/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз се надявам единествено след 1.07 наплива към поръчки да намалее и праткита да почнат да идат по бързо.Всичко друго ми е все тая.

# 166
  • Варна
Аз току-що получих втори телефон от склад в Полша. Много съм доволна. Предния дойде за две седмици, а този за една.

# 167
Дай пак да го видя...ако ти е удобно. Модела имам предвид...че се оглеждам.

# 168
  • Варна
Xiaomi Redmi 9C. Нещо не ми се получава с линковете от Али... Можеш да си избираш с колко памет да е. Взех един за дъщеря ми, ползва си го, много е доволна. Сега взех за майка ми същия.

# 169
Да, този ми го бяха препоръчали за дете и в друга една тема още декември, когато питах. Ще погледна пак..за колко пари го взе?

# 170
  • Варна
Около 180 лв. Не е най-слабия модел откъм памет.

# 171
Благодаря. А меню на български няма сигурно?
Повечето имат руско меню май, този не знам как е...

# 172
  • Варна
Има Simple Smile

# 173
  • Бургас
андроида има всякакви езици, независимо от къде е купен
---------------------------------------------------------------------------------------
митниците наистина, незнаят какво да правят, аз ги питам какво ще стане с малките пакетчета дошли след 1.07 а поръчани преди тази дата, те ми пишат за личните данни - странна логика
Цитат
Обменът на лични данни във връзка с настоящата кореспонденция се извършва при спазване на всички законови изисквания и на Регламент (ЕС) 2016/679.

# 174
Не мисля, че някой има точен отговор. Ще е период на хаос в началото. Все пак какво значение има кога е поръчана пратката? Митницата ги интересува кога идва при тях и ако не видят платено ддс сигурно ще я задържат ако ще и за 2 лева да е. Така мисля, но може и да бъркам.

# 175
  • BG-DE
А какво става с подарък изпратен от страна извън ЕС след 01.07.🤔

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 09:44 от Menerva

# 176
  • София
Аз току-що получих втори телефон от склад в Полша. Много съм доволна. Предния дойде за две седмици, а този за една.
Би ли казала кой ти го достави в БГ, аз поръчах в петък прахосмукачка робот от полски склад, уж я изпратиха вчера, но номера е някакъв измислен само с цифри и ме съмнява нещо..
Преди година като поръчах моята прахосмукачка беше пак от европейски склад, не помня от къде, но не беше Полша и ми я донесоха  с DHL.

# 177
  • Варна
Спиди ми ги докараха и двата пъти на адрес.

# 178
Би ли казала кой ти го достави в БГ, аз поръчах в петък прахосмукачка робот от полски склад, уж я изпратиха вчера, но номера е някакъв измислен само с цифри и ме съмнява нещо..
Преди година като поръчах моята прахосмукачка беше пак от европейски склад, не помня от къде, но не беше Полша и ми я донесоха  с DHL.

Търси по номера от DHL тук:
https://www.rapido.bg/

# 179
Можеш ли да ми кажеш от кой продавач е? Или името на магазина.

Общи условия

Активация на акаунт