Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 48 983
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Привет, мили момичета

И аз минавам да се разпиша и да ви кажа, че с удоволствие изчитам мненията и коментарите ви и се радвам, че всички активно участвате с новини и мнения за един от най, ама най-талантливите турски актьори.

Почивката на Чукурова ми дойде доста дългичка, нямам търпение да видя Хакан отново.

И аз се старая да не смесват личния живот на актьора с професионалния му и прощавам повечето човешки слабости на актьорите. Има човешки пороци обаче, които са непростими и за щастие повечето от любимите ми актьори не ги притежават. Ибо си има своите човешки слабости, той си живее с тях, за мен остава удоволствието от прекрасната му игра.

Аникси, присъединявам се към наблюденията ти за Михре. На мен ми е симпатична въпреки това, което прозира зад изявите ѝ в соцмедиите, дано и тя намери щастието в живота.

Пишете спокойно, момичета, новата тема е почти готова и само чака да чукнем заветната 50-а страница. Smiley

# 676
  • Бургас
Цитат
Здравейте, момичета! Heart
Кате, Аникси, страхотни снимки на Ибо. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus На тях наистина изглежда тъжен и замислен. И как да не е? Не е лесно да преодолееш такъв удар и то от човека, който стои  най-близо до теб. Докато той мълча, Михре първа подаде информацията за предстоящия им развод. Ето това в края на една връзка е най-гадното -  съзнателният начин, по който искаш да нараниш другия човек. Не ми се вярва до  Ибо да има друга жена, а и ако имаше някаква забежка досега щеше да е гръмнала новината. Мисля, че претоварения му график на снимане, честотото отсъствие от дома и най-вече обкръжението му от красиви жени и ревността на Михре е довела до края на брака им. Може и Ибо да има тежък и особен характер. Това лице остава непознато за външния свят. Него го познава само най-близкия му кръг.  Някой можеше ли да предположи, че Фатих Коюноолу с тези хубави роли, които изигра в "Истанбулска булка"  и ДЕК, в реала ще тръгне да налита на колежка? Всеки има различни лица - едно е вкъщи, друго с приятелите и семейството, трето на работа. Беше ясно от какви мотиви е продиктувано постоянното й присъствие по снимачните площадки. Явно ходенето й до Адана с детето е бил пак завоалиран начин да го контролира. Дали на госпожата щеше да й хареса ако Ибо постоянно  й се мъкнеше на работното място, като изискваше от колегите й  да се снимат с тях? Що за параноя? Не е ли знаела с какъв човек се събира? Така или иначе никой нямаше да знае за Михре ако не беше съпруга на известен актьор и чест му прави, че той мълчи за отношенията им. Жалко за малкия Али. Така или иначе цял живот ще  вижда единия си родител по-малко от другия.

Здравейте, абсолютно съм съгласна с подчертаното!
Има една приказка: "Много хубав човек, ама да не ти е в къщата!"
Да, трудно се живее с известни, чаровни и даровити таланти!
Но, аз харесвах Михре, правеше го да изглежда щастлив и му даде спокойствието/в моите очи/ да направи хубави роли.
Нека са щастливи и успешни!
Аз ще съм доволна, ако гледам Ибрахим в интересни образи, дълго, дъъълго!

Бъдете здрави и усмихнати!
ГУШ!

# 677
мерси за коментарите ви

взаимно и искрено  щастие

# 678
Едни сладури ЗюлХак!

А ето това е сериала "Стъклени обувки" (Camdan pabuçlar) излъчен през 2004 г., в който се казва Мерт. Може да се намери в ютуб. Това е сериалът, за който бях писала.
А така изглежда:

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:20 от yakut

# 679
Красива Демет с нова визия

# 680
якут  мерси ,видях линка, но едва ли го има с превод-  прощавай за въпроса
Закадровые снимки фильма "Mesti ask"

страшно и сурово излъчване

и да не е само студения  черен тон,  да добавя топла усмивка

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:35 от kmaroo

# 681
И нещо ново

# 682
Привет, момичета! Animal Bee
И аз да споделя снимки и впечатления.
За тези, които следят сериала "Имало едно време в Чукурова"  сватбата на героя Мехмет-Хакан със Зюлейха не се състоя, защото главата героиня в последния момент се отказа и даде назад. И сега ще го гледаме тъжен и замислен, като долната снимка, която много добре е уловила тъжното му настроение. Не е от 120- ти епизод. Просто ми се стори подходяща за настроението му, вследствие на внезапната смърт на сестра му, която не успя да изпрати подобаващо, защото го издирват като особено опасен търговец на оръжие от международен мащаб.

Това май се оказва алиби, тъй нашия Ибо работи да службите и изпълнявайки дълга си към родината толкова се е сраснал с фалшивата си идентичност, че понякога даже не му се иска да си спомня, че е Хакан Г., а друг път му се иска да свали бремето на прикритието като Мехмед Кара и отново да стане Хакан. Не случайно го наричам хамелеон.
Тази снимка пък най- добре описва Хакан - ловък като пантера, хитър като лисица.

А всъщност Хакан Г. мечтае за спокойствие, дом и уют, такова каквото описва долната снимка, която е от една от  началните серии, когато Мехмет финансово подпомогна Зюлейха за масовия сюннет и освен, че облякоха момчетата, купиха обувки и за момичетата. Зюлейха произнесе слово и покани Мехмед да се присъдини към нея.

Иначе се ядосвам, че не виждам  полагащото се на образа му екранно време и го ползват като красивото борче около Хилял. Дано да задълбочат образа, защото загатват интересни аспекти от него, но досега виждаме недостатъчно според мен. Ако мога така да се изразя, засега гледаме "тиха вода", а на мен ми се иска вече да видим "изригващ вулкан", такъв какъвто сме го  гледали в много роли.

# 683

От снимачната площадка Blush

# 684
копирам от рускините -  предполагам , че данните сочат повишение  на рейтинг след серията от вчера

✅Total - 8,07 📈(+1,24)
✅AB - 4,77📈(+1,21)
✅ABC - 7,24 📈(+1,34)

привет от  земеделеца

# 685
  • На зелено
Привет! Нахлувам с един въпрос в темата. Знае ли се по кое време ще излезне филма на Бирдже и Ибрахим и дали се снима от Нетфликс?

# 686
Привет! Нахлувам с един въпрос в темата. Знае ли се по кое време ще излезне филма на Бирдже и Ибрахим и дали се снима от Нетфликс?

От Нетфликс е, Иво беше казал през май месец ще бъде премиерата.

# 687

От Нетфликс е, Иво беше казал през май месец ще бъде премиерата.

Преди два месеца бяха издебнали Ибо  с малкия Али и Бирдже. Завели детето на фризьор . На въпроса кога ще бъде излъчен новия им проект в Нетфликс, Ибо каза, че има голяма вероятност да е през февруари, но и той не знаеше точната дата.  Казали са им, че е добра работа. И те не са  го гледали и на тях им е любопитно как се е получил сериала.
"Птичи полет" не фигурира в програмата на Нетфликс за м. февруари. Може да го оставят за март или по-нататък. Ако са го оставили за следващия месец скоро могат да  качат трейлъра.

# 688
  • На зелено
Благодаря ви много за бързите отговори! И аз търсих за инфо, но не бях открила нищо. Много, много ги харесвам заедно от ЧБЛ и определено ми е много интересно как се е получил филма. Двамата имат голяма химия , хармонични снимки  и изглеждат добре един до друг.
За тези, които преди това са следвали Михре, винаги ли е била толкова активна в ИГ? Без да разбирам езика, имам чувството, че демонстрира нещо добро чувство на духа след развода ли, и аз не знам.

# 689
Благодаря ви много за бързите отговори! И аз търсих за инфо, но не бях открила нищо. Много, много ги харесвам заедно от ЧБЛ и определено ми е много интересно как се е получил филма. Двамата имат голяма химия , хармонични снимки  и изглеждат добре един до друг.
За тези, които преди това са следвали Михре, винаги ли е била толкова активна в ИГ? Без да разбирам езика, имам чувството, че демонстрира нещо добро чувство на духа след развода ли, и аз не знам.

Голяма ми е позьорка. Едва ли не казва вижте ме, много ми е добре, харча парите на вече бившия си мъж, докато той работи.

Общи условия

Активация на акаунт