Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 526
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честито на всички приети деца!
Еха, съвсем друго е това,  да знаеш, че зора е преминал. Успех на всички в новото училище.

# 556
Честито на всички приети деца!
Еха, съвсем друго е това,  да знаеш, че зора е преминал. Успех на всички в новото училище.

За някои не е преминал, но със сигурност е успокоение и някакъв тест за подготовката на детето. На двамата със съпруга ми АК не е първо желание Simple Smile

# 557
  • София-Младост
Тъй, леко завидях  на вече приетите...но благородно, защото сигурна съм зад това стои много труд , положен от децата!
Какво е ДПП?
Изпращанията станаха малко като циганска сватба:( И аз видях коли с балони и деца преди малко, бибиткат...дано не се пребият.

# 558
  • Пловдив
Здравейте и извинете безумния въпрос, но на НВО-то по математика ще се разрешава ли ползването на формули?
Една колежка казва, че се дават формули, седмокласникът у нас твърди, че е лъжа.

# 559
  • гр.Варна
Здравейте и извинете безумния въпрос, но на НВО-то по математика ще се разрешава ли ползването на формули?
Една колежка казва, че се дават формули, седмокласникът у нас твърди, че е лъжа.

Дава се лист с формули,да заедно с белова,чернова и изпитните задачи Simple Smile

# 560
  • Пловдив
Дават се формули,да Simple Smile
[/quote]
Наистина ли!?
Къде го пише официално !?
... пак се извинявам за незапознатостта си!

# 561
Честито на приетите деца. Вероятно вече дишате по-спокойно.
В обедната почивка и аз се наслушах на някакви гадни чалги от колите на  завършващите.  Сигурно и аз съм станала дърт киселяк. Едно време им се радвах на абитуриентите, сега ме дразнят с изпълненията си.
Проверих 8-9 години назад, в НВО по БЕЛ все са се падали тези на цитати от произведения от 7-ми клас, че девойката ме пита вчера, а аз не успях да потвърдя категорично.

# 562
  • Пловдив
Държавен план прием

Горда съм, че и аз не съм съвсем боса по темата ....Rolling EyesExpressionless

# 563
Наистина ли!?
[/quote]

В инстуктажа за квесторите.
https://50ou-vasil-levski.com/wp-content/uploads/2021/03/%D0%98% … D0%B0%D1%81-1.pdf  2стр.

# 564
  • На морето!

Проверих 8-9 години назад, в НВО по БЕЛ все са се падали тези на цитати от произведения от 7-ми клас, че девойката ме пита вчера, а аз не успях да потвърдя категорично.
Нормално, едва миналата година влезе материал за 6ти клас в НВО и в нашата от 5ти и 6ти. Предходните години в НВО са участвали само произведения от 7ми клас.

Честито на всички колежанчета! Винаги съм знаела, че децата в бг-мамма са изключителни!

# 565
Ох, Rapariga, направо ме попари с вряла вода.

# 566
  • Варна
Тъй, леко завидях  на вече приетите...
Какво е ДПП?
ДПП е държавен пран прием за новата учебна година. Виждам, че JiD е отговорила.

# 567
  • Варна
Честито на приетите, блазе ви за настъпилото спокойствие Simple Smile
Класната ни днес писа, че неучебни дни са 19, 21, 24 и 25 май. Мисля да си взема отпуска и да ги прекараме в тестове.

# 568
  • София
Честито на всички приети в АК. Хайде, свърши (почти) за вас Wink В НМУ изпитът е чак на 28.06... имаме да почакаме повече от месец...

Иначе изпращането в СМГ на 12-ти клас на големия не знам все още как е минало, защото не ходих. Гледах някакви снимки. Гледах и клипове от НМУ- там ги изпращат с музика наживо на брас-бенда и свири джаз Wink

# 569
Наистина ли!?

В инстуктажа за квесторите.
https://50ou-vasil-levski.com/wp-content/uploads/2021/03/%D0%98% … D0%B0%D1%81-1.pdf  2стр.
[/quote]
Честито на колежанчетата! Да са здрави и щастливи и с много осъществени занапред мечти!

Много - много не разчитайте на формулите. Доста орязан вариант са. Общо взето се свеждат до формулите за съкратено умножние и лице и периметър на геометрични фигури и обем. Бих се радвала ако напимер бяха включили и формулите за моделиране, ама не ...

Общи условия

Активация на акаунт