Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 572
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Севлиево
На 25.05-48, а днес 123. Не смея още са се радвам, но съм толкова развълнувана
Отпусни си душичката,всичко ще е наред.

# 526
Кой ден ти беше на теб след трансфер?
Всичко ще е наред. Не е високо, но си расте добре. По моя калкулатор ти се удвоява на 35 часа, което е супер! Успех и спокойствие ти желая.

На 25.05-48, а днес 123. Не смея още са се радвам, но съм толкова развълнувана

# 527
9 ти ден е днес

# 528
Аз забравих да си поискам картонче с парола... А резултатите в Рамус излизат късно вечер, явно ще разбера утре.

# 529
  • София

Kalinka, за 9-ти ден е супер резултатът!

# 530
Калинка, възможно ли е да са двечки? 😊

# 531
Не е възможно, едно ни трансферирраха
Калинка, възможно ли е да са двечки? 😊

# 532
Здравейте момичета! Късмет на всички. На мен днес ми беше кръвния , тъй като бях на работа се обадили на приятеля ми. Позитивен, но hCG нисък, да продължавам с прогестерон вагинално и фолиева киселина. И в понеделник ще повтарям кръвен, дано всичко е наред.
Нямам резултати за да видя данните на hCG... Ако ми излезе в приложението по-късно ще пиша.

# 533
Ама чудесен е този резултат за 9 ден.Не се притеснявай.

# 534
Момичета какво означава Бл+кл с хетчинг?  Видях, че всички ембриони са Бл+кл а сега прочетох,че тези се водят с  фрагменти....
Тези са ми върнатите

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:16 от Diddy953

# 535
  • София
Момичета какво означава Бл+кл с хетчинг?  Видях, че всички ембриони са Бл+кл а сега прочетох,че тези се водят с  фрагменти....
Тези са ми върнатите
Мисля, че отзад на листа пише кое какво е, има легенда. Мисля, че това при теб са бластоцист + клетки, което май не е лошо. Хетчинга подпомага излюпването на ембриона. И при мен са го приложили. Все пак попитай в клиниката. Успех!

# 536
Тези ембриончета май си се люпят. Simple Smile
Бл би трябвало да е бластоцист.

# 537
Елти Нищо не ми пише на листа,  само медикаментите как да ги приемам и слагам.

Бубенце още когато ги замразихме ми казаха, че имам 3 ембриона които са започнали да се излюпват.  Дано да имам късмет с тях но вече малко се съмнявам
.
Вече нямам никакви симтоми и ще се пръсна от притеснение какъв ще излезе резултата.  Мислех утре да пусна тест,  но ще си изчакам вече в Понеделник,  защото слагам през ден Прегнил и Зарзио,  та да не ми излезне фалшив резултат от тях.. Знам,  че няма да го бъде,  но все пак ще трябва да пусна.! 

Тези са ми върнатите
Мисля, че отзад на листа пише кое какво е, има легенда. Мисля, че това при теб са бластоцист + клетки, което май не е лошо. Хетчинга подпомага излюпването на ембриона. И при мен са го приложили. Все пак попитай в клиниката. Успех!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:13 от Diddy953

# 538
Утре идва и моята дата за тест, място не си намирам, стискайте палци и за мен, момичета :*

# 539
Чудя ви се как не сте извадили някоя лента от шкафа и не сте разбрали резултата.
Последния път като отидох в аптеката им казах да ми дадат 10. Срам ме е всеки месец да купувам по 1-2 с някаква надежда.  Simple Smile
Желая ви късмет и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт