Имам много грозен и плашещ татус-къде да го премахна?

• 5 213
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
На котарака носа, очите и особено зъбките трябва да се коригират. На мен също ми харесва идеята и също смятам, че си личи какво е това. Тези, дето не го разпознават, въобще не го и знаят, все едно да питаш някой неграмотен за Достоевски.
Прецени си, де, но аз бих потърсила начин за корекция само на посочените детайли. Бива си я татуировката , аз лично съм впечатлена от избора.

# 31
На мен пък ми харесва. Освен това не е толкова черна. Има мегдан за преобразуване. Даже часовника може да остане.
Някои хора много го харесват, казвали са ми,че е много як и това почти непознати, а не приятели. Че била old school и т.н, но аз не успявам да я захаресвам.

Не бих я пипал татуировката. Нека стои и напомня, защото ние се учим от грешките си. Пък може след десетина години отново да започне да ти харесва. Няма как да знаеш.

Не я намирам за безумно грозна. Явно на теб ти е влязла в очите.

Какви са последствията от премахване? Нямаше ли нещо канцерогенно при премахването на татуировки?

# 32
На мен много ми хареса татуировката ти. Идеята ти е била добра и оригинална.

# 33
Хм, честно честно.. не ми харесва, но на мен и идеята не ми хвресва, не само изпълнението, това е въпрос на вкус. Simple Smile

Аз бих я махнала ,но няма да се получи като ново.
После ако се получи що годе, не знам дали може да се направи нещо друго отгоре.

За поправка на сегашната, има какво да се направи, но на места черното се е разпространило и това е много сложно за корекция. Само с бяло, но на рамо, с един сезон слънце, ще отиде.

Трябва ти много добър татуист. Познавам само в чужбина, ако имаш добър английски, ще ти дам контакта, за да ти каже по мейл.

Иначе за БГ.. няма ли група тука 🤔

# 34
Здравей, и на мен ми харесва татуса, ако искаш може просто леко да го коригираш, вкарай му цвят. Това е нещо, което си искала на 18, така че си е част от теб самата и историята ти. Сложи му малко цвят, но този път избери по- внимателно татуиста. На мен тематиката  ми харесва Hands V
Иначе знам че Снежина Атанасова маха татуси, но е скъпа и болезнена процедура

# 35
Не я махай.
Гадничка е, но нека има нещо което да ти напомня, че родителите са,за да се слушат.
Според мен няма полезен ход. И да замазва, ще се влошава.

# 36
  • София
Вече и аз им се чудя, не знам какво съм си мислила, ето че човек израства и осъзнава как стоят отстрани някои неща. Не търся нападки за глупостта си, а съвет. Ще приложа и снимка на татуировката ми.
Разбирам те напълно. Имам 4 с които ме е срам да се съблека, въпреки, че са правени в студио. Не бих ги махал, защото цялата гняс ще отиде в лимфите и не се знае организма как ще реагира. Освен това остават петна. Аз съм се примирил, че секссимвол няма да ставам, след като нямам акъл

# 37
след като нямам акъл
Е, четири пъти ли все така? Simple Smile))) То е чак интересно какво представляват тези татуировки? Би ли ги показал, може пък някой да предложи нещо смислено.

# 38
  • София
след като нямам акъл
Е, четири пъти ли все така? Simple Smile))) То е чак интересно какво представляват тези татуировки? Би ли ги показал, може пък някой да предложи нещо смислено.
Просто съм ги правил в периода 20-25г.,затова 4 пъти. Не са за показване, защото наистина не ми харесват, освен това има и на гърдите. Тогава го мислех за готино, но сега вече не. Още повече отивам към 40 и е ужасно тъпо

# 39
По-добре си махни огледалото да не се гледаш и не я мисли.

# 40
Виждала съм много по-голяма татуировка (и още по-гадна,дяволска направо), да се махне с лаэер. Имаме подобен случай в семейството с импулсивни решения эа татуси. Сега таэи ужасна татуировка почти не се вижда, но да-струва много пари, много боли и... остават следи. Эа мен обаче е хиляди пъти по-добре да се виждат малко следи от татус отколкото такава гроэна огромна татуировка и то на момиче. Эа жалост имам големи предраэсъдъци към момичета/жени (а и мъже) с такива татуировки и не ги въэприемам сериоэно. Със сигурност е страхотна идея да я махнеш, не я оцветявай и не я шари повече в никакъв случай. Успех!

# 41
Аз нямам предрасъдаци към татуировките, но когато са красиви и добре направени наистина имам това мнение и за човека, който ги носи.
Ако са зле направени или грозни, не мисля дали може да е било случайна грешка когато са били на 18...
Аз също имам татуировка, но лично за себе си смятам, татуировките е добре да можеш да ги покриеш, ако се наложи.

# 42
Споделям мнението ти, Ели. Имам 2, обмислям трета. За едната много малко хора знаят, защото не се виждат, а втората се вижда, когато съм на плаж.

# 43
Познат пластичен хирург ми е разказвал колко е трудна, болезнена и скъпа процедурата по премахване с лазер. Е, от последното не се оплаквал много, де.  Споменаваше за негова пациентка, която имала затруднения с намирането на работа в банковия сектор - имала доста голяма видима татуировка на крака и това не се приемало добре от бъдещите работодатели. Тъй като не виждам как в обозримо бъдеще ще бъдат променени нагласите на определени групи хора в това отношение -  мислете повече в перспектива преди да се нашарите.
бтв. Адресирам горното не към авторката на темата,  а към тези,  които планират скорошно "разкрасяване".

# 44
Има всякакви психари - със сигурност много от тях ще харесат лошата татиуровка и собственичката й. Така че не се напрягай, за всеки влак си има пътници. Даже ще те насърчават да слагаш още и да изразяваш "индивидуалността" си.

Общи условия

Активация на акаунт