Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Ако яслената група е към ДГ, то детето автоматично продължава в градинските групи към същата ДГ.
Ако искате да посещава градинска група в друга ДГ кандидатствате на общо основание за нея.

Благодаря много, така помнех от преди, но сега от Наредбата не става ясно; може би закона (чета го в момента:).

# 271
Един въпрос и от мен: в ДГ, в която кандидатстваме има 3 места за деца с ХЗ и 3 за деца със СОП, за които няма желаещи. Разбирам, че тези места ще се насочат за деца по общ ред, но на кой етап? Има и 11 деца с по 13 точки, които ще се борятза тези 5 места на лотарията, кога е тя?
Извинете ме за тъпите въпроси...

# 272
Здравейте,
Нали граничните групи получават случайни номера, като децата биват приети по възходящ ред? Това важи ли за следващите класирания? Нови номера ли дават, пак ли разбъркват старите или влизат по ред със сегашните?

# 273
  • София
Получават нови номера.

# 274
Някой друг да не вижда актуализирани списъците на страниците на градините, дори и на лаптоп? При мен и в двете градини показва списък на чакащи, преди класирането и неприети, който е един и същ и никакви списъци в линка за класирани! Иначе имам мейл за неприето, което ми е интересно как става, след като бяхме сред първите 5-10 с макс точки!

# 275
А колко са били свободните места за градината?

В близката до нас градина не беше отпуснато нито едно място за нашия набор, а до последно имаше кандидатстващи с 14 т. по първо желание и сега са в списъка с неприети. Много ми беше интересно аз ли изпускам нещо, те ли. Но явно нещо не са дочели и сега са разочаровани.

# 276
Явно и аз съм от тях. Благодаря.
А за кой набор иде реч при вас? При мен за 2016, но едва ли има разлики и при останалите.
Страшна работа.

# 277
  • София
За няколко градини, район Красно село, още вчера имаше публикувани списъци.

# 278
Здравейте, някой знае ли кога се очаква да отключат системата?

# 279
Тъкмо пишех същият въпрос... може би в9ч., когато започва работният ден

# 280
  • Beyond the stars
И аз това чакам, че нямам спомен трябваше ли разходка до педиатър и за записването.

RubyRose* свободните по социален критерий вече трябва да били прехвърлени за това класиране.
Част от хронични се прехвърлят към общи за първото текущо класиране август месец.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 08:29 от Вълшебство

# 281
Някой да знае нещо повече за класиране на деца с хронични заболявания? Има ли някъде списък, кои се признават за такива?

# 282
  • Beyond the stars
Някой да знае нещо повече за класиране на деца с хронични заболявания? Има ли някъде списък, кои се признават за такива?

Експертно решение на ТЕЛК за детето с над 50 % степен на увреждане се изисква съгласно последните промени в Наредбата.

# 283

Експертно решение на ТЕЛК за детето с над 50 % степен на увреждане се изисква съгласно последните промени в Наредбата.

Тези промени от кога са?

# 284
  • Beyond the stars

Тези промени от кога са?

От март 2021 влезе в сила този вид на Наредбата, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт