Отговори
# 525
Братоев колко се е объркал, обаче. Отбор има във волейбола, където всички вдигат купата. Ама в тази игра купата е за един. Андрей знае какво играе, но Братоев май - не.

Девойката с ударената глава дано да се оправи, че лошо ми стана докато я гледах.

# 526
Тази Мани хем се смея с нея, хем ме е яд. Но скоро ще я изгонят, освен ако не обърка и настрои хората срещу тези , дето не и харесват. Беше набелязала граничарката, ама тя челно се контузи и не се знае кога ще се върне, сега не могат да я номинират. Трябва да изберат двама да ходят да се бият. Мисля едната ще е Мани, а другият...не знам..Дано не е някой от мъжете, защото съвсем ще станат слаби. Учудващо , но не са добре там, един Морунов държи отбора и ми е жал за него. Стоян много надъхан, но ..все пак е на години, раздава се обаче, не го харесвам, но не мога да му го отрека. Жените там не са добре, но Мани бие всички рекорди, просто...
Много ме ядосаха коментарите за Поли. Добре играе момичето, има възможности, направи 2 чисти победи лични, голяма злоба по български направо. Не разбрах онази пищящата дето искаше да слага последните плочки, това е отборна победа и някак..важен е резултата. Тепърва ще има битки, ама..злоба. Пък и не се знаеше как е с баланса, на Поли това се отдава и е много добра и в капитанската и тук, не биваше да се рискува , а и първа почна друга. Това пък русото дето било избутано и не знам какво си, еми нали трябва на халките да мине, то толкова завеяно, че не знаеше кога да тръгне втория път, та го подканиха. Нали да има сила в ръцете за халките на връщане и водещия така коментираше за червените, че го правят. Ми..женски работи, еми няма как жена да бие във формата, то само сплетни и дребнавост.
Този пък Братоев направо ми вече става противен, излага волейбола чак. Ще ходя да се кача на една стълба и да го центровам. Никакъв мъж не е, някакъв женчо, като жена се прави и надъхва. Хем грозно, хем не го може и става още по-противен. Андрей поне си казва честно нещата, стои си на думата, стана ми жал самотен на диванчето там , хем капитан, хем ги остави да решават на коя позиция да играят, хем не им се бърка и пак ги дразнел, еми...дразни ги, ама не защото нещо е виновен, а защото е различен и стабилен човек ми се вижда. Каква разлика между него и Братоев. Направо... Не ги виждам и шампионите, трябва да се махне Братоев и Красима, слаби звена са им. Но дългия няма да се даде лесно, прилича ми на Март малко в поведението си.

# 527
Братоев ме дразни още от ден първи. Няма такова мрънкане. Способности никакви не показва, ама иначе устата му не спира да мели. На въжения пъзел, вместо да пренесе топчето под висящите "кокали", както направиха всички, си ги разбута с ръка. Крещи по съотборниците си по време на игрите. Колкото по-рано си тръгне, толкова по-приятно ще ми е гледането на ИВ...

# 528
  • Другата България
Някой се е пребил ли?
Вече?

# 529
Хубав епизод като цяло.
Спокойствието на Андрей, атакуван от племето си.
Поведението на Братоев, нямащо много общо с поведението на капитан и лидер.
Бойците "изкълваха" царевицата на кокошките и после Мани плака, че са гладни.
Една начална учителка по английски мина оттам ( 7м трасе от висящи халки ) откъдето професионален военен с пет мисии в Афганистан не успя.
Един 51 годишен полицай се раздаде до последно, независимо от всичко.
Пожарната команда отново доказа, че се състои от железни мъже.
Победата на победителите може да се окаже пирова с оглед на създалата се обстановка в племето след нея.

# 530
Някой се е пребил ли?
Вече?

Сигурно най-неприятната за гледане контузия - за мен, лично, откакто е започнало предаването.
Една девойка, тичайки, си удари главата в греда.
Откараха я с лекарски екип, само се надявам да се е разминала леко.

# 531
За играта на Стейси днес може да се каже да се хвърлиш с главата напред.

Много глупава контузия, играе без мисъл, само с ентусиазъм. Нормално да е кандидатствала много пъти в структурите и да не са я взели.

# 532
  • Другата България
Мерси. Heart
Чета, че моя човек - пожарникарчето, се справя добре.
Браво, знам аз на кого да заложа.

# 533
Пожарникарчето е наслада за очите. 😉

Туджаров ме изненада днес, признавам си.
Един въпрос към гледалите го в Сървайвър - някакви стратегии с представянето си в игрите ли върти, или е "имал ден" на тази битка... евентуално... но много съмнително... На териториалната сякаш не си даде зор на халките, а на номинационната си ги минаваше дори изморен от влаченето на дънера. Хич не блестеше досега, докато не опря ножа до номинации. Хмм. 😉 Ще го наблюдавам. 👀🤣🤪

# 534
Според мен Туджаров много внимателно си подбира битките и се старае да стои под радара.

# 535
Щангистката съм я кръстила тази русата, яката, с голямата уста. Красима или ..не мога още да ги запомня, където предложи да номинират силни играчи, та да се върнели победители, хитра лисичка е за мен, дето все по Андрей дудне и го номинира, нахъса и жените срещу него още преди да паднат и да има номинация в племето.
Визитката беше, че нещо спортувала, постигнала била резултати, но заради травма се отказала и насочила ...ми нещо силово беше-щанги или борба, не помня, тя затова и толкова мускулеста изглежда.

По нета може да се види че щангистката е била "грозното пате" преди да се тунингова, след което е минала на следващо ниво - грозната патица.

Ако не беше и тъпа селска пръчка и с кофти характер, не бих си позволила горните квалификации, но така нямам угризения.  Едно на ръка че като отиваш на такова шоу, знаеш че ще има хейтъри, колкото и да си най-
Stuck Out Tongue

# 536
Един "канадец" Стратимир за разкош Heart EyesHeart Eyes

Ще има някаква любовна интрига с Паулина. Тя е много добра в баланса и в манипулациите към мъжете. Единственото положително нещо, е че останалите жени от племето ще дават всичко от себе си в Игрите за да я до гонят, което е Ок.

ММ е фен на пожарникаря и има за какво. Най-комплексния играч ми е той. Харесвам и Неделчо-царят на логическите игри (пъзели и прочие), възхищавам се на издръжливостта на Андрей.

П.с Merri_An възхищавам ти се. Без да гледаш предаването, право в десетката за пожарникаря. Heart

# 537
Стратимир и аз го харесвам визуално, а и иначе хваща око. Морунов, Туджаров и тези ги харесвам външно, а и в играта за сега.
Нещо се притесних. Довечера видях от ФБ играта ще бъде с Кулите от Ханой и ми се струва, че Андрей няма да избута. Ми..това уж силни да ходят , че ще се върнат е глупаво. Сега ще загубят силен играч може би. Красима , ако остане вместо Андрей ми се вижда кошмар направо и несправедливо.

# 538
Не мисля, че Андрей ще отпадне довечера. Според мен ще го гледаме още дълго, вероятно до финала. Аз не го харесвам особено, но е много силен играч.

# 539
Merri_An има ли красавици във "Фермата"? Да оплакнем окото и на играчи от там. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт