Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Кафявите червила са яка класика Simple Smile

Лале, тези червила са ми непознати, но да споделя как купувам аз - чета описанието на цвета на сайта на производителя задължително и почвам да гледам суотчове в нета - и пак процентът грешка си го има, защото едно и също червило може да стои по много различен начин на различни подтон кожа, коса, очи... И аз все залитам по тъмни и студени...
Пример за топло кафяво...

Пример за студено:

От всички показани по-долу само махагонът ще стои добре на мен:

Опитвам се да си спомня, ти имаше невероятни зелени очи и тъмна коса, по-скоро неутрална, отколкото пепелна или топла, нали? И доста светла кожа? Аз не бих ти препоръчала да търсиш много драматични тъмно кафяви, нямаш според мен контраст достатъчно за тях. по-скоро нещо такова (ако не те бъркам с друга!)

При мен пък светлите матовите много ми жълтеят и ако прекаля изглеждам като болна.
Нали!?! Както казах идеалното "л*****" Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:30 от Agent Provocateur

# 76
Точно това съм аз. Правилно помниш Агентче! Аз си записвам всички препоръки и когато настъпи момента ще се развихря с покупки и ще показвам резултати, но малко по-натам 👍

# 77
Пробвах твоята комбинация днес, Агент... Много л****но абсолютно, ужасно ми стоеше (имах надежда обаче че няма да е така, понеже никога не се знае...). След като се убедих, че не е това комбинацията и не разполагах с много време намазах Aurora и нещата се пооправиха. Права беше и за червилото.

Честно, започвам сериозно да се замислям дали да не пробвам Glam, ама пусто тези очи все към топлото гледат... Другото, което ми минава като мисъл и никак не ми харесва - 28-цата Green-Brown 🧐

Лили, вземи едно червило, което имаш със студен подтон за сравнение и нанасяй другите цветове, които харесваш до него. Така най-лесно ми се струва, че ще се ориентираш в търсенето.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 23:23 от illlzy

# 78
  • в 1001-та нощ
Относно цвета на сенките - могат да се впишат, като акцент - примерно, ако се ползва много тъмно кафяво или черно  на по-голямата част от клепача, а това жълто тип старо злато - може да е на малък участък в средата на клепача или по в началото или края. Но в центъра ми се вижда добре, като акцент, блясък при мигане, притваряне на очите.

Подобен грим със синьо и златисто имаше назад в темата, но тук жълто-златното да е на малка площ, не за цялото око Simple Smile

# 79
  • на последния етаж
Препоръчайте ми моля хубав кремообразен руж. Днес минах набързо с детето на път за Хиполенд през Сефора, но беше такава лудница, че никой не ми обърна внимание, а аз нямах време да обикалям... В Лили ми казаха, че нямали.

# 80
На Фенти са много приятни и имат готини цветове за лятото.

# 81
Чувала съм добри отзиви за ружовете на Fenty и Shiseido.

# 82
На Фенти са прекрасни. Но Nudestix са най- доброто. Стават и за устни и очи.
https://douglas.bg/marki/nudestix-brand?gclid=EAIaIQobChMItZnYsJ … AYASAAEgLitPD_BwE

Това ревю ме накара да си купя и съм много доволна.
https://www.maquilab.com/2020/04/nudestix-overview.html?m=1

# 83
Аз съм хвърлила око на кремообразните ружове на МАС. Сега имат и - 30%
Glow play серията в магазините и в Делириум.

# 84
  • на последния етаж
Страхотни сте, момичета! Blush

# 85
Точно това съм аз. Правилно помниш Агентче! Аз си записвам всички препоръки и когато настъпи момента ще се развихря с покупки и ще показвам резултати, но малко по-натам 👍
Oще няколко идеи акрос няколко ценови категории:
https://www.misskyra.com/lifestyle/brown-lipstick-shades-that-wi … ms?picid=73225433

Съгласна, Илзи, не е твоята комбинация, но пък Алена е дала страхотни идеи - опитай, когато имаш време!

# 86
Не мисля, че някой в днешно време изобщо би си пекъл лицето (и е на над 20 години), камо ли без защита.

Моя милост като от Германия отида на някое топло място. Пека се и пушек се вдига, че и не подновявам на лицето, а тялото въобще не го мажа, освен понякога рамената. И не заради тена. Като се върна тук тен въобще не ми трябва, ами ей така се пльоскам на пясъка и се размазвам от кеф. Знам че не трябва, но без грам угризения го правя.

Ниа, страхотен розов грим. 😍

Купих си Nars Orgasm X Cheek Palette и в потрес установих, че хич не ми харесва и отива. Преди време си бях купила единичен Orgasm и сега се сетих защо го подарих. И Orgasm X не ми харесва, от хайлайтъра пък направо се разсмях. Така свикнах с яркото ружче Bloom Glow на Денона, че на това не мога да му видя цвета. 😆

# 87
Oще няколко идеи акрос няколко ценови категории:
https://www.misskyra.com/lifestyle/brown-lipstick-shades-that-wi … ms?picid=73225433
Много благодаря! 🌺

# 88
Няма за какво, Лаленце!

...чакайте да ви покажа как се пека аз на плажа Grinning

Под чадър винаги при това и винаги намазана поне с 50 фактор Grinning Grinning Grinning
...
А по обяд и омотана със шал, щото лъчите се отразяват и пак ще ме стигнат...
...

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:48 от Agent Provocateur

# 89
Супер си Агентче!
Аз само шапката не мога да се науча да нося. А вече усещам как дори и скалпа ме боли след умерено излагане на слънце.
Моят чадър не е много плътен и ако остана след 12 на плажа после съм почервеняла.

Общи условия

Активация на акаунт