ОСМИ клас 2020/2021 - обратно в клас се осмокласникът завръща, не иска да кибичи вече вкъщи

• 28 766
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Още Вълчев каза преди около седмица, че ако няма съществена промяна на заболелите, планират учебната година да завърши присъствено и през юни всички да са в клас.
   Ние вече избираме лагери, ама първо да минат класните.
   Milasara, идва лято, нека пробва каквото му е кеф😉 Уникален е!

# 106
  • софия
Баш де. Правят се, че искат и настояват за ПО при предпоставено такова.

# 107
  • София
Да не ви разочаровам, ама имам един тийн на 51 и още не е изгубил интерес към гейминга. Joy
...
 Предложих му лаптопа да остане за мен, а за рожденния му ден ще му купя пантофи, тъй като настоящите са доста износени... Blush

Ха-ха, и аз имам такъв тийн на 50.
А с това стоене вкъщи...и аз си поднових пантофите, пижамите и анцузите.

# 108
  • Пловдив
Ее, и аз така с тийна на 50. Даже се карат с набора кой да играе. И за да е цирка пълен, големият тийн се цупи на набора, когато играят заедно и падне. Идея си нямате какви скандали се вихрят в такива моменти. У ж а с!

# 109
Хахахаха, ами дайте да направим клуб "Съпруга на тийн-геймър 50+ ".
Мисля, че доста ще се позабавляваме и ще обменяме опит. Аз мога да ви разказвам куриозни случки от тук до края на света. Joy

# 110
  • София
Моят е на 42. Направо агнешко Simple Smile

# 111
Моят мъж пък никога не е играл. Може би заради това толкова много се ядосва на геймърите вкъщи. Повече от мен. Просто не може да проумее как може по този начин, доброволно, да си пропиляват живота и времето с глупости.

# 112
  • софия
Днес във фийда попаднах на мнение на Джасим за вече бившия министър. Ако се замислим, звучи вярно. Ние ли сме били заслепени? От какво? Че беше малко по-възпитан от масата простаци?
Скрит текст:
И Дидева не му симпатизираше особено.

# 113
Ами тоя министър не беше по-различен от предните, а пък в периода на ковид поне не навреди с излишни драми. За щастие училищата се оправиха доста по-сносно и бързо от болниците. От там насетне какво да искам от него...аз надежди за МОН нямам. Даже се надявам нищо да не правят, че тамън им понаучи човек номерата, и хоп, ново 20 Joy
Иначе влязох да кажа- чудо, хора, чудо. Намерихме маратонките, накупихме и къси гащи. Младежът сам поиска! Това е важното, сам пожела дрехи и обувки, аз не бях готова психически, добре че финансово поне бях Joy

# 114
Моето отказва да носи къси гащи- смешно било да се ходи с къси панталони.  А такива готини до колената му харесах. Представям си ги с високи кецове и някои тениски..
П.П Виждам, че Перуника чете, но не пише....Защо? Как вървят нещата с испанския в 31 СУ? Любимото ми училище, дето още го мисля...

# 115
Дидева още не му симпатизара. Яд я е, че не я направи зам., че да си пие кафето с г-жа инж. Т. Михайлова. Joy
Винаги съм се чудела какво му харесвате, но може би съм виждала малко повече министерски писма, които не се качват на сайта на МОН в сравнение с обикновения родител.

# 116
  • Между гори и планини
Моето отказва да носи къси гащи- смешно било да се ходи с къси панталони.  А такива готини до колената му харесах. Представям си ги с високи кецове и някои тениски..
Като му заври дупето летоска на 30°, няма ли да поиска? 😂

# 117
Аз лично преди ковид не го забелязвах изобщо, ако трябва да съм честна Joy  За всичко се уведомях по надлежния ред- от постовете на Дидева

# 118
  • София
Звънче, Вълчев звучеше и изглеждаше както би трябвало. Някак по европейски - по-скоро тих, но разумен.
Първите съмнения се прокраднаха у мене миналата година след НВО, когато публично заяви, че за децата, неявили се на НВО поради някакво заболяване, винаги се намира начин. Не останах с подобни впечатление от случая с детенце на Furia, ако го помните.
Някъде преди началото на пролетта тази година вече ми стана ясно, че е поредният безхарактерен човек в правителството на Борисов.
Да, заслепени бяхме.

# 119
Доня, не, навън ходи само с дънки. Само вкъщи понякога.облича разни волейболни екипи от спортната младост на ММ.
Вълчев има академично излъчване и затова го обичахте интелектуалките:joy:

Общи условия

Активация на акаунт