Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 924
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
... Диня исках да взема, но бяха огромни. ...
Аха и аз затова не взимам от Лидл. Толкова несъобразително... вместо да ги срежат наполовина и на четвъртини. Освен, че са по-достъпни и човек вижда какво купува.

Скрит текст:

От сапуна на пяна, само с аромат на ванилия ли има?

# 1 021
RebelHeart, да, съвсем същото е, на Ведраре. Беше годно до вчера и реших да го използвам, защото е гъсто. По принцип се предполага, че повече мирише от кравето, ама не и толкова. Скоро ядох на "Елена" овче и беше без грам кофти аромат, също и домашното овче никога не е миришело толкова. Както и да е. Със сигурност няма да повторя.

# 1 022
  • Sofia
Ревена какво го правите?
Ревена ползвам
Скрит текст:
суров в салати,  в сладкиши - като тази тарата или пък задушен - за кратко, да омекне - самостоятлно или с ягоди, да се добавят и други плодове - така е идеално за десерти в чаша или към сладолед.

От сапуна на пяна, само с аромат на ванилия ли има?
[/quote] Вижда се на снимката, че са 3 вида.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 13:02 от Morena

# 1 023
Овчето мляко на РС, както и Пилос от 4,5 са единствените кисели млека, които ям. Първото ми е по-любимо точно, защото го няма "аромата" на обор. От дете вкъщи се е взимало овче кисело мляко и тая миризма не я понасям, но тук я нямаше. Може би е някаква партида.

Сутринта направих страхотен пазар в Лидл на Алабин. Напоследък този филиал го предпочитам пред този на Раковски. Към 8:30 бяхме много малко хора за основен пазар, масово работещи вблизост с по нещо от секцията с печивата. Взех абсолютно всичко по списък, че даже и непредвидени (продукти с оранжев етикет). От купоните в последно време няма нещо, което да ме блазни, дори за сиренето от купона не погледнах. За сметка на това уважих петъчните промоции - бекон, жълт боб, бутчета, пастети... Био овесени ядки нямаше, взех от другите, в новата опаковка. Тези екструдираните голям джънк изглеждат.

# 1 024
  • Козлодуй
На мен сиренето от купона ми хареса Simple Smile Взех и чери доматчета на редовна цена много вкусни със сиренцето Simple Smile

# 1 025
Няма ли нещо солено с ревен? Нали е зеленчук! В краен случай сладко ще направя. Беше намален почти наполовина, та взех даже два броя.

# 1 026
  • София-Младост
Ревена е доста кисел, ако не се балансира със захар...не знам дали се яде.

# 1 027
  • Варна, Пловдив
Знаете ли дали тези бриоши са в постоянния асортимент, точно тогава нито един служител не видях, а бързах и искам да знам дали да ходя за още бройки докато още ги има?

# 1 028
Пише "само сега", значи не са постоянен асортимент. Освен това не би трябвало и да са с дълъг срок на годност, погледни си и това.

# 1 029
  • Мадрид / София
“Само сега” не се ли отнася за цената? Аз така го разбирам.

# 1 030
Ако е за цената, пишат с колко е намалена от редовната.

# 1 031
  • София
"Само сега" са продукти до изчерпване извън постоянен асортимент. Но най-често се връщат периодично. ТХ Фамилия от новата брошура е Само сега, имаше я преди няколко месеца пак като Само сега.
Иначе се отнася и за цена и за период. Само сега налична и само сега на тази цена. Не слагат като други вериги фалшива стара цена каквато просто няма.

# 1 032
  • Мадрид / София
Жълтия етикет е залепен за цената. Ако беше за артикула щеше да е на друго място сложен.

# 1 033
Включвам се с въпрос.
Изпуснах тази седмица спалните комплекти. Другата седмица ще има пак. Обаче пише, че са ранфорс ( не като тази седмица сатенирани), та някой купувал ли е предходни пъти? Как са като качество и долните чаршафи с ластик?

# 1 034
  • Перник
... Как са като качество и долните чаршафи с ластик?

Различни. Имам 3 - розов, бежов и бял бархетен. Последните 2 се ползват доста дълго и интензивно и им няма нищо, но на първия се появиха малки дупчици за 2-3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт