Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Абсолютно съгласен с вас с това!
Също смятам, че ако системата е премахнала ОК2 на някои от родителите е било редно това да бъде възстановено от администраторите на системата, без да се отваря за родители.

# 151
Абсолютно подкрепям горното мнение, ама за мен това са реторични въпроси. И да отбележа, че адресите не са били прехвърляни за никого от едната в другата система. Всички юзъри сами сме си ги въвели. Не можете да ме убедите, че за два месеца не сте могли да се свържете, за да съобщите за липсващата улица, а сега при нерегламентираното отваряне на системата сте успели за ден.
Изобщо нямам намерение да убеждавам никого, най-малкото пък Вас! Нито Ви знам, нито Ви познавам, нито ме интересувате по какъвто и да било начин! 😀😀😀
Кой каквото ще да си мисли, аз обясних, че има и коректни потребители, на които им се е случил технически проблем. Можеше и да не си давам тоя труд наистина...то с радио не се спори...

# 152
  • София
Многократно в тевата имаше оплаквания относно адресите. Типично масово се подминаваха, защото засягат нисък процент от потребителите. И дотук със съпричастност и взаимопомощ.

# 153
Момичета, кога излизат резултатите от класирането?

# 154
Утре в 17 ч е класирането

# 155
От отварянето на системата в четвъртък до този момент има 7 нови деца за градината на детето ми. Никой не може да ме убеди, че точно в тази градина има 7 човека, на които са изчезнали данните от К2 или не са попълнени.

Следя въпросната градина от самото начало и толкова кандидатстващи не е имало, което означава, че К2 не е бил попълнен изобщо, а не, че е изчезнал в последствие.

Също така не разбирам новозаписаните деца. Тези родители месец и половина не успяха да подадат заявление, че точно през двата дни, в които са отворили отново системата, се регистрираха.
Аз също така не вярвам, че тези нови записани деца нямало да участват в класирането. Как точно ще ме убедят че не са участвали? Тогава защо се появиха? И в нашата градина цъфнаха още 5

# 156
  • София
Това, че на опашката са се появили нови деца не значи, че те са новорегистрирани. Значи, че в тяхната опашка до момента са дошли други и затова те са се преместили при вас. Както и вие бихте направили ако ви оставят без дори и минимален шанс.

# 157
Да, най-вероятно много родители просто са пренаредили кандидатурите си и са се преориентирали към градини с по-голям шанс за прием. Не е задължително да има връзка с липсващ критерий за адрес, който впоследствие е бил добавен. Wink

# 158
Преди имаше представители по време на класирането на родителите, Работна група май се казваше. Та винаги се включваше някой от тях и изпращаше класиранията на заинтересувани родители ден преди официалните резултати. Сега май няма такова нещо 🥴

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 16:17 от Viliianka

# 159
  • СОФИЯ
от СНБМ ще присъстваме утре. Пак ще получим контролните файлове, но от заниманието 5 жени да си бодат очите в списъците няма да има смисъл. От класирането миналата година се видя че вече изпращат резултатите в същия ден. Миналата година обещанието беше до полунощ, но го направиха по-рано. Сега с новата им система дано са по-бързи.

# 160
Добре де , аз имам един идиотски въпрос . Няма ли конкретна бройка на всички регистрирани преди да се заключи системата ? В смисъл , преди да се заключи системата всички регистрирани са били числото Х и това число не трябва да се променя и след отключването .

# 161
Ако системата е правена нормално, всякакви статистики могат да се извадят, както и да се връща системата към състояние към конкретна минала дата.

# 162
Знаете ли дали след промяната в датата за класирането, е изместен и срокът за записване?

# 163
  • София
Да, започва с ден по-късно. Виж в календара.

Значи още утре след 17:00 часа да чакаме имейли? Или в същност ще бъде ли качено на сайтовете на градините кои деца са приети?

# 164
  • СОФИЯ
Точно в календара е записано публикуване на резултати 17.05

Общи условия

Активация на акаунт