Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 302
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Моето детенце не е прието. Чудя се дали изобщо има смисъл да чакам второ класиране за първа яслена група. Да се надявам,че някой ще проспи или че ще са му нередовни документите. Здраве да е.

# 241
В мейла ни пише, че можем да видим необходимите документи в профила на детето, а доколкото виждам системата е заключена. Някой знае ли дали адресите са наистина проверени служебно или трябва документ?

# 242
Моето детенце не е прието. Чудя се дали изобщо има смисъл да чакам второ класиране за първа яслена група. Да се надявам,че някой ще проспи или че ще са му нередовни документите. Здраве да е.
И аз това се чудех. При този наплив остават ли свободни места за останали класирания?

# 243
Едни плачат, от радост, други, от мъка, е аз тази година не плача! Детето ни не е прието, отново!
Исках само да поясня, че притеснението ми се потвърди...много деца с безброй точки, затваряне- отваряне на СИСТЕМАТА, некомпетентен ресурс IT, мудна работа, мътна работа...
Честито на всички дечица и успешен старт на есен!

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:01 от Ra_dost

# 244
А кога ще мога да си пренареждам отново желанията за 2ро класиране?
Пише, че до 17ч на 28 май записват децата в градините, а в 18ч е край на актуализацията на профили. Т.е. само от 17 до 18ч ли ?

# 245
  • София
Точно така, в този прозорец реално ще се видят бройката свободни места.
 Да се допълня, вие може предварително да сложите градините, които са оставили единични бройки. Но в 17ч ще се появят в системата и не заетите заради неверни документи или не записани по друга причина.
Моето детенце е прието, беше в графа хз.

# 246
Шокиращо за мен, но синът ни е приет, явно е роден с късмет, защото няма толкова важната точка от ясла.

Това не пречи да съм им бясна - реално има повече неприети, отколкото приети дечица, подигравка с всички ни е това. Реално даже ми се иска да им анулират класирането по съдебен ред, за да се вдигне най-накрая достатъчно шум.

# 247
А кога ще мога да си пренареждам отново желанията за 2ро класиране?
Пише, че до 17ч на 28 май записват децата в градините, а в 18ч е край на актуализацията на профили. Т.е. само от 17 до 18ч ли ?

Докато тече срокът за записване следете списъците в съответната градина. Там ще пише колко са записани и колко не. Така ще преценявате в рамките на 10те дни какъв шанс остава.

# 248
  • София
В мейла ни пише, че можем да видим необходимите документи в профила на детето, а доколкото виждам системата е заключена. Някой знае ли дали адресите са наистина проверени служебно или трябва документ?

и аз се опитвам да видя какви документида подготвям, да искам ли бележка от работодател, но за сега не се получава.

За тези, които не са приети на първо класиране - следете пощите и профилите си. Винаги има шанс. Една приятелка миналата година така не очакваше, на последващо класиране сина й беше приет, но когато видяла мейла беше свършил срока . Успех!

# 249
Момичета, честито на приетите! Под прекалено голям афект съм и не мога да намеря нужната ми информация, а признавам си- не ми се връща назад сега. Може ли някой да ми услужи с информация за въпросната точка от ясла дали ще важи за набор 2019, т.е. при кандидатстването през 2022г. Или поне да каже къде да го(отговора на въпроса си)намеря. Благодаря Ви предварително!

# 250

и аз се опитвам да видя какви документида подготвям, да искам ли бележка от работодател, но за сега не се получава.

За тези, които не са приети на първо класиране - следете пощите и профилите си. Винаги има шанс. Една приятелка миналата година така не очакваше, на последващо класиране сина й беше приет, но когато видяла мейла беше свършил срока . Успех!
Сигурно ми е много идиотски въпроса, но от къде се появяват свободни места?

# 251
  • София
Скрит текст:
Момичета, честито на приетите! Под прекалено голям афект съм и не мога да намеря нужната ми информация, а признавам си- не ми се връща назад сега.
Може ли някой да ми услужи с информация за въпросната точка от ясла дали ще важи за набор 2019, т.е. при кандидатстването през 2022г. Или поне да каже къде да го(отговора на въпроса си)намеря. Благодаря Ви предварително!
2019 е последният набор, за който важи. Т.е догодина майското класиране.

# 252
  • София
2019 е последния набор, за който ще важи точка от самостоятелна ясла - държавна или частна. Проблемът е, че вече местата по частни ясли няма.

# 253

Знаеш ли, някога когато Пандора отворила кутията с болести и те плъзнали по света, какво излязло последно от кутията? Надеждата. Така и хората-надяват се. Макар, че точно надеждата се оказва най-голямото зло. Хайде, много философски се отплеснах. На приетите-честито, аз лично ще трябва да търся частна ясла за мъника.

# 254
Скрит текст:

Както и по-назад писаха, не всички приети деца биват записвани. Едни, защото се отказват по някаква причина(напр. приети са по второ, трето желание, а искат да изчакат следващо класиране за да опитат още веднъж за първо желание), а други - защото не успяват да докажат заявените критерии, т.е. нередовни документи. В този случай ще им откажат записване.

Честито на класираните, а на другите - успех на второ класиране!

Общи условия

Активация на акаунт