит текст:

Тук напомня на проф. Вучков, зъбните им протези са 1:1

Скрит текст:

Така… това, разтичащото се на стената било картина а ла Джаксън Полък… А другите хора до картината кои са? Спондж Боб и мистър Сепия?

Скрит текст:
По-скоро тук
Скрит текст:
роклята и е инспирирана от Квадратите на Мондриан, отколкото тук картината
Скрит текст:
от Полък. При Полък усещането е съвсем друго.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 16:05 от Янтра

# 2 477
Роклята на Патрашкова е Ив Сен Лоран или доста добро копие.
Скрит текст:

# 2 478
Патрашкова е с нейните си зъби и си личи, докато Вучков беше с протези.

# 2 479
В момента гледам някаква жена по комбинезон в Мармалад, която нарекоха Емилия... Мислех, че съм сравнително добре запозната с известните в България, но това онази Емилия ли е?

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:28 от anra

# 2 480
  • Sofia
Да,същата е 😁

# 2 481
А същата е, само гласа и е същия....

# 2 482
По някое време се свиква с “applause“- а на смешките в “Приятели”. Хубавото е, че смехът е с леко закъснение и ако не разчиташ на субтитрите, докато те подканят, ти вече се хилиш.

Сега покрай ХБО го загледах от-до, доста серии съм пропуснала, докато са го давали по ТВ. Определено има защо да е един от най-известните сериали.

# 2 483
Патрашкова си шие дупликати, според мен. Няколко пъти съм я чувала да си възхвалява шивачката, без разбира се да казва че й е шила копия на известни марки.

# 2 484
  • София
Много ми хареса роклята на Патрашкова. Тя ми е някак симпатична. Има собствен стил и е доста цветна. Може би, защото аз това не го умея се кефя на подобни хора.

# 2 485
  • Пловдив
В интерес на истината тази Ив -Сен-Лоран-Мондриан рокля и на мен ми харесва.

# 2 486
  • софия
По някое време се свиква с “applause“- а на смешките в “Приятели”. Хубавото е, че смехът е с леко закъснение и ако не разчиташ на субтитрите, докато те подканят, ти вече се хилиш.

Сега покрай ХБО го загледах от-до, доста серии съм пропуснала, докато са го давали по ТВ. Определено има защо да е един от най-известните сериали.
Можеш винаги да се загледаш, когато няма какво друго да гледаш. В момента и аз съм се зазяпала и е приятно.
Лиса Къдроу и Мат Лебланк са остарели най-естествено. И Дейвид Шуимър изглежда горе-долу нормално. При Кортни и Матю положението не е добре. Дженифър също нещо си е пипала по лицето.

# 2 487
Патрашкова си шие дупликати, според мен. Няколко пъти съм я чувала да си възхвалява шивачката, без разбира се да казва че й е шила копия на известни марки.
Шивачката, тази с копията почина.
Взема ги от един склад за ишлемета. Е, някои ги преправя все пак.

# 2 488
  • София
"Приятели" така и не го харесах, не успях да усетя очарованието му, а през годините правих доста опити. Интересно как би изглеждала съвременна версия на сериала.

Съвременна версия: Всички приятели седят на дивана и всеки си цъка на телефона Laughing
Моника ще има кулинарен влог, Рейчъл ще пуска стори след стори в инстаграм, Джоуи ще разцъква Тиндър ...и аз бях останала с впечатление, че ще е епизод - кой къде е след н- години. Разочаровах се и не знам дали ще го гледам.

# 2 489
Този склад за ишлемета (на Патрашкова) приема ли и други клиенти? Може ли адрес?

Общи условия

Активация на акаунт