Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 044
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Какво е предназначението или смисълът на пулсиращите халки?

# 406
FrauDanna, усещам пулса на ММ в реално време.
Aria, брутални са Joy

# 407
Здравейте,
Преди време се допитвах относно основа за сенки.
Не знам вече къде е проблемът.
Използвам база на Артдеко, плюс коректор за изравняване и въпреки това сенките не са наситени, ами сякаш стоят бледи, отделно, че и по-трудно нанасям някои.
Имам всякакви марки, при всички се получава трудно и блендването.
Значи базата ще да е виновна или не знам и аз вече. Ползвала съм и тази на Есенс, но ми щипе… плюс леко пудра върху коректора и пак.. 🧐

# 408
С базата на Артдеко сенките са издръжливи, но се блендват трудно. Отделно, че е леко перлена и това не ми хареса. Говоря за тази в бурканче.
Ползвам базата на NYX HD. Поредна опаковка. Трябват няколко опита да се свикне с точното количество, но след това е бетон.
Единственото по-добро, което съм ползвала е на Urban Decay, но и цената  е друга.
Върху базата нанасям леко телесни сенки за изравняване на цвета на клепача и то не винаги

# 409
  • В полите на Пирин планина
Върху базата за сенки ли слагаш коректор? Не разбрах нищо.
Аз в момента ползвам базата ан АртДеко и нямам никакъв проблем с нанасяне и блендване. Може да е от четките, може да е от сенките, също.

# 410
Какви са сенките? И как ги нанасяш, Lady?

# 411
Върху базата за сенки ли слагаш коректор? Не разбрах нищо.
Аз в момента ползвам базата ан АртДеко и нямам никакъв проблем с нанасяне и блендване. Може да е от четките, може да е от сенките, също.
Ами написала съм “база, плюс коректор за изравняване”.
Какви са сенките? И как ги нанасяш, Lady?

С всякакви опитах, имам различни от нисък до висок клас, четките също са различни марки повечето, и пак е кофти резултатът.
В случая явно не е въпрос до пигментация, ами базата. Не знам. Ще пробвам с друга марка. Впрочем като се замисля преди не съм го имала този проблем.. 🧐🧐

# 412
Дами получих съвет от приятелка, ч

# 413
Lady, разбирам за четките, но как поставяш сенките- с потупване или направо блендваш? А за сенките- не зависи какъв клас са- ЕЛ, Ланком, Шанел, Герлен като цяло отстъпват по яркост и наситеност на доста други.

# 414
А за сенките- не зависи какъв клас са - ЕЛ, Ланком, Шанел, Герлен като цяло отстъпват по яркост и наситеност на доста други.

^^^ Към изброените горни добавям и Боби Браун, Bare Minirals, Шисейдо и честно почти всеки бранд, позициониран като хай енд или луксозен, чийто таргет клиенти не са нито тийнеджърки, нито млади професионално реализирани жени под 40 год. Обяснението е сравнително просто - от един момент нататък можеш да се казваш Мадона/Линда/Наоми/Ел/Миз Свят, но няма как да изглеждаш особено добре с твърде много пигмент и блясък. Ово е тъжният факт Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:21 от Agent Provocateur

# 415
  • В полите на Пирин планина
Според мен проблемът е в коректора. Не виждам смисъл да се слага коректор върху базата. Реално тя е тази, върху която се нансят сенките. Може би наистина върху базата на АртДеко трябва да се нанасят сенките с потупване. До скоро ползвах HD базата на Nyx и върхунея блендването е по-лесно.

# 416
Lady, разбирам за четките, но как поставяш сенките- с потупване или направо блендваш? А за сенките- не зависи какъв клас са- ЕЛ, Ланком, Шанел, Герлен като цяло отстъпват по яркост и наситеност на доста други.
С потупване. Simple Smile

# 417
Защо коректор след базата? Това го чувам за първи път ! Коректор преди базата ,звучи по-логично,но не и след базата !!!!

# 418
Моите клепачи не биха понесли натрупване и на коректор и на база и то след като съм нанесла и грижа...

# 419
Защо коректор след базата? Това го чувам за първи път ! Коректор преди базата ,звучи по-логично,но не и след базата !!!!
Ок, не е нужно да се карате.
Така ме бяха посъветвали по-рано в темата. Очевидно е грешка.
Благодаря на отговорилите.

Общи условия

Активация на акаунт