Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 043
  • 787
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми зацапа, а е рано, едва 20ти ден. Обикновено ми идва между 24 и 27 ден. Вчера ми сложиха зъбен имплант и емоциите ми дойдоха малко в повече. 😂
Много се радвам за новите ни бремелинки 😘 лека бременност, момичета!

# 721
Хибискус, ех, пребори го най-накрая този пролактин! Heart Лека бременност и щастлив финал Flowers Four Leaf Clover
Мимирита, чакам и аз утре една хубава втора чертичка, хич не ми прилича на изпарителна Heart

# 722
Леле, днес цял ден ме счупиха от работа и изобщо не съм влизала тук. И какво да видя цели 3 положителни тестчета!! Heart Eyes Много се радвам за вас, момичета и ви стискам палци! Heart
Numbers7 и Мимирита, определено си ги има чертичките. Утре сутринта да ни се похвалите пак!
Caprice, действащото лице ще си ти. Sweat Smile

# 723
Ехаааа, аз днес бях 12 часа и ме скъсаха от работа, та чак сега удпях да видя тези цели 3 положителни тестчета 😍
Хибискус, честито!!! Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност с пухкав финал! 🍀
Мими, Нъмбърс, утре сутринта ви чакам с категоричен положителен резултат 😊❤️🤞🍀

# 724
Хибискус честито, такива черти скоро и на снимки не съм виждала 😁.. и всичко да е наред до пухкав финал! 🙏❤️
Още като видях 70 отговора и ми стана ясно, че има + 🤭
Нъмбърс и при теб виждам нещо бледо, айде утре пак повтори.. 🤞 Мимирта и твоята се вижда, малко по-ясно.. 😍
Аууу момичетаааа, много се радвам.. След моя дълъг и напрегнат ден на работа,това ми дойде много ободряващо ☺️🌞

# 725
Честито момичета! Хайде да се насищат чертите и със сигурни стъпки да се насочите към отчетните! Two Hearts Two Hearts

# 726
Още веднъж ви благодаря за милите думи! Надявам се всичко да е наред и мисля да пропусна утре теста ако издържа, защото надали за 24 часа реално ще е нараснало кой знае колко чхг-то, че да се вижда разлика. Благодаря ви, че ви има и мога да говоря с някого затова, иначе щях да се побъркам със сигурност Heart Да сте живи и здрави и съвсем скоро всички бременни! Flowers Four Leaf Clover

# 727
Много ви благодаря, много ме зарадвахте!
Момичета, пуснете си по един кръвен, да не ви мисля Simple Smile

# 728
Аз не се славя с търпение голямо.. Показах посчупения тест на мъжа ми и на майка ми. Мъжа ми я видя и каза, че е много бледо Розова. Според майка, имало нещо там, но не могло това да е положителен тест.. Утре, ако по обяд мога да се измъкна, ще отскоча за кръвен, пък ако не, имам един шуър чек, но той е с чувствителност 25, а предишния билийв е с чувствителност 20,та не знам има ли смисъл да го ползвам утре.. И такива работи..
Мимирита, стискам палци и за теб, но за твоята съм сигурна, че е реална. А за другите форумки, с по-ясни черти и в по-напреднала бременност - леко и приятно да ви е и да гушкате скоро своите бебоци Simple Smile

# 729
numbers7 ако не успееш за кръвен, си вземи от тези на Медея Simple Smile и те уж са с 25 чуствителност, но хващат доста преди шур чека. Успех и стиснати палчета!

# 730
Ехааа, браво момичета Simple Smile Честито Хибискус и Мимирита и до финал Hug Много хубави чертички, чакам на Мимирита да се насища - не се притеснявай да се тестваш, ще се насища ще видиш HugFlowers Four Leaf Clover
Нъмбърс, чакам твоя кръвен, тихичко честито Hug

# 731
Честито момичета, много се радвам, когато виждам положителни тестове. След 9 месеца да гушкате едни сладки бебоци.
Имам едно питане, което много го мисля. Миналия месец целия имах ниско в дясно една болка, която когато вървя много беше силна и преминаваща към крака. След дълго ходене направо започвах да накуцвам. Така и не успях да отида до АГ. На 4 ден от МЦ започнаха едни големи съсиреци и едно чистене. Продължи ми 10 дена. Този месец вече не ме боли. Сега си чакам до 2-3 дена овулацията. Според вас на какво може да се дължи това?

# 732
Честито положителни тестчета на Хибискус, Mimirita и Нъмбърс 🍀😊❤
Яничка 2016 аз съм имала същите усещания и болки и след това обилен цикъл при фоликулярна киста.

# 733
Добро утро. Не се стърпя и използвах шуърчека с първата урина. Пак с напъване виждам нещо, ама дали е това... Появи след 5-тата минута. Кръвен днес няма как да направя..

# 734
Дай снимка 😉

Общи условия

Активация на акаунт