ги свалиха, което означава, че всеки е свободен да живее, така, както реши. За официален развод още не съм чула.
Все пак, когато човек се жени за половинката си, малко или много се жени и за неговата професия, семейство и т.н.
Когато и двамата са се събрали, са били наясно с професията на другия и рисковете или по-скоро негативите от всяка една от тях, за съжаление. Ибо не е активен много в социалните мрежи, но Михре поне изглежда щастлива. Това е най-важното. В турската преса пише, че се развеждат, официално още не са го съобщили и Михре още се подвизава с неговата фамилия. Може пък да се съберат след време. Макар, че от това, което съм чела в пресата за него и той не е бил много лесен характер, много я ревнувал и контролирал какво споделяла в социалните мрежи и как се обличала. На мен пък такъв вид "афла" мъжкари не ми допадат никак.

Не спряха да се месят в чуждия живот. Когато Зейнеп и Баръш взеха Бенал, след като Мехди я беше заключил, Зейнеп пак се намеси и взе да поучава Мехди. Тогава той много на място й каза: "Какво се занимаваш още с мен?" Такъв й беше проблемът - винаги искаше нещата да бъдат по нейния правилен начин и винаги да е права. Изпитваше неистова нужда все да го спасява. Така постъпи навремето и с Бенал. Направи непоискано добро. Спря я да не прави аборт и добрината й не остана ненаказана. За пропуканите отношения между Мехди и Зейнеп отговорност носят и двамата. Той със своята неконтролируем гняв, пасивно отношение към действията на Мюжгян и това, че категорично и твърдо не застана до Зейнеп и не показа къде й е мястото на Бенал. А тя, че постоянно слушаше кой какво й говори, беше несигурна и непоследоватетелна в чувствата си към Мехди. От началото го използва за да уреди съвестта с майка и да им осигури покрив, а когато се появиха проблемите беше по-лесно да се скрие зад работата. А облеклото и поведението не ми се коментират, защото и тук опитайте да ходите на работа полуголи и да отговаряте на съпруга си : "Ти не си ми господар!" А накрая се разбра, че с появата на Баръш си е била готова. А пък и ако за сватбата си с Мехди имаше една сватовница, за Баръш имаше три. После ми кажете, че тя сама си го е избрала. Зрителите й го избраха, но това е друга тема.