Звездни компромати - Май'21

• 281 288
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 550
Е, кви са тия пилешки гърди от Славена бе?!
И защо с такова деколте?!

# 2 551
Славена някой я е излъгал, че гърдите й са секси. И предишния път ги беше провесила като печени чушки.

# 2 552
  • в 1001-та нощ
Славена каквото и "не разголено" да облече - ще й стои добре - заради фигурата. И за мен е непонятно това, което виждам. Дори прекалено късите паналонки, които носи не в ежедневието, а на събития - й свалят нивото.

# 2 553
Не ги харесвам тези деколтета
И на Дженифър Лопес тук е ужасно.
Скрит текст:

# 2 554
  • София
Славенка я видях миналата или по-миналата седмица в един магазин- беше с някакъв сив клин, загащена до над пъпа и топ някакъв. Като скакалец беше с тея дълги и супер тънки крака. Ханшът й е като на моята 15 годишна дъщеря. Кльощава и супер кисела. Обясняваше нещо на продавачките. Тогава я загледах и познах по гласа. Добре, че беше с маска, че не ми се наложи да ѝ гледам огромната уста с още по-огромни зъби.

# 2 555
Не знам Анистън бомкала ли се или не, но си има бръчки, нормално,  не е на 20. При нея проблемът е прическата.  Над 20г вечно с тая коса на път, без значение от повод.

Мат ле Бланк доста побелял и напълнял, но е срадур.

# 2 556
Андреа защо не потърси професионална помощ
Скрит текст:

# 2 557
Годините токсична връзка си казват думата при Теодора. Оня президент ще става, тя си мисли, че може и първа дама да стане...
Надявам се клюката за гимнастичката да не е вярна, че по нашите ширини все оше се гледа като на добър пример мъжкият да има едни 20тина годинки опит отгоре. И други работи, ама да няма език на омразата.

# 2 558
Стъки се гласи за президент, тоя ще е премиер.

# 2 559
Оф, леко ми стана, мъжкар до мъжкар...

# 2 560
Ева Л и семейство
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 561
Оф, леко ми стана, мъжкар до мъжкар...
Забравихте и Слави. Голямо шоу и страшно бъдеще ни чака. 😄

# 2 562
Сега очаквам и Джорджано да се кандидатира. Stuck Out Tongue Winking Eye

Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 2 563
  • Down south
Не знам Анистън бомкала ли се или не, но си има бръчки, нормално,  не е на 20. При нея проблемът е прическата.  Над 20г вечно с тая коса на път, без значение от повод.
Този стил тук е емблематичен, за това и го държи, рекламно лице е на козметични продукти.

ПП Дали е известно, че баща и също е актьор и още на екран.

# 2 564
Сега очаквам и Джорджано да се кандидатира. Stuck Out Tongue Winking Eye

Джулия Робъртс
Скрит текст:
Аз от кога говоря- Джорджано и Божинката са за  политиката 100%.

Общи условия

Активация на акаунт