Имам много грозен и плашещ татус-къде да го премахна?

• 5 206
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
И аз смятам, че е най-добре да оправи котката, просто защото лазерите за премахване на татуси стават все по-добри с годините и може след време да е възможно да я премахне напълно без следи.  А и момичето пише, че е на 18, още му отива да има татуси, дори и да не си ги харесва Simple Smile

# 16
И аз смятам, че е най-добре да оправи котката, просто защото лазерите за премахване на татуси стават все по-добри с годините и може след време да е възможно да я премахне напълно без следи.  А и момичето пише, че е на 18, още му отива да има татуси, дори и да не си ги харесва Simple Smile
Много си мила, благодаря ти. Страх ме е,че като сложа цветовете и махането ще е още по-трудно. Иначе съм на 20, татуировката е на 2г. В началото ми харесваше.

# 17
Посъветвай се в някой център и с татуист, може да изчистиш само мястото за коригиране и да направиш плитко оцветяване отгоре с черно, което сравнително лесно да се махне после. Часовника е много хубав и ако докарат котката ще е много добър татус.

# 18
First think, then ink, казват хората, не съдя, аз също имам на места, но на които мога да скрия. Знам, че е много болезнено с лазер и трябват много процедури със съмнителен успех, остават и белези често. Единственото, което виждам е да се нарисува отгоре. Има и грим за скриване, но е временно решение по поводи, а и площта е доста голяма.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:16 от GlowFlow

# 19
Посъветвай се в някой център и с татуист, може да изчистиш само мястото за коригиране и да направиш плитко оцветяване отгоре с черно, което сравнително лесно да се махне после. Часовника е много хубав и ако докарат котката ще е много добър татус.
Вече ме е страх от татуисти, бих искала нова и красива татуировка, но им нямам доверие, че ще я издокарат. А татуиста не искам да го плюя, портфолиото му е много добро, но просто той прави друг стил татуировки и го отдавам на това. Не сме го съобразили на време.

# 20
В Дерма акт имат лазер за премахване на татуси. В София е клиниката, аз бих отишла на консултация, да ми кажат какви са възможностите и какво бих могла да очаквам като резултат.

# 21
Не се е справил толкова лошо, котаракът се познава и съвсем като на мострата. Но не си отчела, че е прекалено голяма, оптическият ефект от заоблеността на ръката променя вида, кожата се разтяга с времето...
Определено смятам, че вината не е в татуиста, а ти просто не харесваш такъв татус, който е и зле подбран (толкова голям на ръка). Така става то, като младите не мислите с главата, а целта ви е само да се бунтувате.

# 22
Благодаря на всички за коментарите, все пак мисля да я махна, защото дори да я оправят и да стане добра, установих, че татусите ме правят за изглеждам по-груба и не се харесвам.Иначе не се бях сетила да махнат само муцуната и да се прави наново, добра идея е.Ще я имам предвид. Следите ще мисля какво да ги правя, продукти някакви, вече има разни лосиони за тяло с цвят и т.н, придаващи тен и блясък, ще търся нещо, защото най-черните точки няма да се махнат напълно, сигурна съм.Като знам колко пари ще ми легне и ми идва да си зашия сама един шамар.

# 23
Като знам колко пари ще ми легне и ми идва да си зашия сама един шамар.

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Не се заклеймявай Simple Smile
Не си първата, която импулсивно прави нещо, а после съжалява - напълно човешко е.
Има още нещо, което може да те успокои - с времето татуса може да избледнее и да престане да ти "вади очите", особено ако го "поправят". Виждала съм и по-"тежки" картинки, които с времето избледняват, но и ... погрозняват, защото от гравитацията се "изкривяват". Човешкото тяло е нещо, което се влияе от годините, но това го схващаме, след като се понатрупат Simple Smile

# 24
Коригирай я, но я остави черно - бяла. Цветна ще е още по-набиваща се на очи. Не е толкова зле, просто физиономията на котарака трябва да се пипне.
Имам позната, която си маха татус с лазер. Нейният беше около 5/8 см. Каза, че боли зверски, нужни са много процедури и пак не се премахва изцяло. Кожата изглежда странно, като обгорена.

# 25
  • София
В Дерма акт имат лазер за премахване на татуси. В София е клиниката, аз бих отишла на консултация, да ми кажат какви са възможностите и какво бих могла да очаквам като резултат.

Това бих направила и аз, една консултация няма да навреди.

# 26
Иди на консултация, но на мен татуировката ми харесва. Показва човек с въображение, нестандартно мислене и като цяло - готин. Разбира се, най-важното е ти как се чувстваш, пък и дали татуировката си пасва на стила обличане и т.н. Аз си мисля, че ще се махне. И по-черни татуировки се махат. С малко късмет до година - две ще си я забравила.

# 27
Според мен има възможност за поправяне, че премахването знам е много болезнено и пак ще личи, че е имало татуировка там. Наистина може да отидете на една консултация в клиниката, която са ви посочили. Ако ви се пътува до София. И също може да видите студиото InkFactory, те също са в София. Татуистите са им страхотни и ако се наемат биха могли да я направят невероятна. Стига да правят преобразявания. Успех!

# 28
обожавам чеширския котарак, както може би се вижда от снимката ми Grinning
но татуиста наистина не ти я е направил добре.
По темата- според мен можеш да я заличиш с  друга, има мегдан.

# 29
Градивен коментар не мога да дам, но ми е интересно кой е татуистът.

Общи условия

Активация на акаунт