Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 009
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
бързо възстановяване на ибича ,

# 661
  • Бургас
Момичета, повод за споделеното в  първия ми пост е било  написаното в темата на Демет от Аникси пост 302, а  съм писала, че е на Лилимс. Поднасям извиненията си на двете дами.
yakut няма за какво да се извиняваш, важното е че сме на едно мнение! Само нетърпението ми ме принуждаваше да гледам сериите по два пъти на руски, но с бг субтитрите -  удоволствието беше неизмерно. Затова се прекланям пред безкористния труд на преводачките, за магията на словото, която само един истински фен може да сътвори! Не зная турски, но познавам езика на тялото и съм убедена, че субтитрите много по-точно предават тънките нюанси на образа! Много отдавна телевизията ме загуби, като зрител на дублирани филми, а когато това е нещо, бръкнало в сърцето ми и разтърсило ме до дъно - шанс няма никакъв!

# 662
Момичета, повод за споделеното в  първия ми пост е било  написаното в темата на Демет от Аникси пост 302, а  съм писала, че е на Лилимс. Поднасям извиненията си на двете дами.
yakut няма за какво да се извиняваш, важното е че сме на едно мнение! Само нетърпението ми ме принуждаваше да гледам сериите по два пъти на руски, но с бг субтитрите -  удоволствието беше неизмерно. Затова се прекланям пред безкористния труд на преводачките, за магията на словото, която само един истински фен може да сътвори! Не зная турски, но познавам езика на тялото и съм убедена, че субтитрите много по-точно предават тънките нюанси на образа! Много отдавна телевизията ме загуби, като зрител на дублирани филми, а когато това е нещо, бръкнало в сърцето ми и разтърсило ме до дъно - шанс няма никакъв!

Аникси, за разкрасяването на превода на дублирната версия по Диема фемили, за което писа ти, ми направи впечатление сцената  пред огледалото в сервиза с Мехди, Зейнеп му каза Безочлив си!. Тази реплика изобщо я няма в оригинала! Ако си беше направила труда преводачката първо да изгледа сериала, а после да превежда, щеше да разбере защо е абсурдно да вкара в устата на Зейнеп  такава реплика. Ето ти пример как превод може да  осакати образа на героя и  да подведе зрителя в грешната посока.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 16:29 от yakut

# 663
# 664
пепелино , мерси за "'срещата"' с морето

и обичта на  семейството му

# 665
Ето го и с Алишко Heart Eyes

# 666
Момичета, моите приятелки ме взеха на подбив с тази снимка на "твоя човек". 😀

# 667
Пепелче, тази снимка на Ибо е мисля от времето на първия му сериал, в който участва. Случайно го бях открила преди време в ютуб и беше с дълга коса и доста гримиран в очите. Изглеждаше  малко смешен от днешна гледна точка. Мисля, че се казваше Мерт в сериала  и придружаваше едно момиче в пътешествие. Търсих го после, но филма не излиза не  го открих и във филмографията му. Smirk Забравих заглавието на филма. Изглеждаше така, както е изглеждал когато е бил модел. Yum
Случайно някой в един турски форум беше споменал за този филм и така го открих. Ролята му беше малка, но някой го беше запомнил. Беше като момченце, един такъв слаб с дълга коса.

В сериала, в който Ибо е участвал преди "Парс наркотерор"  и който се убих да търся, но уви без резултат, изглеждаше като снимките  горната вдясно и долната вляво.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 20:44 от yakut

# 668
Привет, дами!

В очакване на "Птичи полет"

На последните снимки, които е публикувала якут Ибо е уааауу, Heart Eyes  не съм го виждала с толкова дълга коса.Blush хеви метъл Hands V Sunglasses Heart Eyes

# 669
  • Плевен / София

# 670
Хайдааааа Heart Eyes

# 671
  • Бургас
Привет, групичка!
Днес ми е едно слънчево и позитивно, та си рекох и тук да се разпиша....В последно време клюките около нашите любимци само ме натъжават, затова ги подминавам, без да им отдавам значение...Все пак, това си е личния им живот и всеки има право на решение. И децата на разведените родители порастват, но никой няма да изтрие вгорчения от ревност, изневяра или без любов живот! Затова нека пожелаем успех в начинанията на Михре, а на Ибо разум и добри проекти! От доста време се заглеждам в излъчванията на двамата и ми прави впечатление изкуствената самонадеяност на Михре, за сметка на болезнената вглъбеност на Ибо....Но...февруари наближава и дано Птичият полет ни върне отново в дискусията за таланта и харизмата на един актьор! Yum

И да си припомним, още едно от лицата на хамелеона!

# 672
Аniksi , дано ти се сбъднат пожеланията

Турецкие актёры, заключившие контракт с платформой "Disney +" для съёмок новых сериалов

тази публикация от рускините за нов проект ли е ?

# 673
Аniksi , дано ти се сбъднат пожеланията

Турецкие актёры, заключившие контракт с платформой "Disney +" для съёмок новых сериалов

тази публикация от рускините за нов проект ли е ?

Въпросните актьори са подписали договр с Disney + Турция, да участват в нови проекти. Да не видят нещо от Netflix значи Grinning
Макар, че колкото повече Ибо, толкова по-добре, както е казал Мечо Пух.

# 674
Здравейте, момичета! Heart
Кате, Аникси, страхотни снимки на Ибо. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus На тях наистина изглежда тъжен и замислен. И как да не е? Не е лесно да преодолееш такъв удар и то от човека, който стои  най-близо до теб. Докато той мълча, Михре първа подаде информацията за предстоящия им развод. Ето това в края на една връзка е най-гадното -  съзнателният начин, по който искаш да нараниш другия човек. Не ми се вярва до  Ибо да има друга жена, а и ако имаше някаква забежка досега щеше да е гръмнала новината. Мисля, че претоварения му график на снимане, честотото отсъствие от дома и най-вече обкръжението му от красиви жени и ревността на Михре е довела до края на брака им. Може и Ибо да има тежък и особен характер. Това лице остава непознато за външния свят. Него го познава само най-близкия му кръг.  Някой можеше ли да предположи, че Фатих Коюноолу с тези хубави роли, които изигра в "Истанбулска булка"  и ДЕК, в реала ще тръгне да налита на колежка? Всеки има различни лица - едно е вкъщи, друго с приятелите и семейството, трето на работа. Беше ясно от какви мотиви е продиктувано постоянното й присъствие по снимачните площадки. Явно ходенето й до Адана с детето е бил пак завоалиран начин да го контролира. Дали на госпожата щеше да й хареса ако Ибо постоянно  й се мъкнеше на работното място, като изискваше от колегите й  да се снимат с тях? Що за параноя? Не е ли знаела с какъв човек се събира? Така или иначе никой нямаше да знае за Михре ако не беше съпруга на известен актьор и чест му прави, че той мълчи за отношенията им. Жалко за малкия Али. Така или иначе цял живот ще  вижда единия си родител по-малко от другия.

Общи условия

Активация на акаунт