Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 546
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Нищо не си взех от Лидл аз .Стигнах да отида на обяд и беше останал един сутиен,  няколко огромни клина и дънковите панталони, пак в големи номера.Минах през LC Waikiki да видя какво има, че точно в този мол не бях влизала.Пробвах някакви дънки в които плувах в крачолите и си се прибрах с празни ръце😂

# 91
По темата за кърменето аз знам, че не ти трябва нищо особено, за да кърмиш успешно.
Нито съм мазала скъпи кремове за кърма, нито нищо. Мажех тялото си след душ с продукт за бременни и мажех и гърдите. В началото, докато сме в болницата, слагах малката много често на гърдата, колкото повече суче, толкова по-бързо слиза кърмата. После единствено ползвах предпазните тампони, за да не ходя олята в кърма. Кърмех я на навън, навсякъде. Не съм се съобразявалс така, че да се прибирам на 3 часа и тн. Няма по-лесно от кърменето. С тези шишета, води, термоси и тн. е ужас. Особено ако се пътува някъде. 1 година кърмих и кърмата си спира естествено накрая. С баткото беше по-трудно, защото го мързеше да суче, но ако бебето суче, няма нищо по-хубаво и лесно от това.

# 92
Да се отчета и аз в новата тема 🤗 На нас ни казаха още в 12 г.с пола на бебчето и то е момченце, много се радваме и надяваме всичко да в наред. Надявам се на 13 май като съм на преглед отново, да се потвърди пола.
Аз днес влезнах в 16г.с и коремчето ми почти не личи, все едно съм преяла , а не съм особедно слабичка по принцип 😄 . Надявам се скоро да се радвам на по-голямо коремче. Все още не усещам движенията на бебчо Sad , като отида на преглед ще попитам кога е нормално да започна да го усещам.
Иначе ще е много готино да си направим лятото една среща на по едно сокче, вече с по-големите коремчета. Simple Smile

# 93
  • София/Севлиево
16 +1 г.с. по ПРМ,а изглеждам и се чувствам като в 6-7 месец.Ама съм много щастлива.Тази тениска ми е от неуспешната ми тризнашка бременност преди 5 години и страшно много се кефя на коремчето под нея.

# 94
Положението с дрехите за бременни наистина е плачевно. Преди два дни минах през H&M с надеждата за къси панталони и през уайкики, и се отчаях. Нямаше абсолютно нищо, може би заради честите затваряния не зареждат стока, но това не ме успокоява. Примерно за горната част на тялото мога да си нацеля номера онлайн, но от кръста надолу никакъв шанс. Лидълските дрехи нещо не са ми по вкуса, взех два клина днес за вкъщи. Не знам дори дали са моя номер...
Светъл лъч видях в AboutYou, имат доста неща за бременни и добро намаление, че са малко цифра според мен за дреха, която ще ти става 2-3 месеца. Поръчах си дънки намалени от 90 на 49 лв и една рокля за есента(защото и тя беше намалена). Ако съм си оцелила номера на дънките, ще се похваля.

# 95
  • au bout du monde
Утре ще мина през лидъл за къси дънки, дано да има🙏

# 96
Давам идея 🙂 взех си 2 чифта дънки з бременни и къси дънки от Манията.Личи си,че са почти нови.Накупих си 10тина горни,като туники,меки и леки материи.За всичко платих около 30 лева,че да не е и по-малко

# 97
Аз си взех от лидъл два клина. Имаше и такива, които не бяха в брошурата - 2 броя за 12.99. Изглеждаха същите като тези от брошурата, поне на пипане. Много са хубави, бих казала дори повече от тези в H&M. Аз вкъщи ходя само с клинове, така че ми дойдоха идеално. С дрехите за бременни е малко късмет какво ще има в магазина. Миналия петък си взех от Уайкики дънкова рокля с къс ръкав, която ще ми е перфектна от сега до раждането, но при предишното ми ходене нищо не ми допадна. На мен не ми се иска да се затрупвам с дрехи за бременни, защото се носят само няколко месеца и няма смисъл. Надявах се да мога да си нося моите тениски, които са достатъчно широки, обаче се оказват къси и коремът ми леко се подава, така че няма да стане и явно ще трябва да си взема няколко.

# 98
Здравейте, мами.
Не съм писала до сега, но ви следя. Термин 28.10, втора бременност. Живея в Нидерландия.
По темите : дрехи си поръчвам онлайн, веднъж уцеля, три пъти - не. Малко е занимавка с връщането, но няма проблем. То не че и работеше нещо до скоро де..., но за сега уцелих два чифта дънки, един клин и 2 тениски. За по-нататък ще му мисля Simple Smile
За кърменето, и аз ползвах това лилавото, имаше си болка в началото и дребния го помързяваше, но се справихме, малко на инат. Помпа имах ръчна на Авен - ползвала съм я от време на време, вършеше работа. Стерилозатор - също Авен, за микровълнова - него го въртях всеки ден, основно със залъгалките вътре.
За излишни покупки се сещам само за бебефона - идваше му малък апартамента и правеше микрофония, та не го ползвах, но сега ще трябва, че спалните са на горния етаж.
Някой беше питал за кофти вкус - според мен е киселини, на мен ми помага газирана вода.

# 99
  • Англия
Аз пак от дъжд на вятър се включвам, ама все изтървам, пуста склероза Close

Да се похваля, от две седмици вече знаем пола на бебче Nerd
Ще опитам да кача снимка, че тая емоция още ме държи. Гледам си клипчето и плача като на клипчето...всеки път Satisfied
За дрехите, свеки ми изпрати от България, напоръчала е много неща.. ми дънки ми е взела, ама те много ми убиват долу ниско и само веднъж ги сложих, леко са малки за пищния ми ханш явно Smiling Imp

Смятам да заложа на клинове и туники или рокли това лято. Обикновено не обичам рокли, защото не си харесвам тялото,обаче сега имам оправдание да съм закръглена и не ми пука!

Правите ли си всяка седмица снимки на коремчетата? Аз в началото бях много нередовна, но от 13 седмица насам всяка седмица в четвъртък - ден преди да вляза в следващата седмица, си правя снимка и следя прогреса. Не, че не се вижда, така хубаво съм се окръглила...

Усещам бебче вече, вечер като легна, определено вече не мога да сбъркам с газове Flushed

Айде, оставям ви снимката така за емоция, да се повълнувате с мен! Hearts

За протокола, сънувах, че имаме момиче постоянно, исках да имаме момиче. По бабините деветини направихме тест и надделя момче на повечето неща. Та бях психически подготвена, че ще излезе мъжко...и ето резултата:

# 100
  • Bарна, морето, сините вълни
Еее, Ивет, много сте готини! 🥰 Наистина улових емоцията ви! ❤️

# 101
  • Англия
Еее, Ивет, много сте готини! 🥰 Наистина улових емоцията ви! ❤️

Хехее, благодаря! Уникална емоция, просто...може би раждането ще я бие..и по-нататък всичко останало. Ще ми държи влага още няколко месеца Hug

# 102
Май всички ще сме с еднакви клинове 😄 и аз си взех 2 от лидл + 1 сутиен за кърмене. Като цяло се чудех доста, защото сега си нося моите си клинове, просто са ми под корема, след месец ще мина сигурно на рокли. Но си викам я да си взема за всеки случай с надежда, че и края на септември - октомври ще ги нося 😁 иначе нагоре си нося блузи мой размер, но имам доста, които са тип риза, съответно са по-широки и ми стават. За лятото си взех една рокля с размер по-голям от моя, поне предния път не стигнах до повече, да видим и сега как ще е 😄 В края на месеца съм на фетална аз, вече със сигурност ще ми кажат пол, но мисля да кажа на доктора да си мълчи. Смятам като се върне таткото след няколко месеца заедно да научим, дано да устискам😄

# 103
Някой беше споменал,че в техния лидл има почти постоянно чорапогащници за бременни. Може ли да споделите къде е това? В нашия няма Sad
В Пловдив има ако не си от тук мога да ти пратя Simple Smile

Ще погледна тук в магазина в Борово, ако има няма да те занимавам. Ако не намеря, ще ти пиша направо на лично. Много ти благодаря 🤗

# 104
За клинове в по-хладното си носех клиновете за бременни, но вече ми е топло с нещо, което ми стига до гърдите. Взех си обикновени клинове трико 3/4 дължина от кварталния магазин за бельо и отпред на корема им разших ластика, за да ми стават без да стягат и ми е супер удобно. Ако се бях сетила така и с предната бременност изобщо нямаше да си купувам специално за бременни. Да не говорим, че са по 7-8 лева.

Общи условия

Активация на акаунт