Имам много грозен и плашещ татус-къде да го премахна?

• 5 208
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Вече и аз им се чудя, не знам какво съм си мислила, ето че човек израства и осъзнава как стоят отстрани някои неща. Не търся нападки за глупостта си, а съвет. Ще приложа и снимка на татуировката ми.
Хубава е.
Мен си ме кефи.
Не съм тийн,майка на тийн съм.
Стига да не ти пречи да работиш(с дълъг ръкав евентуално),може да си я запазиш...
Да,може да я оцветиш,но е готина.
Аз не се осмелих да си направя,точно защото знаех,че ще дойде момент,в който няма да я искам.
Мечтаех за дракон на врата,впил зъби във врата ми(е,бях на 16) и никак не съжалявам,че не го осъществих...
Това се казва интересна идея за татуировка хаха. Тайничко съжалявам, че не мога да видя как би изглеждало...
И аз честно казано...

# 61
  • SF
Море, гледайки проекта, си давам сметка защо си я избрала именно нея - изглежда доста добре, много е интересна, различна е и не е масова (дракон, глава на тигър, религиозен сюжет, роза с мечове и капеща кръв...)
Прилича на рисунката, но не е изпълнена добре. Очите на  котката са по-меки, а на твоята котка са оцъклени. Липсват едни сенки под клепачите. Намери някой, който да я оправи. Да й добави малко бяло в хвърлените сенки и ще стане готино 3Д.
Колкото за премахването - в Дерма Вита. Но е скъпо, бавно, дълго във времето и много болезнено. Няма да се повреди кожата, но дълго време не трябва да я излагаш на слънце и да я татуираш отгоре. По-добре намери много добър татуист, който да ти омекоти очите на котката, да й оправи устата с бяло - трябва да я изсветли значително. Не я оцветявай, защото ще избягаш от оригинала. С времето ще избледнява, ако не я пазиш. Моята доста изсветля и даже има нужда от повтаряне (което е лесна работа, но така и не намирам време).
За мене е по-добре тази да се пипне, отколкото да я махаш и правиш нещо отгоре, което трябва да е достатъчно тъмно, за да я покрие и същия размер. Тоест подобна глупост.
Ако все пак решиш, че котката те дразни, махни само нея и запази часовника като част от Алиса в страната на чудесата. Той не е лош.
При всички положения почни от главата на котката. Хем ще можеш да ходиш с къс ръкав, когато това започне да прилича на нищо подобно, хем ако не издържиш финансово и на болката, да не стане така, че да си махнала часовника и на котката да трябва да й добавяш тяло.

# 62
Благодаря ви за коментарите, за сега си давам време и мисля как да действам с татуса, май по-скоро ще я коригирам при добър татуист, но още не знам ще може ли да се оправи от вида, в който е или ще трябва заличаване с лазер на някои части и после да се направи наново очите и устата на котарака. Ще видя кога ще мога да отида на консултация. Проблемът е, че много малко татуисти се наемат да оправят стари оплескани татуировки, особено добрите, които са затрупани от работа, но ще си дам малко време, ще помисля и може би ще я коригирам. На времето така се харесвах, с татуси, това не е единственият ми татус, имам и друг на глезена, който също не го направиха много добре (не знам какъв е този мой късмет), но е много малък и грешките се виждат съвсем от близо, не ми пука и си го нося с кеф, стои точно както исках. Бях си наслагала обици на езика, на носа, на ушите 5-6, вече махнах една част, но някои си ги харесвам. Може би ако го коригирам, ще се чувствам добре с него, а и съм по-тъмна и мисля, че ми отиват горе долу татуси, повече от на някоя бяла и руса (познавам такова момиче, бяла като сирене и светло руса) при нея татуировките стоят доста набиващо се. Но и да го махна, петната пак няма да са ми много набиващи се, заради естествения ми тен.

# 63
  • SF
Ти докато го махнеш до степен ненабиващи се петна, ще мине много дълго време, в което ще се набива татусът с леко изсветлени  контури и пълнежи. Сума време ще ходиш с нещо по-грозно и от това, което имаш сега.  Процедурите са през около 2 седмици.
Ако платиш на татуист като за нова, може и да се навие да препавя чуждите глупости, но и ще ти излезе по-изгодно и по-безболезнено от премахването на главата и лапата, да не говорим за цялата.

# 64
Вече и аз им се чудя, не знам какво съм си мислила, ето че човек израства и осъзнава как стоят отстрани някои неща. Не търся нападки за глупостта си, а съвет. Ще приложа и снимка на татуировката ми.

При кого го прави този татус от пловдив ли е или някъде другаде ?

# 65
И аз попитах, но не получих отговор.

# 66
Не е длъжна да дава отговор къде го е правила. Не е доволна, но явно не желае да прави антиреклама на студиото.
Има мнения, които са меко казани агресивни и не по темата. Никой не ви е молил да давате мнение глупаво решение ли е било, съсипала ли си е живота с него и прочие. Някои направо се държат все едно е наркоманка, или е убила човек. Хайде малко по-спокойно!

# 67
  • SF
Когато пишем мнения, си мислим, че не са глупави.

# 68
Здравей,
като човек, който на 39 год, 22 от тях живее с белези по ръката от частично премахната татуировка ( с хирургическа намеса)- моят опит.
Съвета ми е да не правиш отгоре замазване и татуиране, особено и с цветове. - след това е много трудно премахването.
В Пловдив има 2-3 клиники за лазерно премахване на татуировки, направи консултация.
Татуировката е голяма, от скоро и може да ти отнеме до 10 процедури премахването, няма да е евтино.
Виж клиниките с какви лазери работят, информирай се.
В you tube има много клипове за премахване на татуировки с лазер- може да видиш ефекта.
И накрая решението е твое!
Аз си живея с белезите, днес ще ходя на консултация за премахване на остатъчното мастило с лазер.
Просто ме дразни.

# 69
  • София
Аз поддържам мнението си, че с малко корекции ще стане супер. Само да се намери майстор.

# 70
Аз поддържам мнението си, че с малко корекции ще стане супер. Само да се намери майстор.

Прекалено тъмна е и устата например няма решение, кривите линии нямат решение, часовете на часовника са криви и това няма решение.. още боя ще затъмни още татуса.
След 5 години когато се отпусне тази боя ще е едно голямо тъмно петно.
...

# 71
авторката е озаглавила темата: Имам много грозен и плашещ татус- къде да го премахна?
Корекции на татуса няма да променят нагласата и, но ще направят по- трудно премахването му.
Каквато и корекция да се направи, няма да успее да заличи зле свършената работа.

# 72
  • SF
Благодаря, че ни напомняш да се придържаме стриктно към темата и да не я ползваме за дискусии. Тя така я е озаглавила и получи много съвети още на първа страница.  Трябваше още тогава да заключат темата, защото иначе ето какво става - тя се развива и започват да дават и други идеи.
Махането е много трудно, много бавно и много скъпо. В някакъв момент ще си даде почивка от лазерните процедури и ще си носи същия татус с някаква прозрачност.
Ако може да я преправи, също е опция. Ако не иска да я преправи - пари, болки, почивка, пари, болки, почивка, носене на дълги ръкави, пари, болки, почивка... Гледаш как парите летят, а това чудо само леко избледнява и ефектът от премахването едва-едва се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт