Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 89 755
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Най- после излязох боса. Тази пролет беше много дъждовна

# 166
Лайт много са хубавки, сега ще се разтърся и аз...

# 167
Тази вечер се прибрах с дънкова пола молив. Търпи много комбинации, доволна съм. Simple Smile

# 168
  • Sofia
Лайт, прекрасни са тези, изобщо не са умерено грозни👏 Моля сподели линк за мен🤗

# 169
Не са грозни, а неудобни. С тях се върви все едно си сложила тухли вместо обувки Simple Smile.
Извивката на свода е много малка и от там неудобството.
Аз имам едни коркови сандали, които са с подобни подметки на показани от Харпа, но без "токчето" отдолу и са възможно най-удобните. По-удобни нямам. С черни каишки са и изглеждат горе-долу така. Обаче всъщност не ги нося изобщо, понеже чисто визуално наистина имам чувството, че съм взела едни тухлички и съм си ги омотала с малко черно тиксо около краката. Joy По повод на мега удобството, сега отново се чудя на подобни и се питам дали, ако са в бежовата гама, няма да се заличи този ефект на тухличките с тиксото или все тая. Simple Smile)) Тези съм намерила за пример. _1_ и _2_.

Hmm< аз нося много сандали на платформи, но не ги усещам като тухли... мисля, че съм показвала тук:

Едните ги нося с бели дънки, другите - с черни:

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 00:47 от Agent Provocateur

# 170
Неее, не става дума за платформите изобщо. И аз нося платформи, понеже не се справям по особено елегантен начин с ходенето на ток:))). Аз говорех конкретно за тези коркови платформи, които са ужасно мекички и удобни, обаче заради спецификата на материала може би, каишките най-често започват отдолу на подметката и, особено като си обуя моите черни, ми изглеждат като привързани за краката.

# 171
Лайт, прекрасни са тези, изобщо не са умерено грозни👏 Моля сподели линк за мен🤗

Заповядай, Vesana: https://www.caprice-bg.com/cat_podrobno.php?product_id=2244

# 172
  • София
В момента ме е страх от каквито и да високи обувки, дори и удобните на платформи. Ще трябва да се тествам тези дни на кратичка разходка по равно с някои от наличностите. Макар че на първия ден от счупването походих с едни леко високи боти час и половина и на другия ден снимката ми показа, че счупеното е чисто.
Чакам си с нетърпение корковите и после ще пиша как са за разходка, ако ми стават като номер.
С обувките на HM от Premium quality линията не съм имала проблеми - хубави са като качество и хващат окото. 

# 173
Аз много доволна - най-накрая обувки.бг имат и от любимите ми еспадрили - Toni Pons.
Тъкмо си заръчах тези и още едни кожени..))

https://www.obuvki.bg/espadrili-toni-pons-breda-v-cru.html

# 174
Много са хубави, честити! Удобни ли са и аз да си поръчам едни? Не съм носила от тази марка, а харесах доста модели.

# 175
Преди 3 ги открих в Барселона, защото заради неочакваната жега трябваше да си купя спешно удобна обувка. Взех си същите като модел, но затворени и златисти. Скъсах ги от носене. Буквално. Тогава на ден навъртах по 25000 крачки в тая Барселона..))
Супер удобни, а аз съм много трудна с обувките.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 14:39 от Angel_wing

# 176
  • Sofia
Моите еспадрили са високи
Скрит текст:
, вчера ме заболяха краката и слязох на тези.   
Скрит текст:

# 177
Ейнджъл, и мен ме зариби с тия еспадрили! Май ми допаднаха оранжевите. След малко ще разгледам на спокойствие.

# 178
  • София
Круиз колекцията на Шанел. За сверяване на часовника...😉 Аз лично обожавам черно бяло във всякакви съчетания.
https://www.viewsofia.com/article/50259/Kruiz-kolektsiyata-2022-naChanel-

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:04 от Rockstar

# 179
Ох, аз и за жълтите мъдрувам. Но си поръчах 3 чифта засега и да ги видя първо..)

Разчиствах гардероба тия дни. Имам цял! гардероб с токчета, които май не съм обувала вече цяла година. Зарекох се да не си купя нито едни до края на годината, затова - еспадрили сега..))

Общи условия

Активация на акаунт