Как и дали преодоляхте изневяра?

• 22 183
  • 539
  •   1
Отговори
# 150
Прди да се случи това си има свалки, закачки, флирт и всичко останало. Едва ли е от вратата за краката, освен ако не е платена жрица.

# 151
Е, да, ама по романтичните филми си е от вратата за краката...или там някъде.

# 152
Свалките и закачките могат да се случат и в рамките на една вечер. Отишли в командировка/тимбилдинг, хапнали, пийнали и тия три работи. Има хора, които цял живот флиртуват, но не им стиска да кръшнат, но някои и това броят за изневяра.

# 153
Разни опърничави или колебливи се наденват на момента, щото ако се замотаят работите ще размислят или избягат. Така че голям процент от изневерите са спонтанни.

# 154
Добре де, защо върлува мнението веднъж изневерил пак ще го направи..от какво произлиза това...че щом са му простили вече си има идеята, че пак ще му се размине ли? Каква е идеята за системно изневеряване и стоене въ връзка, като ще зяпаш навън?

Произлиза от липсите на изневеряващия. Били те липса на секс, тръпка, емоция.
Едни се крият по-добре като ги хванат, а други наистина съжаляват и си вярват. Докато не ги обземе пак рутината на брачния живот и срещнат ново изкушение.
И този цикъл се повтаря ако отсреща има кой да прощава..

# 155
Абсолютно. А за простилата им съпруга си мислят "Ей, браво на тая мойта жена! Хем ме хвана, ама прости ми, разбрана ми е, добричка. Добре съм я избрал. Следващия път ще внимавам повече, че да не ме хване пак".

# 156
А жените к'во си викат? Като ги хванат тях и им простят, де?

# 157
Аз пък съм склонна вече да омаловажавам всякакви изневери в двойки, които нямат деца. Кой откъде е - чиста работа.

Same here!
Но когато става дума за брак и то дъългогодишен, и има деца, тогава нещата стоят съвсем иначе.
Минаваш през всичките фази - отричане, самообвинение и нам' си какво, живееш известно време в ада.
Лека полека всичко си идва на мястото, но се налага да превъзмогнеш много неща.
Нищо общо нямат брака и децата, според мен. Виж, ако е любов, боли и е трудно да го пуснеш, а невъзможно да го задържиш.
Да, от опит говоря. Счупи ли се доверието, край, не мога. Не,че не искам..

# 158
Любовта умира бързо в такива ситуации поне.

# 159
  • София
А жените к'во си викат? Като ги хванат тях и им простят, де?

На тях не им прощават.

Но да, оставиш ли едно нещо без последствия, посланието, което чува другата страна е, че нищо чак толкова не е станало, че не е проблем, че и следващия път ще му се размине. Та човек ако ще прощава такова нещо, да внимава как точно.

# 160
Това, последното изобщо не е общо валидно. И им прощават, и драпат да си ги върнат, и повече ги обичат също така. И това се случва, исках да допълня. Grinning

# 161
Ако умре от едно безобидно кръшкане, вероятно е била на командно дишане преди това.

# 162
  • София
Това, последното изобщо не е общо валидно. И им прощават, и драпат да си ги върнат, и повече ги обичат също така. И това се случва, исках да допълня. Grinning

Е, разбира се, че не е общовалидно. Но определено много повече мъже, ако разберат за изневяра, директно приключват. Багажа, вратата и довиждане. Няма любов, няма деца.

А такива балами, които и след 10-тата изневяра още реват колко обичат половинката и как са сигурни, че тя ще се промени, си ги има и сред двата пола.

# 163
Абе, не знам кой е балама, кой не, по-важното е решенията, които се вземат, да водят към щастие и покой.

# 164
Ако умре от едно безобидно кръшкане, вероятно е била на командно дишане преди това.

Те всички кръшкачи имат тая теория, обаче зависи дали минава при отсрещната страна. Щото след едно невинно кръшване  може да последва едно невинно отупване на прахта и след това още по-невинно експедиране при тъпкача.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 18:31 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт