Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 314
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз това питам. Не ни приеха за 1ва яслена и сега съм в размисли дали има ли смисъл да чакам.

Реално неприетите трябва да се надяват някой да не си запише детето или да няма нужните документи за да ги огрее на второ или на следващите класирания.

Моето детенце не е прието. Чудя се дали изобщо има смисъл да чакам второ класиране за първа яслена група. Да се надявам,че някой ще проспи или че ще са му нередовни документите. Здраве да е.
И аз това се чудех. При този наплив остават ли свободни места за останали класирания?

# 256
Момичета, моето дете го няма в нито един списък- класирани, некласирани, чакащи. Няма го в списъците на нито една дг или уч-ще от нашите кандидатури (кандидатства за подг. група).
Сутринта проверих списъците- беше си там.
Направо ми идва да се гръмна, приети са деца с по-малко точки, а него го няма никъде.
Как да разбера какво става? 😔

# 257
Да не би да гледаш за друг набор?

# 258
Подайте сигнал през обратната връзка или звъннете на един от телефоните, които публикуваха. Като отключат системата си проверете профила. Не се сещам друго в момента

# 259
Не. Гледам 2016 набор. Инициалите са АВМ, с 12 точки. Първо желание е полудневна подг.група в уч-ще 121 “Г. Измирлиев”. Сутринта беше на 23-та позиция.
Сега го няма никъде..
Ох, може ли някой да погледне, мисля, че полудявам. 😫

# 260
  • София
Аз ще видя сега, пиши ми на ЛС с номера, моля. И кой район  етова училище?

Намерих училището. Странно, но детенцето наистина го няма.
Звънни на телефоните утре.

# 261
И аз проверих детенцето,но не го откривам

# 262
Пълни аматьори... не може да ги няма дечицата...какви са тия администратори...Дано бързо да се оправи проблема...пълен Тк

# 263
Да е от новорегистрираните профили  (из затварянето на 07.05.)? Или да са го махнали по грешка с тях?

# 264
Профилът му е от 2018...
Ако са го махнали, как сутринта беше в списъка. А и нямам имейл, нищо.
Писах им. Ше ви държа в течение. Това е просто абсурдно!

# 265
Профилът му е от 2018...

Това е повече от смущаващо! На ваше място, ако се окаже, че грешката е тяхна, ще ги съсипя. И на всяка цена да намерят сега място на детето!

# 266
  • София
Профилът му е от 2018...

А на 07.05.2021 г. имахте ли активни кандидатури?

# 267
Профилът му е от 2018...

А на 07.05.2021 г. имахте ли активни кандидатури?
Така мисля. Вече почвам да се съмнявам във всичко.
Но днес той беше в списъка, помня и под кой номер и как броях, че има шанс да го приемат.

# 268
И аз с идиотски въпрос: ако запишеш дете в яслена група към Детска градина, ползва ли то някаква преференция за детската градина след яслата или кандидатства наново за детска градина? Изчетох наредбата и май  отговорът е не, не ползва и да, кандидатства наново...

# 269
  • София
Ако яслената група е към ДГ, то детето автоматично продължава в градинските групи към същата ДГ.
Ако искате да посещава градинска група в друга ДГ кандидатствате на общо основание за нея.

Общи условия

Активация на акаунт