Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 641
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Савана, на мен на 10-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни уринният ми тест си беше положителен, но с толкова бледа чертичка, че камерата на телефона не успя да я хване , колкото и да коригирах снимката .

# 391
Савана, Рамус работи до 13ч в понеделник.

# 392
Умишлено не съм се подготвила с тест, твърдо реших да си чакам кръвния този път Simple Smile
Но някак оптимизма ме напуска...пък и от 4 оплодени 2 замразихме на 3 ден, другите две оставени за 5 не успяха....та въпреки че биолозите обясняваха, че тези, които върнахме са чудни, аз все пак се питам колко да са чудни като другите 2 не достигнаха 5 ден (имаме мъжки фактор), та нямам големи надежди

# 393
Умишлено не съм се подготвила с тест, твърдо реших да си чакам кръвния този път Simple Smile
Но някак оптимизма ме напуска...пък и от 4 оплодени 2 замразихме на 3 ден, другите две оставени за 5 не успяха....та въпреки че биолозите обясняваха, че тези, които върнахме са чудни, аз все пак се питам колко да са чудни като другите 2 не достигнаха 5 ден (имаме мъжки фактор), та нямам големи надежди
Савана, все едно аз съм го писала. Ние сме с много тежък мъжки фактор и от 5 ембриона замразихме 2 на 3-ти ден и останалите 3 ги чакахме до 5-ти . Е, нищо не оцеля до 5-ти ден и аз съответно го бях отписала този опит. След ЗЕТ до последно мислех , че ще ми дойде, имах си и всички ПМС и на майтап правих уринен тест на 10-ти ден , а кръвният ми беше на 12-ти ден. Едничкото се пребори и наистина за сега се очертава голям боец(9след няколко дни влизам в 4 месец) От сърце ти пожелавам и теб да те изненада някой боец Kissing Heart

# 394
Това дали извън теб стигат или не стигат до 5 ден не винаги е критерии за успеваемост. Предишния ми трансфер беше на 5 дневни бластоциста и е неуспешен. Сега съм със ЗЕТ трансфер, на 2 тридневни, които ембриолозите решиха да замразят за да не изпускаме 3 ден. За резултат ще говоря след дни.
Нашата среда е много по-благоприатна за развитие, така че не се отчайвай. Simple Smile

# 395
Няма ли да излезе резултата днес от кръвния?
Това дали извън теб стигат или не стигат до 5 ден не винаги е критерии за успеваемост. Предишния ми трансфер беше на 5 дневни бластоциста и е неуспешен. Сега съм със ЗЕТ трансфер, на 2 тридневни, които ембриолозите решиха да замразят за да не изпускаме 3 ден. За резултат ще говоря след дни.
Нашата среда е много по-благоприатна за развитие, така че не се отчайвай. Simple Smile

# 396
Ирен, страхотно, пожелавам всичко да е наред до края и да гушкате боеца след няколко месеца Simple Smile
Да, казват, че още при оплождането ембриончетата получавали генетичната програма дали имат потенциал да се развият или не и си казвам 1 от 4 са 25 %, защо пък не...но надеждата е на емоционална основа, пък разума казва едва ли, но остана малко, ще се разбере скоро Simple Smile
Бубенце, стискам палци и за твоя резултат...

# 397
Днес или най-късно утре, но ще отида да го повторя в понеделник. Като ми взимаха кръв им казах, че идвам за положителен кръвен тест. 😄
Няма ли да излезе резултата днес от кръвния?

# 398
Бубенце, стискам палци и на теб. И аз така , като отидох в Бодимед първия път да пускам чхг и им казах- ама го искам положителен поне към 100 Simple Smile Е той излезе почти 200.

# 399
Бубенце стискам и аз палци. Моят тест е чак в четвъртак но и аз мисля да пусна началото на др седмица

# 400
Благодаря ви, момичета! 😘

# 401
И моя тест е в четвъртък! Не знам аз нямам никакви симптоми. Не съм взимала болничен, тук препоръчват да си водиш нормален живот , само да не вдигаш тежести. В болницата в деня на трансфера само 10, 15 минути лежах и ми казаха , че е достатъчно, после вкъщи пак почивах но след това си бях на работа. Не знам дали ще дочакам до четвъртък, но пък ме е страх да направя тест...
quote author=Nova321 link=topic=1331338.msg42879669#msg42879669 date=1621673420]
Бубенце стискам и аз палци. Моят тест е чак в четвъртак но и аз мисля да пусна началото на др седмица
[/quote]

# 402
И моя тест е в четвъртък! Не знам аз нямам никакви симптоми. Не съм взимала болничен, тук препоръчват да си водиш нормален живот , само да не вдигаш тежести. В болницата в деня на трансфера само 10, 15 минути лежах и ми казаха , че е достатъчно, после вкъщи пак почивах но след това си бях на работа. Не знам дали ще дочакам до четвъртък, но пък ме е страх да направя тест...
quote author=Nova321 link=topic=1331338.msg42879669#msg42879669 date=1621673420]
[/quote]в коя клиника си

# 403
Аз живея  в Испания. И от тукашните форуми също чета, че не взимат болничен и не се залежават, не знам дали е правилно.

# 404
Днес съм много активна, но ... има ли момичета, които са вдигали температура, в кои дни и до колко е стигала?

Общи условия

Активация на акаунт