Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

• 14 938
  • 415
  •   1
Отговори
# 285
Обичаме сиренето с чери домати и поръсено със зехтин и босилек!

# 286
Любими начини за поднасяне на сиренето ми е на Гръцка салата или сирене поръсено с хубав зехтин, червен пипер и малко риган.

# 287
  • Пловдив
Обожавам сирене - най-много ми харесва с нарязан домат, селски хляб и Бабек. Като едно време както са обядвали бабите ми, докато са работили на полето.

# 288
Сирене, домати и прясно изпечен хляб. Страхотно е!

# 289
  • Пловдив
Сшрене, риган и домати

# 290
Харесвам сиренето в Салата или на топчета - оваляно със копър, червен пипер или ядки Simple Smile

# 291
Сиренето го поднасям на моето семейство нарязано на кубчета, поръсено със зехтин и червен пипер и запечено в мищровълновата за кратко, а в допълнение препечен хляб.

# 292
  • Gulyantsi
Обичам вашето сирене да е нарязано на кубчета в комбинация с нарязани краставици и домати, черни маслини също.  Поръсвам ги с малко зехтин и става страхотно!

# 293
В гръцка салата, върху препечена филийка или брускета, също във всякакви свежи салати Heart Eyes

# 294
В салата с домат и краставица. С добавки  кой каквото обича: лук, чушка, зехтин, маслини, сиренето е задължително.

# 295
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Сиренето обичам да бъде полято със хубав зехтин, поръсено с босилек, в компанията на препечен хляб, маслини и чаша бяло вино.

# 296
  • in Wonderland
Обичам го в компанията на розови доматки с зехтин и босилек.

# 297
  • Sofia
Като голям почитател на салатите обичам Salakis Président поднесен като част от Гръцка салата. Друга любима салата където ползваме сиренето е с сушени думати, сирене Salakis Président, рукола, прошуто и зехтин.

# 298
  • I want it all and I want it now.
На салата с домати.

# 299
С червен лютив пипер и зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт