Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 685
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, борбени дами!
Днес ми е 14 ден след трансфер на едно 4 дневно ембрионче. Пуснах кръвен тест и сега седя и треперя. Нямам никакви симптоми, дори вече и ПМС нямам. Дано да е за добро! Успех на всички!

# 256
  • София
Здравейте, борбени дами!
Днес ми е 14 ден след трансфер на едно 4 дневно ембрионче. Пуснах кръвен тест и сега седя и треперя. Нямам никакви симптоми, дори вече и ПМС нямам. Дано да е за добро! Успех на всички!
Успех, Book_79, на мен утре ми е 14-ти ден на 1 бластоцист и аз нямам никакви симптоми. Моя приятелка, гинеколог, ми каза, че ако всяка жена имаше симптоми, нямаше да са необходими тестове 😁 Стискам палци да е успешен трансфера!

# 257
Здравейте, борбени дами!
Успех, Book_79, на мен утре ми е 14-ти ден на 1 бластоцист и аз нямам никакви симптоми. Моя приятелка, гинеколог, ми каза, че ако всяка жена имаше симптоми, нямаше да са необходими тестове 😁 Стискам палци да е успешен трансфера!
Много ти благодаря за милите думи. Успех и на теб!

# 258
Момичета честото уриниране симптом ли е😐?

# 259
Не знам дали е симптом , но се надявам да е, хаха. Освен уринирането  и вечер се будя по няколко пъти... което е странно

# 260
  • София
Не знам дали е симптом , но се надявам да е, хаха. Освен уринирането  и вечер се будя по няколко пъти... което е странно

Хах, PandaBanda, аз от пункцията насам, вече 18 дни ставам по 4-5 пъти през нощта и не спя добре, а преди си лягах вечер и направо сутрин към 7.30 си ставах, големи пикли сме станали....дано е за добро! 🍀

# 261
Моето чакане приключи с резултат 0.100. Успех на всички останали Simple Smile

# 262
  • София
Моето чакане приключи с резултат 0.100. Успех на всички останали Simple Smile
Ехх, Nova777, явно ще стане от втори път, много късмет, вяра и спокойствие, всичко ще се нареди! 🥰

# 263
Здравейте, мили дами!
Моят опит приключи с резултат 0.1
Ще си дам почивка, ще пусна документи за нова заповед и наесен с песен!
Записах си час за имунолог при доц. Русев.
Имам чувството, че нещо се пропуска, дали няма да лъсне дефицит на някой витамин или нещо друго?
Успех на всички!

# 264
  • София
Здравейте, мили дами!
Моят опит приключи с резултат 0.1
Ще си дам почивка, ще пусна документи за нова заповед и наесен с песен!
Записах си час за имунолог при доц. Русев.
Имам чувството, че нещо се пропуска, дали няма да лъсне дефицит на някой витамин или нещо друго?
Успех на всички!

Book_79, добре е човек да си почине и физически и емоционално. Успех и в почивката, и в следващия опит! Flowers HibiscusGift Heart

# 265
Nova777 , Book_79 много съжалявам ! Сигурна съм , че следващия път ще се получи , никакво рухване ! Nova321 , дано имаме късмет и не е просто страничен ефект от лекарствата .

# 266
Ехх момичета.желая ви успех на следващия опит. Горе главата. ❤️ ❤️

# 267
Съжалявам момичета, желая ви успех следващия път. Горе главите, не спирайте да вярвате.

# 268
  • до най-прекрасния мъж
Успех следващия път, момичета. Неуспехите са много трудни, но преодолими. Трябва да сте силни и да се борите за вашите бебенца. Ще стане, въпрос на време.

# 269
Момичета, до вчера ме боляха гърдите много, най вероятно от Прогестерона, сега няма, 6 ден след трансфер съм, не ми се ще да го смятам за негативен знак. Иначе никакви симптоми други нямам, не че и очаквам преди 5/6 седмица 😁, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт