Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 406
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 245
  • В градината...
Аз ходя само на север от Балчик. Диво, чисто, красиво и почти безлюдно, плаж колкото щеш.

# 1 246
Аз ходя само на север от Балчик. Диво, чисто, красиво и почти безлюдно, плаж колкото щеш.
Крапец миналото лято беше един от най-пренаселените плажове, които посетихме. Болата пък конкурираше гъчканицата в Катерини. Но, красиви места все още се намират...

Харесвам и нашето, и гръцкото.

Обърнахме темата на туристическия форум.... Rolling Eyes
Я, дайте пак за банските, пък тези дни ще се постарая да пусна юнската тема Joy

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:11 от Light Beam

# 1 247
От 10 г. сигурно на плаж стъпвам само по работа, и то по 1-2 пъти на сезон. Ходехме преди на Вромос, нищо, че го водеха радиоактивен. Е от 5 г. вече не се търпи - каравани от май до октомври, навеси, скари, гюрултия и мърсотия. Вече не остана неокупиран плаж, и малкото пусти са налазени от палаткаджии и каравани. Не искам да раздавам квалификации, обаче си е поголовна простотия и такава навалица не ми понася. Преди поне септември беше спокоен, сега вече не е.
Живеем до езеро и предпочитаме да скитаме около бреговете му. С ММ ходим по камъняците през уикендите, разхождаме кучетата и пак е готино, в пъти повече, отколкото на плажа. Защото сме сами.
Може да ви звучи смешно или абсурдно, но ние на плаж в чужбина не сме ходили. Ходим на рафтинг в Босна и Херцеговина и в Черна гора. И двамата сме скачали с бънджи и е време да почетвъртим Simple Smile Освен това той е запален моторист (не че "рокер" не му отива Wink), и когато има време и кеф, ме качва да ме повози извън времето с приятелите му. Сега меракът му е да си купи нова лодка и да си плаваме на воля.
Като цяло начинът ни на живот е малко по-различен от този на семействата в градовете. Ние в града ходим по няколко часа и то не всеки ден. Обичаме да си стоим в къщи, на двора. И да ходим на интересни места и събития. Идват ни на гости най-вече приятели покрай работата.
Бански няма да ми трябва Simple Smile ако отпрашим някъде да плуваме, ще е рано сутрин на пусто и нуди. По-скоро ще инвестирам в нови туристически обувки, гледам, че се намират доста изкушаващи като цена + качество.

# 1 248
Мими, за мен не са👍
Вчера влязох за сандали във физически магазин и излязох с пореден чифт летни кецове/маратонки/обувки...
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-tamaris-1-24711-26-fresh-mint-uni-761.html

Къде е магазинът, че ми трябват 41 за дечко ?

# 1 249
И аз не долюбвам нашето Черноморие. От години не съм се къпала в него. Мога само да съм под чадъра, без да влизам да се мокря. Във Варна никъде не ходя. Предното лято за последно бяхме в Каварна, поканиха ни на гости и нямаше как да откажем, просто отврат. Допада ми на Трейшън Клифс, но там много завишиха цените. Предното лято бяхме за n-ти път в гръцко, Сицилия също, тази година и Карибите. Обичам водата да е кристална.

Да не е само вода и палми.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:52 от Pink Dress

# 1 250
  • Варна / UK
Миналото лято си купих бански от New Yorker - на Censored:
Скрит текст:
Понеже и аз съм в ютиения клуб Joy, си бях взела и цял бански с идеята да се запиша на някакви уроци по плуване, ама засега този проект е в застой Grinning . Банският е на Zoggs, от Amazon-a го купих:
Скрит текст:
Имам и цял бански от типа "tan through" - на Kiniki - на едни ситни дупчици е, и се почернява и под него. Има разлика в тена обаче, и е малко "see through" - леко прозира Grinning
Скрит текст:
А този бански идея нямам защо си го купих - интересен ми се видя, евтин китайски, май и него от Amazon го поръчах:
Скрит текст:
Много ми хареса чантичката, която Light Beam показа, и сандалките пред чантата също са готини +
на Tartaleta сандалите ми харесаха.
И аз си купих лятна светлосиня чанта и сребристи сандалки (друг път ще снимам). Ей, всеки път като вляза тука... и все си харесвам нещо  Heart

# 1 251
  • София
NadyaT, каква е тая преса, бе, човек?! Зарежи банските, завиждам неблагородно...каквото и да правя, шкембе си имам и това е.
Ходя от години в Ахтопол заради плажа. Била съм в Сицилия, Гърция, Франция, Кипър, може и да съм пристрастна, но не бих си заменила повичката в Ахтопол за друго място. След 20 дни заминавам, нямам търпение, а покрай темата се сетих, че нямам и бански...

# 1 252
  • София
Аз пък не обичам плажове с пясък.
Ей такива харесвам
..........

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 16:17 от змия

# 1 253
  • Sofia
Мими, за мен не са👍
Вчера влязох за сандали във физически магазин и излязох с пореден чифт летни кецове/маратонки/обувки...
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-tamaris-1-24711-26-fresh-mint-uni-761.html

Къде е магазинът, че ми трябват 41 за дечко ?
Хм, дано има този размер... На бул. "Витоша" 45 е, магазин Tamaris.

# 1 254
Мими, разгледай renibg.com предполагам се сещаш къде са магазините.
Не сещам ! Ако ми кажеш ще съм лагодарна!

# 1 255

Ходя от години в Ахтопол заради плажа. Била съм в Сицилия, Гърция, Франция, Кипър, може и да съм пристрастна, но не бих си заменила повичката в Ахтопол за друго място. След 20 дни заминавам, нямам търпение, а покрай темата се сетих, че нямам и бански...
В Ахтопол беше супер до миналата година, когато и там беше някакъв кошмар на плажа. Две години работех там, след това на почивка всяка година, но такова чудо като миналото лято не е било. Явно заради ковид и затворените граници. А по принцип си обичах да почивам там точно заради липсата на навалица. Говорих с местни познати и всички казваха, че не помнят такъв сезон от години.

# 1 256
  • София
Стрина Калина, така е. Миналата година беше ужасно именно заради Ковид. Беше пълно с хора, които си нямат идея за бунгалска култура Wink Бяха едни коимпании по 10-15 човека, шумни, без да се съобразяват с часове, хора, нищо. Влачеха си касите с бира и стекове безалкохлно и обяснявака как На Гърция било по - хубаво. Надявам се тази година да си ходят там.
Не знам как си купувате бански онлайн. Не, че и в магазин успявам...последния път ми беше неудобно, че половин час не мога да избера и се мотая и накрая купих един, който не нося Sad

# 1 257
  • В градината...
Да, миналото лято беше пренаселено заради ограниченията, дори на Север. Но в Шабла само събота и неделя има хора, местните от района тогава ходят на плаж. Дано тази година не е населено след отварянето на границите.

# 1 258
  • София
Ние бяхме миналата година на три места в България, за по няколко дни. Та имам пресни впечатления от Св.Влас, Каварна, Иракли - плажовете. Не знам кой какво не харесва на плажа в Каварна, за първа година стъпих там - безкраен, почти безлюден, морето плитко и спокойно (за двата ни дни там). С удоволствие бих повторила. Св.Влас беше претъпкано, но иначе нищо му няма. Иракли - влюбих се безпаметно! Почти безлюден беше, отново. Кеееф!
Обожавам плажа на Зл.рибка, созоплският при бара на Джино - все забравям как се казва. Там винаги е гъчканица, но въобще не ми пречи.
Гръцките островни плажове също не сменям за нищо. Изобщо...личи ли ми колко обичам море? Имам, естествено икофти примери - централнияте плажове не харесвам, принципно, да е каманяци, да става рязко дълбоко, да има студени течения.

# 1 259
Любимия ми плаж, общински даже Simple Smile. Никакви заведения по плажа и без навалица. Чисто и спретнато със съблекалня, душове и чиста тоалетна! Вечер местните излизаха на плажа да играят федербал и други игри.
https://youtu.be/RCM

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 21:34 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт