Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 515
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Ланкър, планините Овнерог
Браво ма децата на Силан и на адашката Ог.
И леко завид.

Къде да ровя за тези инструкции за съчиненията? Отивам на първа страница, но ако не са там?

# 541
  • София
И аз да се похваля за АК Simple Smile Момиченцето ми е на 26 място, още не можем да го осъзнаем и двете. Хубава емоция, надявам се да повлечем крак само за добри новини.

# 542
  • Варна
Поздравления за приетите дечица! Голямо облекчение си е и за родителите, сигурна съм!
И аз забелязах грешката в справочкина за Варна.
Днес дали някоя от вас не беше на книжарницата АБВ срещу Графити да чака за справочник? С едно малко кученце 😁

# 543
  • София
Поздравления на приетите деца Kissing Heart. А и на техните майки Kissing Heart
Ще подхвана и аз ДПП тези дни, ще умуваме с набора, но не знам откъде да започнем.

# 544
  • София
Честито на всички приети, които вече се похвалиха тук Simple Smile И на Дъждец- честито!
st. Dobri, какво става при вас?

# 545
  • България, София
Поздравления за приетите колежанчета Simple Smile
Стискам палци още похвалили се да има тук Simple Smile

# 546
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
резерва е.
по математика не е зле, но есето... Sad

# 547
  • Бургас
Поздравления на всички успели деца в АК.
Успех и много спокойствие и на другите ,които са резерва .😉😉😉

# 548
  • гр.Варна
Ех,че умни тези наши деца!
Браво на всички,които са се представили отлично!
st. Dobri, явно така е трябвало да стане.Може пък това да повлияе положително и да залегне по-сериозно и отговорно за НВО.

# 549
Честито на всички приети деца и техните родители! Какво облекчение.
Добри, ако е неговото място, ще стане.
Гледам, гледам и аз ДПП, обаче като са се закучили с тоя френски мойте хубавци и много трудно става. Да са живи и здрави, пък каквото стане.

# 550
  • Варна
Добри, важното е да пази доброто настроение младежът! Горе главата - най-хубавото предстои!

Пропуснала съм да прочета Дъждец, но щом я поздравявате, значи има защо Simple Smile Леля Ог, Мармотче - браво и на вашите деца! Simple Smile Хубаво е, че вече имаме успели и по-спокойно дишащи участници в темата - разчитаме на вас сега около МОНските резултати и класирания да ни държите духа силен!
Иде ми да си сипя от кеф, сякаш моето дете е постигнало нещо. Joy

# 551
  • Варна
И аз да се похваля за АК Simple Smile Момиченцето ми е на 26 място, още не можем да го осъзнаем и двете. Хубава емоция, надявам се да повлечем крак само за добри новини.
Много се радвам и за твоята дъщеря! Желая й много успехи, здраве, щастие и късмет!
Поздравления и на Дъждец. Убягнало ми е дали и тя няма колежанче. Ако е така: Браво: много успехи, приятни емоции, щастие и здраве желая.

# 552
Докато чета за приети дечица в сериозни училища, се "наслаждавам" на изпращането на 12-класниците в близкото училище...със зурни, тъпани и цветнокожи изпълнители. Безценно!

# 553
  • София
Цветнокожи изпълнители около вас, а на Джон Атанасов дванадесетокласниците се бяха покачили на каруци, които в тръс обикаляха квартала Simple Smile Тъпаните бяха заменени с някаква музика тип "тумба-лумба", ама дори не успях да разпозная покрай мощното броене до 12

# 554
честито на всички приети в АК, зорът ви мина, така да се каже, ами ние да му мислим
и от нашия клас са приети две деца, от три явяващи се, добър резултат за нивото на класа

Общи условия

Активация на акаунт