Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 591
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,като споменавате палитрите на революшън,препоръчайте ми някоя за проба, че са доста техните, а отдавна се каня да им дам шанс.
Мисля че имам 90 % от палитрите Simple Smile Попитай за коя точно те интересува ??? И ще ти наснинам 😚
Аз се интересувам от Fire, Chilled и All That Glistens. Интересува ме лесно ли се блендват и разпрашават ли се.

# 211
И аз напоследък се сдобих с малко повечко от необходимото палитри на Революшън, но по- голямата част от тях са ми в Бг, лятото ще им отделя подобаващото внимание. Другите съм ги ползвала един- два пъти само. Става дума за Tasty Palette Coffee и Peach Eyeshadow Palette. Харесват ми, нанасям ги лесно, трайни са (нанасям винаги с база), почистват се лесно. Имах притеснения да не ми причинят някоя алергична реакция или да ми докарат някое раздразнение- няма такова нещо.
Днес даже непланирано се озовах с Revolution blusher reloaded Ballerina, ще го тествам уикенда евентуално.

Стрина, при мен лесно се блендват, не се разпрашват (на лицето и очите, в самата палитра, докато работя с тях- повече).

# 212

От изброените имам тази...Много си я харесвам !  Самите сенки са някак много меки и финни  ,не се разпрашват, много добра пигментация и доста лесно се блендват !!! Аз съм абсолютен фен на   Revolution ... чакам си поничките🍩🍩🍩🍩

# 213
Освен сенките, имах и палитра за контуриране, но скоро я изхвърлих, защото и счупих капака и ме дразнеше. Скоро ще си поръчам нова.

# 214
Много благодаря за отговора, Маме, знаех си, че я искам, но се надявах да е гадна. 😅

# 215
И аз харесвам Revolution и имам доста техни палитри ☺

# 216
Аз три-четири техни палитри общо съм купувала, но си бяха пари на вятъра. Едната беше на СофиХ. Коректорите им обаче харесвам..

# 217
Хич не харесвам палитрите на Революшън. За мен не са добро качество, нетрайни са, даже с хубава база (с която другите ми палитри, в това число и дрогерийни стоят по 10-12 часа) след 5-6 часа на Революшън не могат да се различат цветовете и матовите стоят като едно общо кално нещо на клепача, а пък блестящите отдавна са заминали. Текстурата им също не ми харесва. За капак са бъкани с 3 вида парабени.
Пробвала съм поне 15 техни палитри от 2016 до сега, в това число няколко Reloaded, Soph X, Roxy, коментираната по-горе палитра с канабис (от нея пък бях супер разочарована, след 2 ползвания я разкарах). Все си казвам, може да са пооправили формулата, нека им дам шанс, защото цветовете са интересни ... Но не и не, не стават. За мен е по-добре 1 по-скъпа и качествена палитра, отколкото 4 на Революшън. А пък да не гаворим, че има други дрогерийни марки, които като качество са на нивото на палитри висок клас.

# 218
Въобще не харесвам палитри на Революшън и аз. Имат много ниско качество и не стават.

# 219
Аз само като им видя количествата по стелажите и лошо ми става. Минимум по 20 палитри по всяко време се продават и никога няма хора до тях. Те и на вид са никакви.

Да не излезе, че плюя бюджетни марки, много искам да се добера до палитрата Bob Sponge на Wet&Wild. Много я харесвам, а и марката като цяло. Едни от най- хубавите фдт и хайлайтъри които съм имала са техни. Гледах днес и ревю на Джефри за палитрата и съвсем се запалих.

https://www.wetnwildbeauty.com/spongebob-squarepants

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:46 от Анонимен

# 220
Аз съю с много мазна кожа ,съответно и мазен клепач !!! Обаче....нямам проблем с издръжливостта ... нито с пигментация на сенките ! За пореден път се обеждавам, че е до кожа ...

# 221
И аз съм с мазна кожа и с мазни клепачи. Според мен е по-скоро до вкус. Всеки харесва различни неща в продуктите, затова понякога за един работят супер, а за друг - не.
Преценката зависи и от това с какво ги сравнява човек - ако ги сравнявам с наличните в Лили палитри на други дрогерийни марки, Революшън определено са най-доброто, налично там за съответната цена. Но при сравнение с други бюджетни марки, които не са на Бг пазара, като BH Cosmetics и Colourpop например, Revolution издишат. За сравнение пък с по-висок клас палитри не може и дума да става.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 01:44 от esmeralda23

# 222
  • В полите на Пирин планина
Аз съю с много мазна кожа ,съответно и мазен клепач !!! Обаче....нямам проблем с издръжливостта ... нито с пигментация на сенките ! За пореден път се обеждавам, че е до кожа ...

Аз също никога не съм имала проблем с издръжливостта на тези сенки. Ползвам HD базата на Nyx. Не мърдат по цял ден. Иначе вредности има и в скъпи продукти, та не това е темата.
Нямам сравнение с палитри от над 100 лева или евро, защото ми са много над психологическата граница за такива продукти. Имам една палитра на TheBalm, но тя категорично ме разочарова.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 09:54 от Lady Brinne

# 223
Есмералда,
Понеже и моите кожа и клепачи са мазни ще те помоля да препоръчаш бюджетна палитра сенки. Държа единствено да е наситена пигментацията.
Последно пробвах на Мейбълин lemonade craze, цветовете са супер свежи, но нанесени върху база за сенки ( на есенс) след 20 минути вече са избледнели...
Чудя се дали да си купя на Катрис някоя палитра. Ще съм благодарна ако момичетата от темата може да ми препоръчате и други бюджетни и силно пигментирани сенки Simple Smile

# 224
Мен палитрите на Революшън ме привличат заради ярките цветове в палитрите. Честно казано, не се сещам за друга толкова бюджетна марка, която да предлага такива ярки и интересни цветове, обикновено са някакви бозави и умрели. Не, че имам и кой знае какъв поглед над нещата, защото посещавам предимно Лили и ДМ, но наличните палитри там са ми доста утрепани и масово са им перлени сенките. Ако някой има предложение за бюджетни палитри с ярки, но матови сенки, с удоволствие ще ги разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт