Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 589
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Стига бре...наистина ли толкова рано? Каква марка беше теста?
На мен ми показа на 7-ми ден (без да броя деня на трансфера) с домашен тест с първа урина и до вечерта потвърдих резултата с кръвен. Трансферът беше ЗЕТ на 2 снежинки на пет дни 🤩

Тестът беше марка twip , а кръвния тест от същия ден беше с резултат ЧХГ 112 единици. За наше щастие се захванаха и двете и може би това е една от причините да ми показа толкова рано.

# 181
Момичета писах и в друга тема. Но се претисни. Виждам че кринон гела неми се е ратвирил напълно. Не усещам дискомфорт но ме е страх да не се получи тази тапа. Нормално ли е

Спокойно, това е типично, след време започва да си излиза на парчета . Въпросната тапа не се получава при всички, а и не буквално с размерите на тапа, просто по-голямо парче сгъстен гел, а при цикъл се изчиства сам за няколко дни.

# 182
  • София
PandaBanda, на 18.05, вторник, както каза док, на 14-ти след трансфера и не мисля да бързам.
Кога ти е  деня за тест? Моят е чак след 12 дни . 
Благодаря , eltigan! Успех и на теб !  
Налегнали са ме черни мисли, дори като си помисля за тестването ме побиват тръпки , след 2 години отрицателни ...
PandaBanda, и аз съм така, хем искам да направя по-рано тест, защото отвътре изгарям от вълнение и любопитство, хем ме е страх от резултата...и на мен ми е първи опит, 16ф, 6 оплодени, 5 бластоциста, 4 от тях замразени. Да видим какво ще стане!

# 183
Олее, те двечки са се хванали, за това се е видяло толкова рано. ♥️♥️♥️🍀🍀🍀
Стига бре...наистина ли толкова рано? Каква марка беше теста?
На мен ми показа на 7-ми ден (без да броя деня на трансфера) с домашен тест с първа урина и до вечерта потвърдих резултата с кръвен. Трансферът беше ЗЕТ на 2 снежинки на пет дни 🤩

Тестът беше марка twip , а кръвния тест от същия ден беше с резултат ЧХГ 112 единици. За наше щастие се захванаха и двете и може би това е една от причините да ми показа толкова рано.

# 184
Момичета писах и в друга тема. Но се претисни. Виждам че кринон гела неми се е ратвирил напълно. Не усещам дискомфорт но ме е страх да не се получи тази тапа. Нормално ли е

Спокойно, това е типично, след време започва да си излиза на парчета . Въпросната тапа не се получава при всички, а и не буквално с размерите на тапа, просто по-голямо парче сгъстен гел, а при цикъл се изчиства сам за няколко дни.
благодаря ❤️ да се надяваме да не идва цикъла. 😊Дай боже вече да видим и ние положителния резултат. В петък ми е трансфера

# 185
Ангелче, харесвам те Simple Smile  това ми е първи ЗЕТ, до сега съм била само на свежи трансфери и съм пила други тъпизми, естрофем за първи път пия. Аз пък чета всички листовки и и после само треперя като плъх в ъгъл Laughing

Момичета кой беше в Афродита при Станулов искам да питам нещо?

И аз съм при Станулов Relaxed

# 186
Здравейте момичета! След трансфер съм, по принцип страдам от мигрена и сега от хормоните много ме боли главата.  Парацетамол не ми помага. Какво да правя? Ако някой е имал същия проблем, нека сподели. Не знам как ще издържа...

# 187
На мен док. ми каза, че мога да пия Нурофен. Най-добре е, ако имаш възможност, да звъннеш в клиниката или директно на лекаря. Не рискувай да пиеш нещо, което може да не взаимодейства добре с хормоните, които пиеш.

# 188
  • София/Севлиево
За главоболие повече течности.Аз пиех под 1,5 л на ден и често ме болеше глава.Откакто съм бременна почнах по 2-2,5 понякога и повече и съм ок.Е при нужда вземам парацетамол, защото имам алергия към Нурофен и всичко ,в което има ибупрофен.Най-добре ми действа течен аналгин,ама той е забранен за бременни...

# 189
В моя лист с инструкции след ЕТ изрично пише, че не може да се приема ибупрофен (осн. Съставка в нурофена) и аспирин.

На мен док. ми каза, че мога да пия Нурофен. Най-добре е, ако имаш възможност, да звъннеш в клиниката или директно на лекаря. Не рискувай да пиеш нещо, което може да не взаимодейства добре с хормоните, които пиеш.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 10:21 от PandaBanda

# 190
Интересно ми стана с последните 2 мнения. За ибупрофен знам, че не е подходящ при бременност. И в предишната, и в настоящата ми клиника след ЕТ аспиринът е задължителен. Аз лично съм алергична към течен аналгин и винаги предупреждавам, но той е част от състава на спазмалгон, който без проблем се ползва при бременност.

# 191
  • София/Севлиево
А аз и до днес не мога да разбера защо в упътването на Аспирин пише да не се приема от бременни,а пък толкова много момичета го вземаме.За пръв път чух,че може да се взема ,когато раждах синът ми 2008-ма.Момичето в стаята с мен го бе вземала през цялата си бременност, назначен от доктор Марков(този ,който прави ФМ ,едно време работеше и израждаше в Майчин дом).

# 192
  • до най-прекрасния мъж
Аспирин протект не е ли различен от обикновен Аспирин? Или аз не разсъждавам правилно? И аз знам, че обикновен Аспирин не е позволен, а Протект се пие при определени условия, назначен от лекар.
Дописвам - обикновеният Аспирин е от 400 до 800 мг в една таблетка/саше, а Протект е 100 мг. Вероятно затова обикновеният не е разрешен.

# 193
  • София/Севлиево
Може да имат разлика,но е все ацетилсалицилова киселина.Вероятно в милиграмите е,защото Аспирин ,който имам в къщи е 400 мг с 200 мг вит.Ц,а пък другия,който вземам е 2х75 мг.

# 194
Различни са двата вида аспирин. Аз имам категорична забрана за обикновения аспирин, защото много ми вреди на стомаха. Аспирин протект имах изписан заедно с лечението за проблем с щитовидната жлеза, лекаря ми каза че ще помогне за по-бързо усвояване на останалите медикаменти.
Като ми даваха терапията за  тромбофилия през бременността от регистратура ми звъннаха да ме предупредят, че аспирина е протект, да не се объркам какво купувам.

Общи условия

Активация на акаунт