Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 478
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Фоунлейди, мерси!

Бубка, ами в началото малко така едни удавени звуци издаваше като се налапа с вода. Обаче вече е про госпожицата, държи се здраво и водата не я плаши. Направо я поливам отгоре. Аз и като я къпя в коритото е така де с подвижния душ.

# 166
Момичета, децата ви ушните инфекции с температура ли ги карат?
Защо не пробвате да ги лекувате без анибиотици? Ако си спомняте миналата година бях писала каква драма беше с нас, че и тръбички искаха да му слагат в ушите, а се оправихме без антибиотици, само с хомеоаптия и масажите на д-р Блок( дори ги бях пуснала преведени в клуба).

# 167
Tandoori да ,с температура беше Наско,и двата пъти.
И много плачеше Cry

# 168
Здравейте сладурани и от нас за последно от слънчева Калифорния! След някоя друга седмица ще се включим от Мериленд.
Това е главната причина да пропуснем Тенксгивинг тази година. Всичко ще е в кашони и за съжаление няма да може да си приготвя вечерята,която с такъв кеф си правя всяка година.
Да пуснете снимки с вкусотийките, които ще сготвите  Grinning.
Целувки от нас  Hug

# 169
Здравейте сладурани и от нас за последно от слънчева Калифорния! След някоя друга седмица ще се включим от Мериленд.
Това е главната причина да пропуснем Тенксгивинг тази година. Всичко ще е в кашони и за съжаление няма да може да си приготвя вечерята,която с такъв кеф си правя всяка година.
Да пуснете снимки с вкусотийките, които ще сготвите  Grinning.
Целувки от нас  Hug

A, и вие като нас  Laughing

# 170
Sofkobofko тук!!! ... И тъкмо се чуди, дали пък бебоците сами не си пукат мехурите с нокти или с юмручета, за да излязат Simple Smile... Седим си още 2 в 1 и незнаем контракция какво е...
В четвъртък съм на доктор, ако утре не родя случайно... ама така като гледам няма изгледи...  Crazy Whistling

http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_a8b28ad580.jpg тука съм след разходка преди 4 дни... много надебелях вече!!!  Blush а в 18тата седмица бяхме ето така: http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_a9167e1dcd.jpg
МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ И ПРИЯТНО МЕСТЕНЕ НА НЯКОИ  Laughing!!!!!

# 171
Уф, отслабнала съм с един паунд, нищо не съм качила за 4 седмици - това стана ясно днес на прегледа. Казва ми доктора, че е нормално (то на него всичко му е нормално), аз знам, че е нормално, ама пак ми е притеснено Sad....Има ли някоя от вас, мами, дето да не е наддавала за продължителен период през бременността си? По принцип, в небременно състояние съм слаба, сега до тук - 30та седмица съм наддала към 8-9 кила...( до към 26та де, последния месец нищо)....Нали бебо си взема каквото му трябва от мене и няма нужда да се шашкам и за това? Confused

# 172
Sofkobofko тук!!! ... И тъкмо се чуди, дали пък бебоците сами не си пукат мехурите с нокти или с юмручета, за да излязат Simple Smile

Хайде, раждайте се, че да видим какъв образ ще е това твое бебе Grinning Ако зачезнеш, стискам палци и желая леко и весело раждане! Crazy

На мигриращите птички - успешно пренасяне и късмет и щастие в новите ви домове!

# 173
Уф, отслабнала съм с един паунд, нищо не съм качила за 4 седмици - това стана ясно днес на прегледа. Казва ми доктора, че е нормално (то на него всичко му е нормално), аз знам, че е нормално, ама пак ми е притеснено Sad....Има ли някоя от вас, мами, дето да не е наддавала за продължителен период през бременността си? По принцип, в небременно състояние съм слаба, сега до тук - 30та седмица съм наддала към 8-9 кила...( до към 26та де, последния месец нищо)....Нали бебо си взема каквото му трябва от мене и няма нужда да се шашкам и за това? Confused

Хич не го мисли! Всичко си е нормално. Аз като бях бременна с Калин наддадох 21 кг, с Елена 15, като последните 4 ги наддадох последния месец. ДО бебе си е, то си знае какво и колко му трябва, не се притеснявай.   bouquet

# 174
Определено около 7-8ми месец - не помня точно, но там някъде- имах същия "проблем"- за около 4 седмици качих 1 паунд, след като се изнесохме от свеки Simple Smile
Сама си го обяснявах с редовния си стомах... докторите- нищо не казваха ... споко...
Ама аз вече повече от 20 кила отгоре нанизах, така, че всичко е относително.
G&J, Яж мекици  Wink Laughing  Mr. Green

A майка ми, и при двете си бременности е качила по около 5-6 кила, като аз и брат ми сме се родили по около 3300гр., та даже смятам, че слаба майка= нормално по размер бебе

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 06:24 от sofkobofko

# 175
Шашкам се, щото от една седмица се налага да съм на специален режим и така ще бъда до края - без бял хляб и сладко....И ако така ще губя килограми тепърва....
Тези 8-9 кила досега са натрупани с юнашко ядене на мекици Mr. Green, пържени филии, шоколади, торти и сладкиши и лежачка и пак - последния месец нищо, а от сега нататък и с диетата - ми е притеснено...На докторята всичко им е наред, ама аз знам, че не е хубаво да слабееш по време на бременност все пак....

# 176
G&J, не се притеснявай, сигурно си отслабнала, а не е да не наддава малкото. Колко имаш до края, последния месец нали най се качва. Ако не бъркам аз качих 9 кила за цялата бременност, мислеха, че бебето е дребно, а се оказа гигант - роди се 3.5кг и 55см?!

# 177
G&J, няма страшно с килцата. Моя позната роди миналата година и през цялата бременност смъкваше. На края беше смъкнала 20 паунда, беба се роди нормално без никакви проблеми. Явно докторите са преценили, че няма да е проблем защото тя и на работа си ходеше до последно. Тя обаче ги свали от повръщане 9 месеца.

Тандури, аз хич не исках да давам АБ, чела съм някъде че отит може да се остави да се оправи от самосебе си, но може би има значение как точно се развива. Аз преди да дам АБ пуснах тема да питам какво да правя, но всички бяха за АБ. А тук къде хомеопатия? Ние караме без температура и каквито и да било други симптоми. Аз и затова си мислех, че може и без АБ да минем. Най-вече док ме стресна като каза, че ако не се лекува с АБ в последствие може да доведе до проблеми със слуха. Ами давам го какво да правя Rolling Eyes

Софкобофко, леко раждане и те чакаме на отчет Hug.

# 178
G&J, няма страшно с килцата. Моя позната роди миналата година и през цялата бременност смъкваше. На края беше смъкнала 20 паунда, беба се роди нормално без никакви проблеми. Явно докторите са преценили, че няма да е проблем защото тя и на работа си ходеше до последно. Тя обаче ги свали от повръщане 9 месеца.

Тандури, аз хич не исках да давам АБ, чела съм някъде че отит може да се остави да се оправи от самосебе си, но може би има значение как точно се развива. Аз преди да дам АБ пуснах тема да питам какво да правя, но всички бяха за АБ. А тук къде хомеопатия? Ние караме без температура и каквито и да било други симптоми. Аз и затова си мислех, че може и без АБ да минем. Най-вече док ме стресна като каза, че ако не се лекува с АБ в последствие може да доведе до проблеми със слуха. Ами давам го какво да правя Rolling Eyes

ПОнеже адски много бързам в момента не мога да ти я изкарам аз, но потърси темата, която съм пуснала в Здравния форум (вътре има линк с другите теми по въпроса) за това как се оправи Калин...казваше се "Възпалени уши"..или нещо такова.
Хомеопатя в САЩ има и онлайн, има и магазини, ама в момента ще тръгвам за Олбани и децата са ми на главата и не мога да ти обясня сега. Мисля че в темата съм писала...
Успех  bouquet

# 179
Благодаря ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт