Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 48 979
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък не виждам нищо странно и осъдително в това, за което пишете, че била домонстрирала Михре ( и как знаем чии пари харчи 😉) .
Всяка жена след раздяла може да изпадне в подобно състояние, за да не бъде съжалявана, а и за да изпусне парата.
Длъжна ли е да си посипе главата с пепел или да не се показва никъде?

Веднага се сещам и за Бурчин Терзиолу, която много харесвам и която намери начин да излезе от кризата след раздялата с Илкер К., като се забавляваше и пътуваше с приятели.

Въобще на кого му пречи животът на Михре? 😀

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 14:06 от pepel_ot_rozi

# 691

превъплъщения Wear Necktie

/за мен/     живота на челиккол си е техен ,ще си го   подреждат както си решат , естествено медиите ще ги  отразяват ,пък почитатели и анти такива - предполагам има , ще си правят изводи.

https://www.shkmgmcnuh.org/ibrahim-celikkol-and-mihre-mutlu-are-separated-but-they-still-live-together-and-even-keep-their-photos-on-instagram/1468162022/

# 692

/за мен/     живота на челиккол си е техен ,ще си го   подреждат както си решат , естествено медиите ще ги  отразяват ,пък почитатели и анти такива - предполагам има , ще си правят изводи.

https://www.shkmgmcnuh.org/ibrahim-celikkol-and-mihre-mutlu-are-separated-but-they-still-live-together-and-even-keep-their-photos-on-instagram/1468162022/

Михре е изтрила почти всички нейни снимки с Иво, дори няма обща тяхна снимка от празненството на Али.

# 693
  • Плевен / София

Михре е изтрила почти всички нейни снимки с Иво, дори няма обща тяхна снимка от празненството на Али.
Това не го разбирам...Каквото и да се е случило между тях, имат общо дете и двамата ще трябва да присъстват в живота му....

# 694
😍 Гости, ами то от ИГ не можем да съдим дали присъстват двамата в живота на детето си.
Не, че адвокатствам на Михре, все пак съм фенка на Ибо 😉 , но не бих правила изводи от такива маловажни неща като снимки в ИГ и други изяви в соцмрежите...
А пък и виждаме, че Ибо си се вижда с детето, радва му се, не е лишен от контакти с него.
В крайна сметка след като се разведат двама души е логично, че няма винаги да са заедно заради детето.

Май много задълбах в темата, а това си е животът на другите, така че спирам.
Само изразих мнение, че ние  феновете обичаме да правим генерални заключения по някакви невидими с просто око отпечатъци кой е убиецът. 😂

# 695
  • Плевен / София
😍 Гости, ами то от ИГ не можем да съдим дали присъстват двамата в живота на детето си.
Не, че адвокатствам на Михре, все пак съм фенка на Ибо 😉 , но не бих я упреквала за такива маловажни неща като снимки в ИГ и други изяви в соцмрежите...
А пък и виждаме, че Ибо си се вижда с детето, радва му се, не е лишен от контакти с него.
В крайна сметка след като се разведат двама души е логично, че няма винаги да са заедно заради детето.

Май много задълбах в темата, а това си е животът на другите, така че спирам.
Само изразих мнение, че ние  феновете обичаме да правим генерални заключения по някакви невидими с просто око отпечатъци кой е убиецът. 😂
Разбира се, че е така, но все пак до този момент снимките са си били в профила и нали? Времето е такова, че соц.мрежи са барометър на отношения...Аз освен профил във ФБ и бг мама, на друго място не се подвизавам....Не мога да кажа така ли е...

# 696
Явно при известните е важно спешно да си изтрият снимките, вярно е. 😆
Исках само да подчертая моето мнение, че ако това говори за отношенията помежду им, то не е задължително да го отнасяме и към решението им как да отглеждат детето си.
Всъщност аз лично даже само слухове съм чела за причините за раздялата, така че само мога да изразя съжаление за това и толкова.

Сега чакаме да го видим с Бирдже и естествено и други клюкини. 😂
Все пак вече е свободен мъж, за тях всичко е разрешено. 😜

# 697
  • на земята
Опс темичката се раздвижила.
Не съм фен на Михре,но животът и все пак продължава.Да си живее жената и да е щастлива.
Не съм я харесвала никога,нито как се облича,нито външно.
Като двойка пък изобщо не ми допадаха с Ибо,безлична ми беше с него и това.
Но все пак се надявам да са щастливи и двамата и да си живеят както им харесва,живота е един и е много ценен,повторение няма ..))Не са първите,нито последните разделени.
Очаквам с нетърпение новите проекти на Ибо,очаквам и новия им филм с Бирдже ,обожавам я.

# 698
Привет, момичета! Heart
Все още  фактически и по закон  Ибо и Михре са си женени. Засега са само разделени и това е факт потвърден от Михре.
Така или иначе поради ангажимента на Ибо около заснемането на Чукурова е в Адана, така че и заедно да бяха тя също толкова вижда съпруга си. Защо ли и беше на Михре цялата тая врява не можах да разбера? Animal Monkey Face Както и да е. Човек никога не може да даде гаранция, че няма да се промени, камо ли за човека до себе си. Не са нито първите, нито последните, които се разделят. Жалко за детето, но то си има родители, които както е видно от отразеното по медиите мислят за него.
Не смятам, че Ибо би кривнал точно в този период докато са разделени, защото ако последва  развод, но тази авантюра от негова страна би рефлектирала негативно върху развоя на бракоразводното дело. Така, че Пепелче можем да почакаме за някоя пикантерия около нашия любимец по - нататък, едва когато има яснота накъде върви семейния му живот, а и евала, досега не се чу нищо. С толкова красиви жени около него, и пак нищо! Stuck Out Tongue Winking Eye
За нас като фенове е  важно да го виждаме в качествени и различни проекти и дай Боже да бъде оценявана играта му, защото вече се пише за майсторските му умения, а онова, което забелязвам е, че вероятно умее да се вписва бързо и в актьорския екип, което не е без значение, защото виждаме ежедневно случаи и на доста талантливи актьори, които обаче вероятно са трудни за понасяне. Явно Ибо си е оставил странностите вкъщи, щом Михруня не го издържа. Joy Това е в рамките на шегата разбира се. Иначе те си знаят най-добре.

# 699

за алишко - най- доброто място

# 700
# 701
Привет, момичета! Animal Bee
Да споделя един Мехмет Хакан от Чукурова.

И в комбина с другия супермен от сериала - Фико.

Попаднах и на някакъв линк за гласуване за раздаване за втора поред година на международна награда за актьор на годината, като церемонията ще е на 22 февруари. Аз гласувах за нашия любимец. Който желае да го стори, разбира се може да си даде вота и на друг актьор.

https://uluslararasizirveodulleri.com/poll/yilin-en-iyi-erkek-oyuncusu/

# 702
Якутче, какво излезе, че Мехмет Хакан е наш човек, не е мафиот, така ли?
Съвсем изостанах с Чукурова, съвсем.

# 703
yakut Blue Heart благодаря за анкетата. Гласувах за Ибо Blush

# 704
Пепелче, наш си е, наш си е. Heart Eyes До колкото разбирам наш Хакан май е внедрен в престъпните среди, поне това което загатнаха в предния 120- ти епизод , когато Хакан се срещна в Анкара с някаква кака, която беше наясно с всяка негова крачка, включително и за връзката му със Зюлейха. Тя каза нещо много интересно, че Демир  е  унищожил Хакан, като го  е принудил да живее като изгнаник в Бейрут. Като нищо ще се окаже, че "совата не е това, което е" и с образа на Демир, предвид и онова жестоко лице, което видяхме особено в първо сезон от него. Сега пак гледам началото на сериала и си припомням какво чудовище си беше Демир и се чудех още първия път като го гледах как е възможно Зюлейха да се влюби в него. Та тя почти през цялото време или ревеше или беше в нервни пристъпи от неговите грозни сцени на ревност. За сравнение с Мехмет тя винаги беше щастлива, усмихната и спокойна. С Хакан как ще е, ще видим. Само да стигнем дотам.
Другото нещо, което   ме озадачава и то още от появата на Мехмет Кара. Защо сценаристите решиха  да използват като  прикритие името на жив човек за Хакан Г.,след като Мехмет Кара може да бъде проследен до Спарта, а оттам даже и до Бейрут? Винаги се използва името на покойник, особено когато е със секретни цели.
Да видим, на мен все още сериалът ми е интересен, както и наш Хакан.  Какво ли ще излезе накрая? Само Господ и сценаристите знаят. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт