Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 049
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
Мили момичета! За начало пожелавам много пухкави здрави бебчета за всички!
Имам въпрос, ще се консултирам и с лекар, но ми се иска да чуя и други мнения.
Мъжът ми се разболя от Ковид и беше 10 дни на антибиотик венозно и кортикостероид.
През декември аз имах една извънматочна бременност и смятахме да започнем опити сега отново, но той се разболя. Мисля си, че трябва да изчакаме, но не знам колко... не ми се иска да е месеци и пак да паднем на зимата.
Вие имали ли сте такива дилеми или разговори с лекари по темата. Съвет как да се процедира.

# 706
И аз бръкнах в кофата, нещо ме накара и виждам много бледа втора черта.. Тестът е belive.. От 15 минути се визирам и не мога да реша привижда ли ми се...

# 707
Намбърс дай да видим Heart

# 708
  • Замък сред облаците
Качи снимка и ние да видим де! Ако ще и с обелка от картоф, закачена на теста  Grin

# 709
Счупих теста, за да видя по отблизо. На живо я виждам, но на снимката се взирам, за да я видя

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 16:32 от Анонимен

# 710
  • София/Севлиево
Аз виждам нещо,ама хайде утре сутринта пусни нов и дано се е наситила.

# 711
Ако трябва  да съм честна, виждам сенчица там Heart Стискам палци и от днес много добре ти разбирам чуденето Sweat Smile

# 712
  • Замък сред облаците
Утре сутрин ви чакам под строй с Мимирита с по един тест да се отчетете, има там нещо - въпросът е какво Simple Smile

# 713
Ехааа колко много тестечета Heart

Мимирита аз също виждам чертичка, пожелавам да се насища и всичко да е наред!

Хибискус честито! Лека бременност и до финал!

numbers7 аз също я виждам!

Мацето и аз съм избрала, количка, легълце... и си признавам (който е суеверен да не чете), че купувам разни бебешки неща, когато изпадна с дупка, защото така се успокоявам, че бебчо ще дойде някой ден. Hug

# 714
  • Замък сред облаците
Ох, Фелиша Heart Аз така си взимах като имах зацапване предната бременност да се успокоявам. Яяя че хубаво ме подсети пак да почна да взимам по нещо дребничко като ме стегне шапката. Бях помолила половинът да скрие тия дреболии като се прибрах от болницата, да не ме подсещат, ама ще взема да ги потърся. Иначе и количка и легло бях харесала и нямах търпение да дойде момент да ги гледаме на живо, ама остава за по-натам. Тамън ще им паднат цените, хахахаха

# 715
Хибискусчеее честито пиле, много се радвам за теб.
Мимирита има черта и утре ще има черта Simple Smile само не се шашкай ако не е много по-плътна трябва си време за тези неща.
Нъмбърс - ами не знам

# 716
  • София/Севлиево
Аз последно взех розов бебешки гащеризон август миналата година и точно на годишнината на сватбата ни го занесох в манастира Св.Мина и се помолих за бебе.Точно след 6 месеца видях точката и съм си обещала стане ли на 40 дни да се върнем там и да благодарим.Синът ми си го измолих пък на гроба на Св.Иван Рилски.

# 717
numbers7, и аз виждам сянка на снимката. Стискам палци утре да се похвалиш с още по-ясна черта!

# 718
Мимирита и numbers7 аз също виждам чертичка и на двата теста. Дано се насищат и всичко да е наред!

Хибискус честито! Лека бременност и до щастлив, пухкав финал!

За имената и аз не държа да се кръщава на някой. Ние сме кръстени на баби к дядовци и е било голямо цупене. Някои дискусии ги помня дори. Водиха се като бяхми вече големи. Грозно е според мен и води до предпочитания, което не е окей. Иначе от малка си имах женско име, което винаги ми е харесвало. Като видях 2те черти първия път си имах предчувствие, че ще е момиче и беше вярно. Та направо в 6та седмица взехме името, което от години така ми харесва. А не го свързвам с човек и т.н. Просто ми звучи прекрасно. Като се роди принцесата и я видях просто и лепна името и бях сигурна, че е точното име.

# 719
А аз съм отчаяна... Тестовете за О започнаха да се насищат, а ММ днес си е секнал кръста и не може да мръдне😭😭
Та май този месец опити няма да има.....

Общи условия

Активация на акаунт