Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 360
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 370
Тубите на калмарите от тази седмица трябва ли да се почистват от ципа? Не съм взимала досега.
Ако са бели значи са без ципа. Тя е кафеникава на цвят.

Благодаря, ще знам за в бъдеще! Много късно се сетих да питам, и вече са изядени. За да се презастраховам, ги попарих с вряла вода, после със студена, имаше някаква бяла ципа и нея махнах. Импровизирах и като за пръв път станаха много хубави и крехки.

# 2 371
Що не челна цената на четеца
На хартията ли ?
Тя беше накамарена до тавана -фолирана . Тоест трябваше да разкъсам фолиото и да вадя . До касите е . Таман се бях измъкнала - това остава да ида пакс до четеца и да накамаря още нещо в количката.
Уж отидох само за чери , лук и пармиджано.
Лука го бях забравила - добре се върнах за лук и видях ревена.

# 2 372
Интересува ме градинският маркуч качествен ли е? Някой ако ги е ползвал.
И кафето LAVAZZA Suerte не сме го пили до, то как е?

# 2 373
  • София
3.99 ще е зевата,някаква лимитирана серия е като гледам Аз ползвам другата,но и тази ще взема да пробвам Тези с шарениите и другите не им ги харесвам,та съм скеп.

# 2 374
3.99 ще е зевата,някаква лимитирана серия е като гледам Аз ползвам другата,но и тази ще взема да пробвам Тези с шарениите и другите не им ги харесвам,та съм скеп.
Точно и аз не харесвам шарена. Искам си бяла , плътна голяма ролка .
Май ще се върна на Майло . Много икономична и здрава .

# 2 375
И кафето LAVAZZA Suerte не сме го пили до, то как е?

LAVAZZA Suerte е смес от арабика и робуста, но в доста добра комбинация. На нашата еспресо машина, става много хубаво кафе, а и цената му е повече от добра.От няколко години ми е любимо, но често го няма по веригите и се налага да го издирвам по разни малки магазинчета.

# 2 376
  • София
Супер и аз се вълнувах за кафето Лаваца, значи утре ще ходя да го търся и аз. Simple Smile Плажно масло тропикал някой знае ли каква му е идеята? След слънце ли се ползва да хидратира? И само да не сте ми оставили пак мохито като миналата година Grinning

# 2 377
Аз пък харесвам Мохито на Швепс . Но не го намирам навсякъде.
То си е безалкохолно .

# 2 378
Имате ли идея по кое време пуснаха миналата година косачките?
За миналата не зная, но тази година пускаха преди месец, първо бензинова самоходна, следващата седмица електрическа. Ние взехме от втората.
Мерси за отзивите за Инката!

# 2 379
То си е безалкохолно .

Ама има ли го още???? Толкова страдам за него Sad

# 2 380
То си е безалкохолно .

Ама има ли го още???? Толкова страдам за него Sad
В квартален магазин има в кенчета . Два вида . Едното беше произведено в Украйна .Другото не помня къде .
Инак купувам и на ВВВ . И то става.
Този коктейл ми е много силен на мен.

# 2 381
Аз имам подправката Дзадзики,у нас харчи много-слагам я в таратор, млечна салата, чеснов сос.
Четох мнение тук,че една потребителка си купила рокля ли,пола ли-незнам от тия ленените 38 размер,а тя била L-ка.Е,аз съм между М и Л и си взех пола 42 размер и ми заспа,чудя се къде е грешката...
Мнение за детския шампоан за коса и тяло,намален на половина тази седмица при купоните?

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 23:06 от Bella_Sun_

# 2 382
  • София
Нямаше изкарано Мохито при нас, бях си го записала  ама...И от гръцкото бяха извадили малко, стояха без етикети.
Доволна съм днес - открих, че имам купон за 10 процента отстъпка, отделно и други купони. На касата добре се получи след финалния бутон.😃

# 2 383
  • Асеновград
Мнение за детския шампоан за коса и тяло,намален на половина тази седмица при купоните?
Само с такъв къпя малкия, доволна съм той също. Има претенции единствено спрямо аромата, харесал си е два и такъв купуваме. Ще заредя на тази цена. Преди време когато му сменяха опаковката и изчезна ми създаде наистина проблем, да намеря с какво да го заменя. Детския на Шаома не се одобри.
Аз също съм го ползвала когато пътуваме, за да не нося по няколко шампоана,  явно на моята коса и допада.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 06:51 от Panayotu

# 2 384
Саня, благодаря за рецептата, допадна ми като състав. Как се усеща ревенът в сладкиш, киселее ли силно?

Относно размерите на дрехите - явно институтът им за контрол нещо не го вълнува тази тема. Гледах в събота един панталон. Уж 34, но ми се стори странно голям. Сравних с друг 38, ами 34 беше с около 4 см по-широк още от талията!

Общи условия

Активация на акаунт