Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 116
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 275
  • В градината...
Много ме е гнус от шезлонги, особено тези с разните там възглавници и подобни, които хубаво поемат всяка мръсотия.
В този студ какво обличате? Аз тъкмо бях започнала да зазимявам и пак извадих ботите и дебелите якета...

# 1 276
  • София
Много ни е малка плажната ивица и се използва всеки сантиметър. Все по-малко са непренаселените и незастроени места.
Аз харесвам и пясъчни и каменисти плажове. Предпочитам пусти и необлагоредени. Черно море има предимство, че е топло. Океаните са по-студени, освен в някои лагуни. Турското черноморие е доста приятно за хора, които не търсят курорти.

# 1 277
Аз днес съм с дънки, блузка и жилетка, оксфордки и леко пухено якенце... Сутринта беше 10 градуса и ръмеше, нищо че е 01.06. Преди 9 и преди 8 години на тази дата малката ми кифличка е била по лятна разкроена рокля без ръкави Simple Smile Днес е на училище с дебел суитчър и отгоре лятно яке за дъжд...

# 1 278
  • София
Аз съм с дънки, оксфордки, тънка блуза с дълъг ръкав и кожено яке.

# 1 279
И аз съм есенно облечена. Гледам дечица в Южния парк, облечени, милите, в дъжда, ама с балони в ръце. Simple Smile
Днес е техният ден, и неприятното време не ги стряска.

# 1 280
  • София
Помня и жега и студ по това време от годината. Аз не зазимявам дрехи и обувки и както дойде се обличам.

# 1 281
  • София
И аз с дънки, блузка, тънка жилетка и кожено яке.
На краката с такива обувки

Днес ми доставиха и черни кожени кецки на Caprice, може би ще се прибера с тях.

# 1 282
  • София
Дзак. Надолу съм с дънки и кецове бяло и розово.

# 1 283
Rockstar, страхотен куч! Иматe един и същ цвят на козинките. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако щете ми се смейте, но сутринта разопаковах един вакумен плик и си измъкнах една къса пухенка + кубинки в същият цвят - кемъл. Дънки и дебела памучна блуза на тъмно сини и бели райета. И шал замотах, на спирката съжалих че и шапка не сложих, Blushегати и кучият студ. Grin
Бях на фризьор и съм с перфектно каре-боб, като по учебник. Wink

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:03 от Sysly

# 1 284
...Бях на фризьор и съм с перфектно каре-боб, като по учебник. Wink
А снимка?

# 1 285
  • София
Сисли, Рокси, точно исках да кажа, че собствениците и кучовете си приличат.

# 1 286
NadyaT - респект за чудесната форма. Личи си, че не е направена само на диета!

Последните години ходим само на Синеморец, не че и там не се превърна в пренаселен чалгарник.... Иначе моите лични топ 3 плажа... абе ще ви ги покажа, без да ги подреждам по любимост!

Playa Hermosa, Costa Rica

https://www.shakacostarica.com/blog/top-5-reasons-we-love-playa-hermosa

Shoal Bay East, Anguilla, British West Indies

И 1-2 мои снимки, знаете ми личната лудост Wink
Anguilla_2016-3134-web

Anguilla_May_2016-3169-web

Anguilla_2016-3087-web

Anguilla_2016-3202-wb

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:27 от Agent Provocateur

# 1 287
  • София
Агент, само за Бондай не съм съгласна. Но си е туристическа дестинация. Иначе е пренаселен. Най ми хареса кръчмата с басейна с океанска вода.
Виетнам и Камбоджа са ми супер дестинации.

# 1 288
Сега ще ми се смееш, Реюниън, но на Бондай и наоколо най-готиното са басейните в краищата, които ме пазят от вълните и да плакна очи по сърфистите - един от друг по секси Simple Smile Съвсем различен експириънс е, не е стандартния плажен! И много типичен за тамошните плажове май, поне аз не съм попадала на други такива извън Австралия..
Скрит текст:

Да са ни живи и здрави децата! Първи Юни е!
(и ние да сме живи и здрави, че да ги водим по плажове)

...или както казва моят десетгодишен умник "мамо, дръж се прилично и ме слушай, че иначе няма да ти дам да ми гледаш децата!

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:32 от Agent Provocateur

# 1 289
...Бях на фризьор и съм с перфектно каре-боб, като по учебник. Wink
А снимка?
Ще пропусна, предпочитам да остана изван "националият ефир". А сама не мога да се снимам така, че да запазя анонимност.

Общи условия

Активация на акаунт