Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 89 734
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Интересно ми е, в коя друга държава има построени заведения на пясъка? В Гърция тук-там има шезлонги, самото заведение не е на пясъка. В Испания пак - около плажа, не и на самия плаж.

# 1 261
Никъде няма заведения, на Барселонета в огромна Барселона има едно единствено на стотици километри плажна ивица!
Много ги мразя капаните по плажа!

# 1 262
  • София
И аз!
До нашия ресторант в Сан Педро Естепона, /работих там/ имаше едно малко кръгло барче на плажа, едно такова бетонно. Не знам кога и как се беше озовало там, вероятно много отдавна.

# 1 263
  • София
Аз ги харесвам, обичайно музиката е приятна и има откъде да си купиш кафе, вода. В Гърция за мен са си баш на плажа заведенията.

# 1 264
В Гърция са на плажа. Много ги обичам. Сядам там под чадъри или шатра с консумация и стоя по цял ден със семейството ми.

# 1 265
  • София
Бягам от бийЦ барове като дявол от тамян.

# 1 266
  • В полите на Пирин планина
Бягам от бийЦ барове като дявол от тамян.

Хе-хе! И аз така. Simple Smile
Предпочитам безлюдни плажове.
И планина обичам обаче.

# 1 267
Преди няколко години отидох на Шкорпиловци и се влюбих - голям плаж, сравнително пуст, кристално море. Миналото лято вече имаше капанчета и хора. Тази година ще пробвам Приморско, не съм ходила там от дете. Надявам се юни да не е много гъчканица. А по нататък и Гърция.

# 1 268
  • Mediterraneo
На мен пък ми липсват разните капанчета точно на пясъка. Специално при нас са забранени напълно, в някои села наоколо има, но там плажовете са с камъни и не ме кефи.
Змия, ето 2- 3 плажа като за теб от околните селца

Скрит текст:

Иначе това е моето село Simple Smile Дълги плажове, ситен пясък и невъзможни юли и август

Скрит текст:

# 1 269
  • В градината...
Миналото лято ходих за втори път до Карадере, ужасен път, по-скоро коловози, но неповторимо място. Заради ужасния път е така. Има обаче проект да правят някакво вилно селище. Дано не стане. Диво място.

# 1 270
Плажът на Карадере е божествен. Даже обхват на тел. няма.

# 1 271
  • София
Тарталета, първите плажове са прекрасни, последните снимки са ужасяващи.

# 1 272
  • София
Не съм ходила посока Варна от 20 години, тези плжове които цитирате само съм ги чувала, но пък имам мерак да ги посетя някой ден, дано..

# 1 273
  • Бургас
Точно и мен ме дразнят барове и шезлонги- развалиха цялата ивица с шезлонги, шатри, какво ли не, но като гледам "туристите"-на тях им харесва цял ден да пият и да се търкалят по тия изпотени и миризливи матраци. Морето, слънцето, морският въздух, пясъка-това е здраве.Възхищавам се на страни, които си пазят богатството.

# 1 274
Точно и мен ме дразнят барове и шезлонги- развалиха цялата ивица с шезлонги, шатри, какво ли не, но като гледам "туристите"-на тях им харесва цял ден да пият и да се търкалят по тия изпотени и миризливи матраци. Морето, слънцето, морският въздух, пясъка-това е здраве.Възхищавам се на страни, които си пазят богатството.
И аз това се чудя, мен ме е гнус да ги гледам с лекетата камо ли да седна. В Гърция плажните шезлонги са също доста мърлями и лекьосани.

Общи условия

Активация на акаунт