Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 576
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, помощ! Преди време бяхте ме определили като зима и следвах съветите как да си подбера цветово грима, обаче с ружа удрям на камък. Не мога да си нацеля цвят, с който да не приличам на матрьошка, или на препечена филия. Или са ми твърде розови, или твърде оранжеви и вече в чудо се виждам към какъв цвят да се насоча.
  И аз бях така докато не открих Мелба на Мак😊

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:54 от bubanka

# 151
За деликатно нанасяне на руж опитайте и с четки ветрило.

Хидратиращият Праймърайзър те гипсира!?

Да, то с деца ще е един глам, едно гласене Wink
Ще е чудо ако ми остава време да си изсуша косата преди да излезем за вечеря!

PS Да, бях обещала да ти казвам - ВВ-то на Dr. Jart се смесва добре с ВВ-то на ВВ и на Бърбъри; сега ще го пробвам със оцветения хидратант на Мърсие и с едно позабравено ВВ на PTR. Днес го сетнах с подобрената от мен пудра на Ла Прери (оригиналната пудра + счупената озаряваща на Bare Minirals) и засега съм доволна. Не се държи добре близо до бръчките под очите обаче!

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:59 от Agent Provocateur

# 152
Иначе любимият ми праймър за сухи участъци е smashbox primerizer.

На мен лицето ми става като гипсирано с него и фдт отгоре не мога да нанеса добре. До кожа е явно.

Изключено е да е същият- праймърайзърът е буквално мега озаряващ лосион, който не изсъхва. Ще го снимаш ли?

# 153
Момичета, ако някой знае кога ще дойде това пусто Зендо при нас, моля да пише! Сънувала съм я снощи Joy Много я мисля Joy

# 154

Да. Хидратиращата база на Milk също.
Nia, снимам го.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 23:08 от Анонимен

# 155
Момичета, ако някой знае кога ще дойде това пусто Зендо при нас, моля да пише! Сънувала съм я снощи Joy Много я мисля Joy

Защо не я поръчаш от sephora.de примерно, за да не я мислиш толкова? Идва за около седмица и доставката с gabco e 3-4 лева...Отделно може да си добавиш 10% отстъпка на всички продукти от любима марка.

# 156

Да. Хидратиращата база на Milk също.
Nia, снимам го.

Хидратираща а на Милк при мен също, но това направо ме удиви! Егати реакцията!

Агент, много благодаря за отзива за ББто. А децата са големи вече- ще има време за глам.
Мисля Есмералда беше поискала да ме види с лилаво, ето ме с мини Love, не е моят цвят ако не го съчетая с нещо контрастно.

# 157
Jerry, защото пишеше, че ще дойде след 20 май Grinning И нетърпеливката в мен вече е в тиха истерия.

# 158
Nia, защо да не е твоят цвят? Много ти отива! Прииска ми се да взема и аз мини Лов. Hug

И аз много харесвам Праймерайзъра, даже понякога го ползвам директно без крем, но аз съм с мазна кожа и по принцип натрупването на много грижа за кожата + грим не е добра идея при мен.

# 159
Ниа, страхотна си! Много ми харесваш.
Малко съм пристрастна, признавам, защото тази гама е моята любима и ежедневна. Simple Smile)
И гланцът е много хубав. Кой е?

# 160
Nia, същото и при мен с mini Love. Много я харесвам, но винаги искам с нещо друго да комбинирам. Иначе ме прави да изглеждам уморена. Но много често ползвам от нея по един-два цвята само от светлите и онова медено-розово и става супер.
Обаче мини Ретро е върхът за мен. Много искам Наташа да направи голяма Ретро, макар че голямата Зендо няма нищо общо с минито според мен.

# 161
Esmeralda, защото ми е необходим повече контраст във визията, за да се харесам. Така беше и с Huda Nude- и тя, и мини love са чудесни като качество, но трябва да ги ползвам и с нещо друго. С мини love е простимо- затова е мини, чудесна е наистина. Но Huda Nude подарих.
Ниа, страхотна си! Много ми харесваш.
Малко съм пристрастна, признавам, защото тази гама е моята любима и ежедневна. Simple Smile)
И гланцът е много хубав. Кой е?
Гланцът е наистина различна формула и е новото ми откритие, искам само да пуснат повече цветове. Нанася се по-различно от гланц- на един слой, без повтаряне. Нещо средно между гланц, балсам и течно червило е защото въпреки че хидратира, стои на устните поне половин ден при мен без подновяване, а аз си ям червилото и подновявам дори течно матово. Прекрасна формула е, горещо препоръчвам:

На снимката съм с be determined.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:35 от Анонимен

# 162
До дни ще излезе цена на касата в Сефора, все още няма. Вече е тук. Чудна е, сега я видях. Изкушавам се въпреки, че нямах никакви намерения.

# 163
Много мразя като гримът ми кърти, а не мога да направя читава снимка.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 11:29 от Анонимен

# 164
  • в 1001-та нощ
Е, важното е, че ти си се изкефила Simple Smile И аз често пъти не мога да снимам. Имам няколко гримчета за темата - ще кача по натам нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт