Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 424
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 110
Днес тук, на 20-тина мили от Лондон е 21С. От три дни ни предупреждават, че е хийтуейв и трябва да сме си подсигурили крем за слънце, вода и прочие.Simple Smile

# 1 111
  • София
Днес тук, на 20-тина мили от Лондон е 21С. От три дни ни предупреждават, че е хийтуейв и трябва да сме си подсигурили крем за слънце, вода и прочие.Simple Smile

🤣🤣🤣, боже, ще имате няколко дни лято.

# 1 112
O, аз съм била в Лондон по време на "истински" хийтуейв - релсите на влаковете се изкривиха от горещината, ММ остана заклещен във влака в предградията, а аз подобрих собственият си рекорд по пиене на джин с тоник и флиртуване с бармана докато го чаках Simple Smile))) Беше супер ден, имам дори снимки!
18 юли 2016 според таймстампа

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:35 от Agent Provocateur

# 1 113
  • София
Аз само един ден там имах с 28 градуса, но пак валя. Не мога да живея там.

# 1 114

🤣🤣🤣, боже, ще имате няколко дни лято.
Довечера сме на градинско парти с колеги, че не се знае дали лятото ще трае поне два дни.

# 1 115
Аз на 20 градуса съм с боди и завита с пухено одеяло, даже пускам климатика на отопление. 😅😅😅 В момента вкъщи е 23 градуса и ми е некомфортно хладно.

# 1 116
Аз само един ден там имах с 28 градуса, но пак валя. Не мога да живея там.
А, със всичко се свиква! След 10-15 год аклиматизация спираш да се впечатляваш!

# 1 117
Аз на 20 градуса съм с боди и завита с пухено одеяло, даже пускам климатика на отопление. 😅😅😅 В момента вкъщи е 23 градуса и ми е некомфортно хладно.
И  у нас в момента е 23, мъжът ми се замисли да пусне климатика, зимата държи 27 и явно сега му е некомфортно хладно. На мен ми е добре, дори се разкарвам с боси крака... Blush

# 1 118
  • София
G&B, отивай, то верно си е чудо. Аз в ледения бар си влизах с моите си дрехи, така бях навлечена, чее не ми трябваха техните якета.
Стринке, и аз така. Климатикът си работи.

# 1 119
  • София
Аз снощи умрях от студ пред заведение. София, 17-18 С. А бях с панталон, тениска, памучна жилетка и рокерия.
Жалко, че не снимах аутфита - целия бежов.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:41 от Rockstar

# 1 120
Говорете ми.... аз си избирам бански. онлайн Simple Smile Искате ли малко картинки за вдъхновение?

PS Утре се очаква макс. темп. 6С и проливини дъждове - разбира се, футболният турнир ще се играе!

# 1 121
Момичета и аз търся бански и вече ми се реве, нищо свястно не намирам.Онзи ден купих един черен от Джъмбо, но не ми се вярва да бива на качество, взех го за всеки случай.
Давайте линкове, години наред носех на Феба но сега не откривам в Бя да се предлагат. Искам с пуш горнище и долнище с връзки! Нещо такова, и този ми харесва, но няма моя номер!
https://velinavanity.com/jolidon-banski-kostium-rf147i/

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:49 от mimi.7299

# 1 122
  • София
Агент, в Бостън никога не съм ходила, но винаги го свързвам с филма 7. Там така проливно валеше, че чак се чувствах наквасена.

# 1 123
Агент, в Бостън никога не съм ходила, но винаги го свързвам с филма 7. Там така проливно валеше, че чак се чувствах наквасена.
А когато не вали проливно духа! Ужасен океански пронизващо леден вятър Grinning
Но на гости се радваме винаги!

Харесвам и нося цели бански освен съвсем класически триъгълници,  понякога и много спортни модели избирам - моят стил в най-общи линии е това:

Сега гледам с идеята да си намеря цял и може би, бикини, ако нещо ужасно ми хареса и допадне и като цена. Не е като да нямам и да се налага, но все пак:
Това ме радва..

Хахааааа.... преди години имах почти 1:1 с този, много добре седеше!

O, toзи много як, но и цената му е безобразна...

Hmmm, ще е добра идея да се разкарам от сайта на Нордстром...

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 20:13 от Agent Provocateur

# 1 124
Звучи точно като по учебник от 1979г... Явно нищо не е развил като знания след това, човека-  при цялото ми уважение.

Знам ли, може човекът и по учебници от 1958 година да е учил, но болките, които имах изчезнаха вследствие на приложената ми от него терапия, Господ здраве да му дава.  Simple Smile Нищо че го правя все по- рядко- не ми е проблем да ходя на обувки с ток (стига сводът да ми е удобен), нито пък имам изпъкнало кокалче на стъпалото. Grinning
Както е факт и че проблемите, поради които тогава потърсих специалист, бяха именно следствие на близо едногодишно ходене почти непрестанно с обувки с разделител между пръстите (или джапанки с такъв).  Сега, не че спрях напълно да купувам подобен тип сандали или джапанетки (както и Биркита Blush), но за мен водещ си остава само и единствено комфортът на стъпалото, всичко останало е суета, въпрос на вкус и предпочитания.

Снощи забравих да си пусна парното в спалнята и през нощта ставах да поправям този пропуск.

Лак никога не ми се е разстапял, но аз при жеги много рядко нося затворена обувка. Почти целогодишно нон- стоп съм с лакирани копитца и ми се е прецаквал единствено по върховете на палците и отстрани на безименния пръст само, ако не е бил напълно изсъхнал лакът.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 20:40 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт