Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 055
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
хибискуууууус, толкова се радвааам! Честитооо Flowers Hibiscus пожелавам ти да е лека и безпроблемна до финааал Blue Heart реколта сватби 2019 вървим напред Relaxed

# 691
  • Замък сред облаците
Браво, Хибискус! Здрава бременност да е!

# 692
Хибискус,  супер чертичкии.
Лека бременност,  до финал🍀🥰❤

# 693
Хибискус, честито! Какъв хубав завършек на темата, радвам се, че го сподели с нас!
Лека бременност и пухкав финал ти желая!

# 694
Честито Хибускус ! Чудесни чертички! Стискам палци всичко да е наред и те чакаме да ръсиш с прашееец Hug

# 695
Лелееее Хибискус ЧЕСТИТОООООО ЧЕСТИТО МОМИЧЕ да има пухкав финал

# 696
Хибискус честитоо! Лека бременност и до финал! Браво, браво, момичета, накрая се размърда темата с положителни тестчета! Хайде, ако има още някой да не се крие.

# 697
Честито Хибискус! Лека бременност ти желая!

# 698
  • гр. София
На теста на Мимирита се зарадвах много / щото втората черта и аз я виждам /, ама в допълнение с теста на Хибискус направо се разплаках! Толкова ви се радвам момичета, искрено! Честити да сте и прекрасни дни от тук насетне!

Иначе аз днес бях при новата докторка в другата клиника. Ми без да плюе старите оправда съмненията ми, че има сериозни пропуски в следенето на овулацията преди това. Час и 20 мин ми беше прегледа! Не смея да  и се зарадвам, ама след последното посещение в старата клиника, където само дето не ме пратиха  за донорска яйцеклетка, сега виждам лъч в тунела! И съм щастлива!
Нищо, че от онзи ден с ММ не си говорим. Лошото е, че днес ми дойде втората книга от поредица, която чакам от дълго време, та май още един ден ще се извинява до като си проговорим като хората! Simple Smile

# 699
Ехеееее, тези черти чакахме! Мими, определено се вижда. На първия ми тест (7 ден след трансфер) и моята се появи след пета минута. Щом не е престо, все ми се струва, че си е истинска втора черта. Хибискус, твоята е като за реклама 😄
Честито и на двете, здрави и успешни!

# 700
Хибискус честито !!! Лека бременност !!! 🌸

# 701
Благодаря ви момичета, на всички! Heart Още не знам дали ще имам смелостта утре да направя нов, от страх от резултата или ще изчакам деня за тест Sweat Smile

# 702
Хибискус честито, много се радвам - лека и до финал! Ggirl хайде и ти Flowers Four Leaf Clover, че булки 2020 и 2021 да заместят ☺️

Mimirita чертата се вижда добре, направо пусни тия дни кръвен и леко бременеене!

# 703
Хибискус честито и до финал, страхотни чертичкиии, браво! 🤗

# 704
Мимирита има си я чертичката!Стискам палци да стане скоро като тази на Хибискус и Ви желая заедно да си бременеете!Късмет момичета!

Общи условия

Активация на акаунт