Как и дали преодоляхте изневяра?

• 22 176
  • 539
  •   1
Отговори
# 105
Нито авторката, нито някой друг ми отговори на въпроса " Как се разбира за изневяра отпреди години?"
Аида, адмирации за смелостта и духа,който си запазила.

# 106
Как е възможно да си сигурен, че някой ти е верен 20 г. и в същото време да не те интересува дали е така? Rolling Eyes

# 107
Не съдя, Хастарче. Сега ме боли за най-близката ми.
Преди 10-12г и изневери. Беше влюбен и загубен.. Разделиха се за кратко и се събраха. Преодоляха го..И наистина остана в миналото.
До тази зима.. Причината - липса на секс. Да, ама и онази му била важна и не можел просто така..да я зареже . Пак емоции.
Раздуха се всичко - деца, познати .. Уж се разделиха..
Ама ей на пак се събраха скоро. А тя вече не иска да коментира и споделя.. Градят само те, като затворен кръг са.
Отдалечаващ я от всички, които я обичаме..
Можем само да чакаме и да мълчим.

# 108
Никой не е сигурен в нищо, и не че не те интересува, но фокуса ти след 20 години не е върху това. Каквото има да става, ще стане.
Не оправдавам такава измяна, но казвам че сэм склонна на компромиси.

# 109
  • Далечният изток
Как е възможно да си сигурен, че някой ти е верен 20 г. и в същото време да не те интересува дали е така? Rolling Eyes
Като си познаваш стоката... Аз го познавам по-добре отколкото себе си познавам. След всички простотии и истории дали ме интересува...

Хепи, то моето едва ли е смелост... Най-вероятно защото съм наистина много широко скроен човек, знам ли...

# 110
Роузи, тя така е решила и я оставете да си понесе отговорността, така ще може да вземе самостоятелно решение....когато и да е. Просто й бъдете опора и й дайте да разбери, че винаги ще сте насреща, когато иска помощ.

# 111

Не го мислиш..
"Всеки е невинен докато не се издъни"

Това правя, Хастарче..
Насреща съм и ако и когата е искала..
Но е в темата.. Любов ли е, страх ли е да остане сама..А тя е инат и силен човек. Деца големи.
Той е Муньото, защото всичко е благодарение на нея .. И за капак изглежда като излезнала от фитнеса. Но релефа и е от физически труд, покрай мечтата им за собствен бизнес.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 21:59 от Рози и Бодли

# 112
Явно аз съм мнго тясно скроена и това мъжът ми да се среща с друга при мен не върви. Дарявам го безвъзмездно, ако тръгне нанякъде, и даже мисля, че трябва да се даде и начален тласък. За мен така ще е ОК, а това е важното. Много често улавям, че жените не се поставят на първо място - себе си, емоциите си. А трябва. Не визирам само тази тема, а по принцип.

Наскоро говорих с приятелка. Търпи и тя и ще търпи. А е толкова готина! Не го разбирам.

# 113
  • Далечният изток
Явно аз съм мнго тясно скроена и това мъжът ми да се среща с друга при мен не върви. Дарявам го безвъзмездно, ако тръгне нанякъде, и даже мисля, че трябва да се даде и начален тласък. За мен така ще е ОК, а това е важното. Много често улавям, че жените не се поставят на първо място - себе си, емоциите си. А трябва. Не визирам само тази тема, а по принцип.

Наскоро говорих с приятелка. Търпи и тя и ще търпи. А е толкова готина! Не го разбирам.
Да, абсолютно. Сега след толкова години и аз разсъждавам така. Дарявам го, давам го, ама вече никоя го не ще. Smile

# 114
"Какво избираш - да си прав, или да си щастлив?"
Много хора имат нужда да са прави, бели, да понасят тежестта, да се жертват.... Та така и вашите близки дами - може би откликват на тази нужда, а личното им щастие не е на преден план. Засега.

# 115
Познавам и мъже, които са сигурни, че жените им са били цял живот верни..добре, че не са чували какво са ми споделяли... Grinning
В тази насока си мисля, че е абсолютна тъпотия, ако искаш да си съхраниш семейния статут да си признаеш изневяра, 'щото ти тежало...

# 116
Изневяра не се признава и с опрян пистолет в главата.

# 117
  • София
Познавам и мъже, които са сигурни, че жените им са били цял живот верни..добре, че не са чували какво са ми споделяли... Grinning
В тази насока си мисля, че е абсолютна тъпотия, ако искаш да си съхраниш семейния статут да си признаеш изневяра, 'щото ти тежало...

То не е за да съхраниш семейни статут, а за да разтовариш собствената си натежала съвест. Което за мен донякъде е по-долно и от самата изневяра.

# 118

Не, то в по-голямата част, еднократните странични залитания остават скрити и неизветни..Понякога и паралелни връзки..
Друга част се набиват, без да си искал да разбереш..
И от там вече зависи от главния герой Wink

# 119
Не мисля, rf22. Ти сам написа, че тъпкано после ще връщаш. А, кажи ми, кой нормален човек върви против себе си и съвсем съзнателно си причинява нещо противно му, нежелано?
Пък дали другия щяло да го заболи, много спорен въпрос. Laughing

Е колко да е противно, все пак си падам по хубави жени, няма да е голяма жертва.... Simple Smile Особено с накзателна цел.
Със списъците не бързайте, моята не се е засилила да ми изневерява, а аз първи няма да го направя, така че ....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт