Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 513
  • 266
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте!
След 2 седмици ще сме във Флорида

Има ли значение  коя част на ФЛ или където и да е е ОК?

# 136
http://www.florida.com/attractions/

тук има списък с атракции  Grinning

# 137
Благодаря
Смятаме от Тампа да тръгнем надолу  по крайбрежието и после на север до към Савана.

# 138
  • Boston, MA
Да, слънчогледово олио в руски или арменски магазини (там има турско). И ние само такова и зехтин ползваме.

Ох, и аз се чудих за изследванията - нищо не са ни правили, а и аз го храня Дани смесено, та хич не знам колко желязо поема...

Кейси, от вчера се каня да те питам - оправи ли се Сами?

Савана е много приятно малко градче. На мен пъпа ми е хвърлен на South Beach в Miami. Там си е купон както в Европа - цяла нощ танци, цял ден коктейли на плажа. Ето го любимото ми място:

http://www.nikkibeach.com/miami/index.asp

# 139
Сами се оправя, 10х  Grinning
Утре ще излязат и кръвните изследвания и ще знам по-добре.
Не беше ял 4 дни и му насиниха цялата ръка, докато усреят да му хванат вена, за да вземат кръв... Tired

Дано на никоя от вас и децата не ви се налага да опирате до доктори  Simple Smile

# 140
  • Boston, MA
Уфф, горкото. Айде вече да е добре.  Praynig

Аз много се разстроих от случая с пребитите деца в България, дано за тях има светлина в тунела...

# 141
Аз много се разстроих от случая с пребитите деца в България, дано за тях има светлина в тунела...
Какво е станало?  Rolling Eyes  Аз не знам нищо...  newsm78

# 142
  • Boston, MA
Майка системно пребива децата си - виж в Клюкарника.

Както си излъчвам вчера тук, ми се обади мъжът ми, че Дани си измъкнал ръката - за щастие той вече се беше изстрелял от работа и на път към докторския ни офис, обадих се да ги чакат и там му я наместиха и не се наложи да се ходи в бърза помощ... добре, че поне единия от двама ни работи по-близо до нас, аз докато ида, вече бяха свършили...

Изобщо егати седмицата...

# 143
Уф, гадост  Confused
По време на игра в градината ли?

# 144
  • Boston, MA
Той не е на градина още, баба му го гледа, и може би го е хванала накриво нещо... Много често срещано било при децата (аз не знаех), една лекарка го хванала и извъртяла и готово -повече уплаха за всички нас, отколкото голяма беля...

# 145
Какво е "клюкарника"? Къде да го намеря?  Поогледах се наоколо, но не видях нищо такова.  newsm78 Аз ли не съм в час или...  Embarassed Rolling Eyes

# 146
Какво е "клюкарника"? Къде да го намеря?  Поогледах се наоколо, но не видях нищо такова.  newsm78 Аз ли не съм в час или...  Embarassed Rolling Eyes

Като излезеш на основната страница, където е списъка с всички форуми ще го намериш под готварския форум.

# 147

Като излезеш на основната страница, където е списъка с всички форуми ще го намериш под готварския форум.

Даже под Красива мама.

# 148
Той не е на градина още, баба му го гледа, и може би го е хванала накриво нещо... Много често срещано било при децата (аз не знаех), една лекарка го хванала и извъртяла и готово -повече уплаха за всички нас, отколкото голяма беля...

Уф, не обичам да чета за ръчички, крачета, болни деца и такива неща. Оправяйте се всичките  baby_neutral

# 149
Бубка, много тъпо това с Дани, но поне добре, че сте се разминали леко.
Не че искам да те плаша, но наскоро имаше подобна дискусия на един от американските мамски бордове, на които ходя и от там разбрах, че такива измъквания се случвали много често на малки дечица. Но от друга страна пък не били опасни въобще, така че поне това добре.
Кейси, твоя малък танцьор дано се оправя бързо, не знам какво му е, но дано не е нещо сериозно (клипчето е върха!)

Бубка, всъщност аз имам два въпроса към теб, ако нямаш нещо против.
Първо, за кърменето във вода- някъде те бях мернала преди няколко месеца, че си от практикуващите- би ли дала малко подробности как точно става? И къде- във ваната ли?
И вторият ми въпрос е за синята ваничка, която виждам, че и вие ползвате- влизате ли още в нея? София няма още и два месеца, а като  гледам как е изпълнила ваничката в сравнение с преди, та се чудя докога ще я ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт