Как и дали преодоляхте изневяра?

• 22 192
  • 539
  •   1
Отговори
# 165
Според мен си е до човек. Предполагам много хора ще се почувстват по-зле. Повечето най-малкото няма да се почувстват по-добре. Ако някой го прави с идеята да му мине, вероятно ще остане разочарован.

Иначе няма нужда от случайни. Имам достатъчно, на които мога да звънна и ще свършат работата Joy Ако реша, не само ще изравня резултата, ами ще го обърна, и то с аванс Joy Ама стигне ли се до такива работи, значи всичко е отвъд поправяне. Бих го направила за да си възстановя някакво вътрешно равновесие. Темпераментна натура съм и такова нещо при мен има голям шанс да проработи. Но не е за всеки.

Ей, опасна работа това, състезателките...

Mr. Green

# 166
Любовта умира бързо в такива ситуации поне.
Ако умре от едно безобидно кръшкане, вероятно е била на командно дишане преди това.

Те всички кръшкачи имат тая теория, обаче зависи дали минава при отсрещната страна. Щото след едно невинно кръшване  може да последва едно невинно отупване на прахта и след това още по-невинно експедиране при тъпкача.
Не иде реч за теория на кръшкача, а за елементарна логика. То и всеки ревнивец си мисли, че му се дължи вярност от гадже, с което е в „,неопределени отношения”, но реалността го опровергава. Иначе любовта и насилие не тъпи, ама иди го обясни на някои комплексирани мъжленца.

# 167
Ако умре от едно безобидно кръшкане, вероятно е била на командно дишане преди това.
Ако не кръшкаш само от страх, че няма да ти простят, пак е умряла.

Това е малко като обичай ме, иначе отиваш в ада.

# 168

Така е. Страхът, че няма да ти простят изневяра крепи много мъртви връзки и бракове.

# 169

Цялата работа, както си е нормално, се върти около едно его скочило до небето.
Ама как е възможно той/тя, така да ми изневери, на мен, най-красивата/красивия, умната/умния, надарената/надарения ???
 Масово се самонадценяват хората в областта на индивидуалното. Обществото на това ги учи, да водят война, както се писа по-горе с близкия/близката, за да са по-покорни в социален смисъл.

Иначе отговора на въпроса: - Как можа на мен, която съм най-прекрасното същество на земята, да ми изневери? - е от прост, по-прост.
Ми, не, не си ! Нито си най-, нито си единствена, даже и кой-знае колко различна/различен не си. Факт.
Trollface

# 170
Проблема не е просто в едното мушкане на туй в онуй или кой какво его има. Проблема идва в преминаването на поставените граници от партньора. Ако се изисква вярност и кажеш ок, обаче след това отидеш да лашкаш каквото изпадне скришно, щото нали няма да те хванат, но те хванат, тогава вече следва ответната реакция- липса на доверие и от там разтурване на връзката. Същото важи и за други неща, не само за едното е*ане.

Когато си знаеш какъв си, редно да кажеш още в началото на връзката - не съм мъж/жена за една/един, ако си ок с това, продължаваме. Както и същото да се отнася за нея/него.
Иначе криенето като мишка, тичането на прибежки и измислянето на всякакви теории за оправдание като те хванат, просто не е за мен тва. Нито пък бих го приел от отсрещната страна.

# 171
Егото си е заложено по рождение, като рефлексите. Все пак си 24/7 със себе си, не може хептен пък да не си си важен. А и колкото и да нямаш его, не може като се опариш да не те заболи. Изневярата боли, естествено е да се дръпнеш и колкото по-контролирано его, толкова по-малко драми, отмъщения и т.н., но не и апатия.

# 172
  • София

Колко романтично би било, но е невярно. Истината е, че хората те оценяват, на каквото се оценяваш ти. Ако нямаш очаквания, никой няма да се втурне да ти ги покрива. Ако нямаш нужди, никой няма да се опита да ти ги задоволи. Ако прощаваш всичко лесно, никой няма да се старае да не те нарани. Ако си доволен на минимума, никой няма да се опита да ти даде максимума. Защо да го прави, нали разлика няма, нито значение?

Джеймс, въпросът как можа да се случи на мен, при мен не стои. Гледам да съм реалист. Ясно ми е, че дори с най-красивата, прекрасната и перфектната, човек свиква. Та ако стане, стане, на всеки може да се случи. Но за мен равното поле е фундамент, и да, веднага ще го изравня. Допълнителните бройки отгоре ги пиши на състезателната ми натура (тая част добре я напипа) Joy

# 173
Защо да го прави, нали разлика няма, нито значение?
Защото те обича и иска да си щастлив/а. Няма нужда да си му жена, може да си му майка или дъщеря примерно. Може да не е най-масовият случай, но е същината на отношения, в които има обич.

# 174
  • София
Че ти нали ще си щастлива и с минимума (че и без него)?

# 175
  • София
Има хора, които са по-склонни да изневеряват. Няма значение с кого са се захванали и какви са характеристиките на потърпевшия.  Важни са характеристиките на изневеряващия - той ще си изневерява дори да срещне идеалния партньор. Затова хората, на които са им изневерили не бива да се самообвиняват и не бива да позволяват на околните да им намекват или направо да им казват "а ти какво не направи както трябва,". Ами, нищо, не е нужно да е направил нещо грешно или да е пропуснал нещо правилно. 

# 176
То не е до теб. Като те обича не може да бездейства, тая енергия нали трябва да се изрази някак. Не е до твоите нужди или претенции, а до неговата потребност да ги надскочи.

# 177
  • София
Няма да ги надскочи. По-скоро ще намери достатъчно много оправдания, за да направи това,което иска да прави. А ако успее да обвинява достатъчно често партньора си, направо може да си изневерява през пет минути и ще удари с един куршум два заека - ще си е дал разрешение, а виновният партньор ще го чака вкъщи. Кръшкащите, независимо от пола, са тотални егоисти и манипулатори.

# 178
Джеймс, като те чета, всички жени, продължили да живеят след твоя милост, са смятали, че изобщо не си се справил със задачата, та затуй газ напред. Joy
Отде ви идват на акъла тия глупости?
Не правиш секс с някой заради трети, дето не присъства! Правиш секс с някой заради себе си.  Laughing Пък лъжеш, защото ти си лъжец, не щото някой си имал Его.

# 179
Че ти нали ще си щастлива и с минимума (че и без него)?
Това не пречи на дядо Боже да ти даде още лично или чрез другиго, за да се почувстваш още по-щастлив, усещайки любовта му. Любовта таван няма.

Общи условия

Активация на акаунт